Бурно ФЕВРУАРЧЕТО расте, а мама иска да яде (6)

• 23 101
  • 740
  •   1
Отговори
# 525
  • York
Аз да ви почерпя виртуално за поредния ми рожден ден  Wink

Звездичке, кога ще се видим днес?

# 526
  • До Балкана
ДОбро утро!
СъниHug, как си? Диманка добре ли е?
Янче, честит рожден ден ти желая, много здраве, да си много обичана жена и майка и прекрасни мигове с любимите същества!

# 527
Добро утро дами!

Стар, месри за кафето, моето си пожелавам навън да изпия...(ако диването позволи  Twisted Evil)

Коте, ако си носиш кърма, колко време престоява претоплена преди хранене на детето?
Пухче, и Деа, също като Сиянка, нощем е спокойна, но пък през деня все ми е в ръцете, спи по малко, дори и навън, поревава си...Дохранвам основно следобед и вечер, т.к тя суче само нощем и сутрин...през другото време се изцеждам, колкото мога и давам с шише.. Не че не правя опити да я слагам на гърда, но всичко приключва с истеричен рев...за мое огромно съжаление...Ще я карам така, колкото мога  Peace Навън не съм я хранила, т..к. незнам дали няма да се вкисне кърмата за 2-3 часа, като е топла и в термонещо си newsm78
Мий, хубаво сте си изкарали, браво на вас!
Рали, чакаме снимки!
ЯничкаHug, просто трябва да спиш при всяка възможност. Ако детето хапва и после спи и ти така с него...Дори и през деня! Зарежи домакинстването, да има ти какво да хапнеш е достатъчно, все пак кърмиш! Прекрасно те разбирам, баткото ми беше същото диване, нямах мира от него...
ШоколадчеHug и аз искам да си нося бебето в слинг, но незнам как да си ушия...Нямам време, не толкова че не мога...А много пари за магазински не ми се дават... Честита прическа на Преслава, буйни коси да и пораснат, дълги и гъсти, пу-пу Joy

Честити месечинки на всички пораснали дечица, да бъдат щастливи, здрави и умни!

# 528
ponqkoga , честит рожден ден , бъди здрава, щастлива и много обичана   Hug !

# 529
Абе моят кантар се е побъркал. Качвам се днес, с трепет в сърцето, че очаквам да получа инфаркт, защото вчера ядох като ненормална, и кво - 58,5. Shocked Shocked Shocked Нещо кантара е откачил, не знам, не вярвам. Rolling Eyes

Понякога, честит рожден ден! Да си здрава и щастлива.  bouquet

# 530
ponqkoga ,честит рожден ден!!!Желая ти здраве, да се чувстваш винаги обичана и ценена и да те очакват прекрасни емоции!

Бръм, радвай се и продължавай с диетата  Wink! Дава ти стимул твоят кантар  Grinning! И аз прекалих вчера  Blush, но от днес се връщам в правия път.

# 531
Понякога честит рожден ден!Бъди здрава и много щастлива!
Стар благодаря за изчерпателното инфо Hug

# 532
  • Бургас
Хайде, привет от мен и малък Шушон!

Понякога, ЧРД!  baloni

За Вигантола... Давам аз, всяка сутрин по 2 капки, но не знам до кога, ще трябва да питам.

Бяхме на преглед при ортопед, всичко е ОК. Даде ни и разни насоки.

За кърмата... моята кърмаческа одисея май приключи тотално. Тъжно ми е, ама какво да се прави... От вчера е само на АМ, да видим, дано всичко е наред!

Днес чакаме гости, но да видим дали ще дойдат. Хм...  Thinking

Навън времето е супер, само за разходки!  Party

# 533
  • София
Здравейте Simple Smile

Честито на всички, които изпълниха месечинки и аз поради многото възникнали ангажименти пропуснах. Да са живи и здрави мъничетата и много да радват мама и тати и само поводи за гордост да имате сб тях!   bouquet
Честито на всички именници на патерица - да сте живи и здрави, с гордост да носите името си и хората около вас да ви го славят! (няма да изреждам, че 1001 % ще пропусна някого Embarassed)
Понякога, честит рожден ден! Да си жива и здрава, много щастюлива и обичана жена и все така прекрасна и отдадена майка!

Стар, благодарности за кафенцето... точа лиги по снимката. Пробвах в неделя да пийна едно, съдра се от колики Калина... ще си точа лиги то се е видяло. Crossing Arms
Яничка, не се отчайвай! Нева ти е казала - много сън, почивка, никакви нерви и черни мисли! Ако трябва на всеки час слагай дребен на гърда, има шанс да се нормализира положението  bouquet
Бръмби, не се чуди Simple Smile За мен резултата ти е абслютно закономерен! От това, което аз съм изчела в нета на темата отслабване, мога да ти кажа, че навсякъде препоръчват един от дните от седмицата голямо нарушение - шоколад, мъфини, мазничко...   bouquet каквото ти душа иска. Обяснението е, че организма привиква на малко храна постепенно и пести запаси. А ако нарушиш малко ти го стресираш  и после с диетата пак го стресираш и резултатите са добри. Успех и стискам палци за бързи и най-вече ТРАЙНИ резултати Simple Smile
Хубав ден и приятни разходки!

# 534
Янче, честит рожден ден! Simple Smile Желая ти много здраве, щастие, късмет, любов и целеустременост!

# 535
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Честито на рожденничката  bouquet  bouquet От здраве и здрави да не се отърве Grinning Mr. Green Mr. Green

Моят  подарък:

Една усмивка

Една усмивка може да ме стопли,
когато съм премръзнала в копнеж.
Когато тая скрити вопли,
а в косите ми се сипе скреж.

Една усмивка може да погали
душата ми, когато е сама.
Да затрепти в мен , да запали
от тъгата мъничка мечта.

Една усмивка може да ме върне
от труден път неизвървян.
Грижи тежки да превърне
във човешки, чакан блян.

Една усмивка може да изтрие
скрита под ресниците сълза
Очите да погали, да открие
светлина на трепкаща звезда.

Една усмивка! По-светъл с нея е простора!
Съдбата ни по-щедра и добра!
Усмихвайте се! Усмихвайте се, хора!
Дарете с обич нашата земя!

Мария Милева

# 536
  • Бургас
Янче,Честит Рожден Ден ! Да си жива и здрава, винаги усмихната и много щастлива ! Весел празник !  Hug

Вчера дойдоха нашите гости ,сложихме ги Димана и Криско /така се казва братовчедчето й , с което имат 1 ден разлика/ и ги снимаме,говорим им,,аз тракам с една играчка и както си тракам Криско заспа  Shocked Нашта дивее, гука, хич не й се спи ,да не говорим,че заспиването сама е Мисия Невъзможна !  Mr. Green
Той един кротък,само се оглежда , стана ми интересно колко са различни . А бе,да са живи и здрави ,това е най-важното.

Преди малко бяхме на разходка,сега пак излизаме с Димана ,че времето е чудно.

Далче,добре е ДиманаБоHug

Мимита  Hug

Хубав ден от мен !

# 537
  • София
ДД!  Grinning
Понякога, честит рожден ден, бъди много здрава и щастлива!  Hug  bouquet
Рали, чакам снимките ви с нетърпение, баща ти прави страхотни сесии!  Peace
Марги, аз на твое място бих потърсила консултация със специалист. Така както го описваш, дори аз с моето безкрайно спокойствие и търпение бих изтрещяла.  Hug
Коте, добре, че Моника не е решила, че знака означава "Забранено за жени над 30" че тогава я втасах.  Mr. Green Laughing Joy
Мии, съжалявам, значи те очаква много неприятно преживяване.  Hug Hug Hug Ще стискаме палци!  Hug
Шоки, честита първа прическа на Преслава! Heart Eyes

Аз не смея да се оплача от моя човек, доста се е кротнал и вече се доближава на 99% до представите ми за бебе.  Mr. Green Единият процент ще му го додам като спре да яде нощем /по-точно започне да прави поне 10 часа пауза, че сега достига до 7, но човек винаги има какво да желае/.  Mr. Green
А колко е дебел, мамма миа!  Blush Сега съм го метнала по боди с къс ръкав и ми пълни очите...пълни...пълни... Embarassed

Последна редакция: пн, 03 май 2010, 13:25 от Ника

# 538
  • Бургас
Ника, ти имаш дете-мечта!  Hug

# 539
  • София
Ника, ти имаш дете-мечта!  Hug
Laughing Още малко има да се шлифова и ще стане, гаранция.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт