Бурно ФЕВРУАРЧЕТО расте, а мама иска да яде (6)

• 23 275
  • 740
  •   1
Отговори
# 345
Кристич, подвижния душ с който се къпен ние, да.  Peace  Коритото ни е от тези с висока стойка. В какъв смисъл опасно?  newsm78 Душа го държа в ръката си с не много силна струя.

хм...ще пробвам стига слушалката душ да стига до ваничката

# 346
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Шаманче, ама давай рецептата де, на тези наистина страхотни мъфини Grinning Аз откога се каня да правя, ама все време да си купя формички не остава Crazy Да знаеш, че ти разхождам блузките из Загребско , и си кърмя с тях Hug

Стар, казваш 90 дневната диета става за кърмачки,а Rolling Eyes А резултати има ли вече ThinkingЧе аз има едни 20 килограма само за сваляне Mr. Green

И ние още си се храним на 2-3 часа Rolling EyesНяколко пъти ме е оставял да спя по 5-6 часа, но това безсъние вече ми идва нанагорно,защото през денят съм плътно заета и с двамата батковци,сега тук, в Загреб не ходят и на градина, и вече ми идва да се изнеса на хотел,сама, да спя три дена и да се върна Crazy Crazy

Купих на номер 2 колелото без педали , по проекта на Леонардо да Винчи, и да ви кажа,наистина е много доволна, детенце се забавлява много Peace

# 347
  • offshore & overseas
Е, да, вие ще си се срещнете в Младост, ами аз като мога само в неделя, така и ще си остана незапознала се с никой от квартала. Мрън-мрън! Tired

Халюша има колело, наследено от кака й Бубетка, и не го е карала тая година още -- пусти страх от вятъра. ooooh! (В тая връзка, Никич, благодаря, че се отзова по въпроса със страховете! Hug)

Последна редакция: ср, 28 апр 2010, 12:52 от Мяуче

# 348

днес имам рожден ден и ви черпя виртуално/диетстващите моля да ме извинят/
http://snimki.info/data/media/1586/wallpaper_33-7.jpg

Последна редакция: ср, 28 апр 2010, 12:39 от дими32

# 349
исках да ви почерпя с торта и кафе ,но нещо не се справих със слагането на картинки,нека всеки се чувства почерпен с каквото си пожелае.лек и хубав ден от мен

# 350
Мяуче няма проблем срещата да е в неделя щом само тогава можеш...ще пробваме да се съберм в твоя чест Wink
Иначе ние си имаме сериозни ядове с нослето на беба и стигнах до извода просто да сменя педи-то...не защото е добра или не,ами просто не съм доволна от самото отношение...да кажа че просто нямам търпение да дойде 1-ви юни и съм ч-вата отписала се от там...толкова много ме е вбесила  ooooh!

# 351
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Честит рожден ден Дими  bouquet Бъди много щастлива  bouquet

# 352
  • София
Дими, честит рожден ден!   bouquet
Кристич, аз паркирам коритото съвсем близо до душа.  Wink Тъкмо сега го изкъпах моя човек, че няма да имам време довечера.  Grinning
Ради, кво те ядоса педката?  Crazy

# 353
дими32, ЧРД!
Любовта, здравето и късметът да те съпътстват винаги!

# 354
ЧРД Дими  Hug С най-добри пожелания  bouquet Аз Ша обърна още един бейлис  Mr. Green
Много лесно се чете тези дни  Laughing
Шоко, дано да си права,че  #Crazy

Хубав и спокоен ден на всички  Hug

# 355
  • София
ЧРД, Дими!
Да си жива и здрава и много щастлива!

Колкото до срещата в Младост- ако е за неделя е хубаво да знам предварително, но принципно съм много за. Някоя от мамите доброволно да каже да й пратя телефон на лични за да се разберем Simple Smile

# 356
Никче много ме вбеси(педка-та)....толкова съм афектирана в момента че направо неискам да се сещам за нея...тези дни като ми размине,ще споделя...

# 357
  • Бургас
Дими,честит рожден ден !Много здраве,късмет и щастливи мигове с малкото сладурче ! baloni

# 358
ЧРД ,Дими-много радост и здраве

# 359
  • offshore & overseas
Дими, ЧРД! Бъди здрава и щастлива!  bouquet

Аз пък днес изкъпах малкото и резултатът беше пънк гребен. Ето го тук, за онези, които не са го видели.

След малко излизам да вземем Халюша и дружно да борим оня тъпанар, вятъра. ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт