Бурно ФЕВРУАРЧЕТО расте, а мама иска да яде (6)

• 23 275
  • 740
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Мяуче, това красиво същество Люската май прилича на теб?  Thinking Или поне в очите. Малее, кви сладки гънки, само за мачкане е, страхотна...

# 361
  • Bourgas, Burgas, Bulgaria
ЧРД, Дими! Много здраве, радост и късмет ти пожелавам!

Аз от доста време не съм писала. От тези разходки време не остава.
Моето момченце расте за радост на мама и тати. Имаме си добър режим и го следваме упорито. Сучем си на три часа с 6-часова пауза вечерта. Много съм доволна, че  този път успях с кърменето, за което много благодаря на Шаманката и Мяуче. Каката е кърмена само 20 дни.
В този ред на мисли да споделя кое е от решаващо значение за мен- сънят. Това го пиша за момичетата, които имаха голямо желание да си кърмят бебетата, а са рано, рано във форума с чаша кафенце. Момичета, ако все още имате желание да кърмете наложете си да полягате с бебчо. Това го установих когато миналата седмица ших едни костюми на кака балеринка. Събра ми се доста безсъние и след кърмене нямаше нито една капка за изцеждане. Сега като отпочинах и нещата се нормализираха.
А иначе костюмите на Рали станаха приказни. Скоро ще пусна снимки. Единият е много шарен и има едни пружинки- та го Нико използва за активна гимнастика. Много е смешен.

Вие какви шапки слагате на вашите бебоци когато излизате?

# 362
  • Burgas
Здравей те,отдавна не съм писала,но покрай бебето,каката и разходките нямам много време.Общо взето сме добре,надявам се и вие.
Сега се връщам малко назад да по4ета какво сте писали.

# 363
Дими, Честит Рожден Ден!

Бъди много щастлива, бъди усмихната и лъчезарна! Мечтай и сбъдвай мечтите си!

bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Мяуче, красавица е Люсил и преди съм го казвла!

# 364
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ДИМИ!!!   bouquet 

БЪДИ ЗДРАВА И МНОГО ОБИЧАНА МАЙКА И СЪПРУГА!  Hug

Ето още една мама от мойта порода...  Simple Smile

# 365
  • София
Мяуче, Люсил е прекрасна! Нацелувай я от мен Simple Smile

# 366
  • София
ЧРД дими32! Бъди здрава, щастлива и много обичана мама и съпруга!

# 367
благодаря ви момичета за милите думи и пожелания,лека вечер на всички

# 368
Ей добре че сте вие да кажете че малкич е станал на 3 месеца Laughing На мен дните вече така ми се сливат, че незнам и коя дата е. Благодаря на всички за поздравленията  Hug Пък аз ще ви почерпя с малко снимки Климент на едим месец и Климент на два месеца от третия месец друг път, че много ми идва за една вечер Grinning

Мяу, Люсито е направо бонбонеста да я схрускаш. Стоян ми беше с такъв перчем и като му окапа останалата коса беше пънкарче от всякъде. Климент си е плешо.

# 369
ДУ,мадами!!!
Хайде по едно кафенце за събуждане...

...и после на плаж Grinning

Целувки и прекрасен ден!!!

# 370
Ей, Бобиш, каква е тая много сгодна гадина!? Laughing Пия кайве и плакна очи. Mr. Green

# 371
  • Бургас
ДУ момичета !

Аморе, честит рожден ден ! Много здраве желая на теб  и семейството ! Kъсмет и много поводи за усмивки !  Hug

p.s.Бобиш.кафето е 6 точки  Mr. Green

# 372
 rotfImbo

Добро утро! Бобишанче, мерси за кафето с младежа  Grinning! Рано рано да оплакнем очи,а?  Laughing

# 373
Ам че тъй де!!! JoyНяма само да диетстваме! Wink
Честит рожден ден на Аморе!!!

# 374
Добро утро !

Ейй, Бобиш мерси за кафето и закуската  Mr. Green !

Честито и от мен на Аморе ! Да е жива , здрава и много щастлива !

Честито и на Дими, със закъснение , но от сърце   bouquet !

Общи условия

Активация на акаунт