Бурно ФЕВРУАРЧЕТО расте, а мама иска да яде (6)

• 23 275
  • 740
  •   1
Отговори
# 330
Добро утро, мацки!

Честит трети месец на Димана, Боряна, Климент, Деа!
Честит втори месец на Антон!

Karlie  Hug, съвет не мога да ти дам, освен да сте спокойни и скоро всичко да премине Flowers Four Leaf Clover Баткото ми плачеше от всички нови хора, освен от една приятелка, която имаше очила като мен...Но с времето премина...
Бръм, прекрасно и изкушаващо виенско кафенце, мерси Sunglasses
Шоколадче, ха дано всяка нощ си спинка така бебе Андрей! :fingrescrossed:
Шаманче, тези мъфини са страхотни, мммм...  chef

Да се оплача, от два дни Деа упорито саботира кърменето... в чудо се виждам, един рев, ама жален...сменях пози, изчаквах, засуква за малко, и пак рев и дърпане....а е гладна... Преди правеше така саммо вечер, като е нервна, а сега и сутрин...незнам докъде ще я докарам така...

Хайде, мимичета, хубав и слънчев ден се очертава, остава ни само да сме и с хубаво настроение!

# 331
Здравейте и днес!
Ние сме мнооооого далеч от вашите "кротки" нощи,ядем си на 3 часа и това е!Но сме и по-малки все пак!
Коликите продължават с пълна сила,вчера дори навън не спа,през цялото време си я носих на ръце.Иначе плаче с глас.
Браво на вас за диетата!Но кърмите ли?Мога ли и аз да се включа или да изчакам още?
Вчера бях на преглед,имам зелена светлина за велоергометъра,както и за коремни преси,започвам,че положението е отчайващо!

Ние излизаме ол фемили на слънце.

Приятен пролетен ден на всички ви!

# 332
  • offshore & overseas
Мяуче,
Чудехме се днес с госпожа шаманката кога ще се наканиш малко за разходка&снимки smile3534  Hug Hug
За днес съм се зачудила, за разходката по-скоро, че за снимки не съм още. #Silly Сега ще се гмурна в скипето, да видя Шамана присъствУВа ли...

# 333
Шаманче, мъфините изглеждат доста изкушаващо! Simple Smile

Оххх, Танче , какво говориш, изкушаващо е мека дума  Crazy ! Отварям страницата и направо на тях се нанизах !  

Добро утро ! Днес поспахме до късно , главата пак се опитва да ме боли , няма да и се дам  Naughty !

Бръм, мерси за кафето !

Рали, аз също се чудя с какво да заменя плодовият ден  newsm78 ? Мисля, или да карам два месни, или като теб да включа и зеленчуци !

Аморе, кърмя, при това с пълна сила ! След всичко прегледано и прочетено, реших, че това е режима, който не би трябвало да влияе негативно на лактацията . Дано да съм права  Praynig ! Принципа на тази диета е разделно хранене, не се изключва нито една група храни !

Днес времето се очертава да е чудесно, дано не духа като предните два дни ! ако успея да се организирам, мисля да изляза по - рано днес !

Открих, че Стас много се кефи като му чистя ушите , снощи докато го подсушавах след баня, видях, че атрибута му е пораснал 3 пъти  Laughing !

# 334
Цитат
Шаманче, тези мъфини са страхотни, мммм... chef
Бяха, бяха, благодаря  Grinning

katyanen, много се радвам за вас и за кутията  Hug Дано така и да си остане забравена  Peace

# 335
ДД мадами Hug
Честити дву и три месечинки на всички сладурковци,желая им здраве и спокойни детски дни  smile3525
Шаманке,ах как ми се прииска да си хапна от твоите....мммм  вкусно,но не знам колко полезно особено за диетуващите;-)
Стар, и аз смятам да излизам днес в морската(два поредни дни не сме излизали никъде и се побърках),дано се засечеме някъде
Мойта беборана от както ни поставиха ваксината,спи по цял ден(та се чудя на моменти тя ли е,не е ли тя) Rolling Eyes,на всеки по различен начин май влияе newsm78.
Ставам да подомакинствам малко и после сме в морскатааа,хубав ден на всички  bouquet

# 336
Варненки и аз след храненето след малко се запътвам за морската Simple Smile

# 337
Ами ха дано се срещнем  Laughing !

# 338
  • София
Здравейте прекрасни дами,

Честити месечинки на Димана на SuNnY SkY ,на Боряна на By The Sea, на Климент на Роро, на Деа на Елидам и на Антон на Руми.
Да са живи и здрави мъниците и много много да ви радват!

Ние с Калина преживяваме някаква криза на растежа, дано да свършва по-бързо, че откачам! Че от детенце, което си ляга вечер към 22,30-23,00 и спи до 7-8 сутрин, се превърна в мрънкало, което ме буди 2 пъти тази нощ  Rolling Eyes
Да похваля и каката - вчера имахме открит урок в градината по английски. Много добре се представи. Затова я наградих със сладолед. А и като споменах каката - случайно да има някоя мама, която разбира от колела? Искам да купим за каката някакво хубаво колело за рожденния й ден, ама нищо не разбирам и само ми хвалят в магазините някакви, на мен всичките ми харесват и са все един порядък в цените. Та ако има такава разбираща мама, нека да ми каже какво да гледам Simple Smile

Хубав ден на всички ви желая и приятни разходки Simple Smile

# 339
Рали, аз също се чудя с какво да заменя плодовият ден  newsm78 ? Мисля, или да карам два месни, или като теб да включа и зеленчуци !

Два месни е по-добре май Peace. Плодове се ядат така или иначе на закуска. Wink

След малко излизаме на разходка. Дано успея да намеря чадърче за количката, че Йони много се дразни от слънцето.

# 340
  • София
Дд, дами! Grinning
Стар, ще ме умориш бре, жена, с вашия атрибут!  Joy
За 90-дневната - в плодовия ден могат да се ядат сурови зеленчуци, миналата година кърмачките ядяха и мляко.  Peace

Нашия човек явно трайно си направи режим със 7-часова пауза, доволна съм, видях и аз светлика в тунела.  Laughing Плюс това снощи го премерихме и е ударил 7 кг.  Crazy

Да питам мамите, който САМИ къпят бебето, как плакнете изобщо в каква поза е мъничетовъв ванчиката?
Досега аз я държа моята бебка на ръка с другата плакна.но е доста трудничко вече защото понатежава  Rolling Eyes.
бихте ли споделили вие как се справяте   Simple Smile
Аз.  bowuu Значи вътре във ваничката е по гръб в/у хавлиен шезлонг в 4-5 см. вода. Измивам го отпред плюс косата. Изплаквам го с подвижния душ за да не ми се пързаля в ръцете. Вдигам и сапунисвам отзад, после изплаквам и гърба с подвижния душ. Премятам го дефакто почти да ми легне на ръката като новороден ако се сещаш. Кърпата ми е преметната на рамото и веднага го опаковам и гушкам стабилно, защото тежи.
Свикнала съм и ми е лесно така.

slanchezara, браво на умната ви кака!
Ние колело купихме такова  http://www.bike.passati.com/ninja16.html  зелено, обаче отзиви не мога да дам, защото съвсем малко сме го изкарвали, а и още не може да го кара. Българско е и има 2 години гаранция. Купихме го от магазинчето при бл.43.

Иначе ето две теми за избор на колела
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=488010.75
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=283700.0

# 341
Ника много ти балгодаря че ми отговори  Hug
Аз всъчщтност купих вчера ваничка.Която ще е в баняат вече.подвижен душ имаш предвид този, който се къпем ние големите ли  Laughing
ако ДА, не е ли малко опасно.
Към ваничката имам и кана на дупки измитиращ душ  Grinning.Но освен да пълня кофа с вода, която да стой до мен не виждам друг вариянт  Rolling Eyes за изплакване

# 342
  • София
Кристич, подвижния душ с който се къпен ние, да.  Peace  Коритото ни е от тези с висока стойка. В какъв смисъл опасно?  newsm78 Душа го държа в ръката си с не много силна струя.

# 343
  • София
Ника  Hug
Големи благодрности Simple Smile Но ние имаме такова колело. Каката е почти на 6 вече, махнахме преди 1 седмица помощните колела и е като фурия това дете. Аз пробвах да я настигна с голямо колело - еми не мога  ooooh! Та за нея търсим вече 20 " със скорости, гъзарийки и т.н. А ако имаш път към 43 бл. - обаждай се Simple Smile Ще се радвам да се запознаем и да се видим и на живо  Hug
А какво стана с планираната Младостка среща  newsm78 - викам да се организираме да се запознаем, ако искате Simple Smile

# 344
  • София
Слънчи, а доволна ли си от това колело? Там в магазинчето имат и големи, но честно казано нищо не сме гледали, ние сме за бебешко още. Laughing
Крайно време ни е за среща, ние с Ради се запознахме случайно.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт