Бурно ФЕВРУАРЧЕТО расте, а мама иска да яде (6)

• 23 276
  • 740
  •   1
Отговори
# 375
Добро утро мацки  Flutter

Ей така скромно да почерпя, та да не се сърдят диетуващите  Party

Аморе жива и здрава, много обичана и усмихната   bouquet

# 376
Добро утро!Ей,че апетитно кафенцеее,с тоя млад левент  Grinning Честит рожден ден на Аморе-много здраве, любов и щастие!  bouquet

# 377
  • До Балкана
 Whistling Раздвижи ми се кръвчицата с това кафенце, Бобиш! Blush
Добро да ви е утрото, дами! Моето е омазано до ушите и доволно засмяно от работата, която е свършило! Mr. Green
Аморе, честит рожден ден! Много здраве, късмет и прекрасни мигове ти пожелавам!
Честити днешни месечинки на малчовците!

# 378
Добро утро лейдис, мерси за кафенцето по принцип го отказах заедно с цигарките, но това не мога да го отмина с тоз левент до него...
Аморе, пожелавам ти всички хубави неща за които можеш да се сетиш да ти се случат Hug
Честити месечинки на всички родени на днешния ден сладурчета Hug Hug

# 379
Мамчета имам голяма молба,с ядски гърлобол съм,тече ми носа и едвам преглъщам...какво мога да пия,смуча,впръсквам и т.н,защото сме само на кърма все още...

# 380
  • София
ДУ!  Grinning
Аморе, много щастие ти пожелавам, миличка!   bouquet
Бобиш, кафето е чудесно!  Laughing
Далче, ми свършил си е работата Бо, сега му е време да си почине усминат.  Laughing

След като ми се наложи няколко сутрини да водя Борис на градина, съответно да оправям сутрин със скоростта на светлината две деца и себе си - шматка и половина, стигнах до извода, че таз работа не е за мен.  Crazy Спазарих се с баща ми да го води той преди работа,  вчера му показах къде и как, и тази сутрин си пия кайвето на спокойствие. bowuu Laughing
Сега чакам мъжо да се прибере, обещал ми е да ме изведе да ми купи нещо. Вчера пък се оциклих /най-накрая, нямах търпение вече/. Въобще живота е прекрасен!  Hug Hug Hug

# 381
Ееее, Ника , искам и аз бе  Laughing !

Ради, мога да те посъветвам да пръскаш Тантум Верде Форте ! Ти ли се оплака нещо от педиатъра вчера ?

Стас снощи се буди точно през 2 часа , к`во му стана ....  Дано влиза в пътя, че мисля да се връщам в семейното ложе вече  Crazy !

# 382
  • София
ДУ дами!

Бобишанче, мерси за кафенцето!

Аморе, честит рожден ден! Бъди здрава и много щастлива!

Честита трета месечинка на
Преслава на ilianakirilova,
Изабел Фрея на flowerofdreams,
Александра на Teddy*,
Ивана на merlina,
Борис на Sunny76
и Виктор на margo_tosheva!

# 383

Хелоу, мацки!

Хвърлила съм боба на котлона, малката спи блажено и аз разпускам в нет-а  Mr. Green

Ради, не мога да ти бъда полезна, защото отдавна не кърмя  Cry

Ника, после да кажеш какво ти е купил мъжа ти.

Аморе, честит рожден ден! Да си най-обичаната майка и съпуга!

# 384
  • offshore & overseas
Ради, можеш да вземаш парацетамол или нурофен -- и двете имат аналгетичен и противовъзпалителен ефект. Отделно има хомеопатични таблетки на Боарон за гърло (хомеожен, хомеовокс), отделно можеш да смучаш прополки (или каквито там бяха). Всички тези се считат за безопасни при кърмене.

# 385
  • варна
Добро утро на всички мацки!
Аморе Честит Рожден Ден!Много здраве , щастие и усмивки!  ura
Ради осцилококцинум може да ти помогне и прополки за гърлото.
Хубав ден и усмихнати бебчета!

# 386
  • София
Добро утро, мацки!

Благодарности за кафенцето с левента Simple Smile Лошото е, че ако го изпия, Калина пак ще се съдере от колики.
Честити месечинки на всички малчовце, които ги изпълват днес: Преслава на ilianakirilova, Изабел Фрея на flowerofdreams,
Александра на Teddy*, Ивана на merlina, Борис на Sunny76 и Виктор на margo_tosheva! Да са живи и здрави и много да радват мама и тати!   bouquet
Аморе, честит рожден ден! Да си жива и здрава и много щастлива

Хубав ден ви желая   bouquet

# 387
  • Burgas
Добро утро и от мен.Разгладах снимките на бебешоците в албума големи сладури и ка4их няколко снимки на Ивайла.

# 388
  • София
Добро утро Simple Smile
Реших да вляза да видя какви ги вършите, гледам плакнете очи на закуска  Laughing И аз пийнах кафе и позяпах господина Grinning

Аморе Честит рожден ден, много здраве, щастие и любов ти желая   bouquet
Дими Честит рожден ден и на теб Simple Smile

Мау Разгледах снимките във фейса, Люската е страхотна, Марти е по слаб от нея, манекенски мерки Joy Нали са на една дата родени, та затова ги сравнявам. нямаме още 5кг, за сега сме около 4.950, но е 59см. Надявам се до 2-3 дни да ги е направил.

Ина4е ние сме добре, растем, вече гукаме много най разли4ни сри4ки и хващаме игра4ките с ръчичка. Всеки ден сме навън и така Simple Smile Нещо носа ни захриптя и ще го водя на лекар за всеки случай да го прегледа.
Обмисляме и апартамент да си купим, да видим до къде ще го докараме. 

Приятен ден на всички Simple Smile Времето е прекрасно, само за разходка!

# 389
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АМОРЕ И ДИМИ!ДА СТЕ ЖИВИ ,ЗДРАВИ И МНОГО ОБИЧАНИ!  bouquet  bouquet  bouquet
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА МАЛЧОВЦИТЕ!

Общи условия

Активация на акаунт