Честит трети месец на Димана, Боряна, Климент, Деа!
Честит втори месец на Антон!
Karlie
, съвет не мога да ти дам, освен да сте спокойни и скоро всичко да премине
Баткото ми плачеше от всички нови хора, освен от една приятелка, която имаше очила като мен...Но с времето премина...Бръм, прекрасно и изкушаващо виенско кафенце, мерси

Шоколадче, ха дано всяка нощ си спинка така бебе Андрей! :fingrescrossed:
Шаманче, тези мъфини са страхотни, мммм...

Да се оплача, от два дни Деа упорито саботира кърменето... в чудо се виждам, един рев, ама жален...сменях пози, изчаквах, засуква за малко, и пак рев и дърпане....а е гладна... Преди правеше така саммо вечер, като е нервна, а сега и сутрин...незнам докъде ще я докарам така...
Хайде, мимичета, хубав и слънчев ден се очертава, остава ни само да сме и с хубаво настроение!
Сега ще се гмурна в скипето, да видя Шамана присъствУВа ли...
! Отварям страницата и направо на тях се нанизах !
!
? Мисля, или да карам два месни, или като теб да включа и зеленчуци !
! Принципа на тази диета е разделно хранене, не се изключва нито една група храни !

Значи вътре във ваничката е по гръб в/у хавлиен шезлонг в 4-5 см. вода. Измивам го отпред плюс косата. Изплаквам го с подвижния душ за да не ми се пързаля в ръцете. Вдигам и сапунисвам отзад, после изплаквам и гърба с подвижния душ. Премятам го дефакто почти да ми легне на ръката като новороден ако се сещаш. Кърпата ми е преметната на рамото и веднага го опаковам и гушкам стабилно, защото тежи.
Та за нея търсим вече 20 " със скорости, гъзарийки и т.н. А ако имаш път към 43 бл. - обаждай се