Бурно ФЕВРУАРЧЕТО расте, а мама иска да яде (6)

• 23 275
  • 740
  •   1
Отговори
# 315
Черпя ви с по едно виенско.

И се прозявам... Краката така ме болят след вчерашната разходка..., но днес мисля да повторя упражнението. Mr. Green

# 316
Добро утро!  bouquet Бръмби много изкушаващо кафенце,мммм...  Определено имам нужда от едно,че моето дЯтенЦе тази нощ пак ме остави с три часа сън-реве и не ще да яде  ooooh!-та сега съм много Tired smile3507Последните два дни си ядеше и спеше,и точно реших,че вече се е очовечило -да, ама НЕ  smile3516 амаха бебок непослушен! Naughty

# 317
Хай добрютро!!!
И аз имам леки болки след вчерашната разходка,но те са само на едно място,защото ми излезе...мазолчееееее.НЕма такъв отврат,но това няма да ме спре да понаобиколя софийските тайности и явности.
Бръм,данке за линка и за кафенцето.
Аз вършея из къщи от 6.30ч,за да ми е ок всичко като илетя от гнездото,а и Коки нещо  е решил,че отрано трябва да стартира разговорите та не може и да се спи от него.Хайде да си довършвам гладенето.Приятни разходки и много усмихнатаи бебета!!!

# 318
  • София
Добро утро,

Бръм,супер е кафето! Трябва да се разберем скоро да се съберем по-голяма група за среща и пииване на кафе/бира/бейлис... Party

Карли,дано отмине това състояние бързо,но наистина майка ти трябва да е спокойна,когато се среща с бебето. Peace

Понякога,много готино това 3 в 1 чудо. Whistling

Наааай-после да се похваля и аз - Андрей от 3 нощи спи като бебе !  Simple Smile Първата от 12 до 5 ч.,а следващите две от 10.30до 5 !!! Party Ей,така изведнъж стана.Така си ознаменува втората месечинка и направи подарък на мама,въпреки,че аз си се будя от време на време. Crossing Arms
Вчера даже си заспа сам в леглото!  bowuu

Приятни слънчеви разходки днес!  Heart Eyes

# 319
Добро утро и от мен , бръм страхотно кафе   bouquet

Да питам мамите, който САМИ къпят бебето, как плакнете изобщо в каква поза е мъничетовъв ванчиката?
Досега аз я държа моята бебка на ръка с другата плакна.но е доста трудничко вече защото понатежава  Rolling Eyes.
бихте ли споделили вие как се справяте   Simple Smile

# 320
  • Бургас
Добро утро!
Да ви почерпя за 3-тата месечинка на Димана .

Чесити 3-ти месечинки на Боряна на By The Sea, на Климент на Роро, на Деа на Елидам !
Честита 2-ра месечинка на Антон на РУми.

Аз отивам да си предам курсовата работа,а ако не я одобрят ще трябва да се явя на изпит,за който съм чела темите само по веднъж.  Mr. Green

Хубав и слънчев ден от мен !  Hug

# 321
  • Бургас
Ха ,добро утро и от нас!!! Наканих се да седна и аз да драсна някой ред.

Бръм,мерси за кафенцето! Определено имам нужда от него!!!
 Мойта бебка няколко вечери беше решила да остави мама да поспи, но снощи пак будувахме. Ами така де, да не взема да свикна и да ми хареса smile3524.

За разходките - при нас беше мноооого ветровито, а малкият звяр като се събуди и вече не иска да стои в количката и рееев,колкото и глас държи.Съответно като я взема ,спира и започва да се кокори.На мама любознателното. Mr. Green Ама с този вятър не става,та обикаляхме три дена само около блока. Дано днес да е по-добре.

Бургаски майчета, хайде да организираме разходчица.  Че да пробвам и едно дискретно кърмене навън. Blush

Честити месечинки на Димана на SuNnY SkY ,на Боряна на By The Sea, на Климент на Роро, на Деа на Елидам и на Антон на Руми.
 Да са много здрави и щастливи малките слънца!!!!

# 322
ДУ и от мен!
Честити да са третите месечинки на Диманка на Деси и Борянка на Вида! Да са много здрави и палави малките бомбонки!
Ние тази сутрин пак си заспахме сами в леглото! гОЛЯЯЯЯм КЕФ!!! Party
Ето малко снимчици от нас вече на два месеца:http://fevruari2010.snimka.bg/baby/nashite-deca-na-2-meseca.482152.18449471

# 323
За Бургаска разходчица съм ЗА!!! Whistling

# 324
Добро утро!

Страхотно време, много съм доволна!

Стели, продължаваме с диетата. При мен предполагам ще станат по-бавно нещата понеже не я изпълнявам съвсем точно - плодовите дни не са ми само плодови и хапвам и салата и сирене да речем. Вчера така направих. Километраж навъртам всеки ден с количката - това ми е физическата активност. Емо е вече минус 4 кг за 8 дни, аз 3 някъде. А е вярно и че мъжете свалят по-бързо.

Честити месечинки на Димана, Боряна, Климент, Деа и Руми!

Приятни разходки и днес!  sun 1stroller

# 325
Добро утро и от мен, бебсън тази нощ в 4,30 реши че се е наспал, та пак му прилагах осукване с пелена да подремна до 7 поне smile3507 а той щастливо си се напъва в леглото... да видим ще снесе ли, че тези дни имаме проблем с акането.
Честити месечинки на всички бебчета, специални прегръдки на Диманка Hug

# 326
И аз искам разходка из Бургас пък  Rolling Eyes Може и Варна ... ама нъцки.

Ииии извинявам се на Стар, Рали и всички останали диетопазещи и ви черпя виртуално ( Mr. Green) с моите мъфини

# 327
  • София
ДУ!
Бръмби, мерси за кафенцето! И аз съм от тия, които имат нужда не от едно, а от няколко..... мойто дете не ще да спи и това е, и вместо да увеличаваме интервала между храненията, тя го намалява. Вчера и снощи иска да яде през 2 часа ooooh!
Като ви чета как ви спят дечицата, направо ви завиждам ( на моменти не чак толкова благородно   Embarassed )

Честита втора месечинка на Антон на Rumi_m! baloni
Честита трета месечинка на  Димана на SuNnY SkY, Боряна на by the sea, Деа на Елидам и Климент на Rorоana! baloni

SuNnY SkY, успех с курсовата работа и дано я одобрят! Hug

karlie, Ели не мрази баба си! Както и другите са те посъветвали, помоли я да не ползва парфюм и кремове, когато идва да ви вижда. Сигурна съм, че скоро пак ще гушка бебка, а ти се успокой! Hug

Аз след вчерашната 7 часова разходка, не само имам тен, а направо съм изгоряла  Rolling Eyes, да не говорим, че съм останала без крака и кръст, ноооо днес пак, само че намазана със слънцезащитен крем  Mr. Green

# 328
  • София
Шаманче, мъфините изглеждат доста изкушаващо! Simple Smile

# 329
  • Най-зеленият остров
ДУ, момичета.
мерси за кафето, мъфините и всички сладости с който черпите. добре че само виртуално, че и аз докарвам кръглата форма а се оправдавам пред себе си с кърменето и не диетувам.
Шаманче, май проблема е решен засега и кутията АМ стои неотворена. имаш специална покана за разходка в Бургас.
качих една снимка на принцеса Ния в албума на двумесечните, който иска да ни се порадва.
лек ден момичета. Ния след малко ще яде и излизаме на разходка.

Общи условия

Активация на акаунт