Бурно ФЕВРУАРЧЕТО расте, а мама иска да яде (6)

• 22 691
  • 740
  •   1
Отговори
# 60
mii, половин кило за блузка и ританки! Ехааа, от каква материя са - да нямат стоманени нишки? hahaha
Вземи я сменяй въпросната гус'жа. #2gunfire

Лека ви вечер! Hug

# 61
Лошото е че от всички налични педита в региона тази била най-добра, та сещайте  се какви са останалите smile3515 всички кадърни докита са в детско отделение и не работят с касата. Но пък срещу 10 лв. работят на часно по всяко време на денонощието, а като ми се наложи нещо по-спешно Пловдив е на 40мин. път.Но ме е яд че забравиха да са човеци тези доктори, а когато става въпрос за деца още повече се ядосвам.
Моето дете спи от 9 часа и аз успях да зготвя и да се боядиша smile3501 като го няма баща му съм много по- организирана и върша повече работа, като си е в къщи а той по 3 дни е в къщи, нищо не барвам, само се мотам. newsm78

# 62
  • София
Хайде привет и от мен  Hug
Мии, и памперса и дрешките тежат, но това ми звучи несериозно. Как така ще мери на око.  #Crazy Брей, че хора  #Cussing out
Ника, малко ми се струват 100 грама за памперс и боди, особено, ако е напишкан памперса  Mr. Green
Важното е, че децата растат и се чувстват добре  Peace
Малката беболанка Деа вече гони 6 кила, а каква беше дребосъчка  Mr. Green Като гъбка расте  Heart Eyes

Иначе и при нас нищо интересно. Разхождаме се по 4 часа на ден, и сутрин и следобяд.Но аз не обичам да седя, ами обикалям с количката, като гламава. А беболанка си спи през цялото време. Само както я изкарам с количката от външната врата и тя е заспала. Като цяло е спокойно детенце. Нооо, при разходките голямо страдание са й шапките. Просто ненавижда да й слагам шапка..  #Cussing out

Мислех да използвам "намалението" и да попиша повече, но толкова ми се доспа, че ще се оттеглям  Embarassed

Поздрави и целувки за всички и лека нощ.  Hug

# 63
  • Бургас
Искам и аз филия с шоколад  Crazy
Приспах Димана към 8,изпратих таткото на работа, простирах,гладих ,мих чинии, чистих ,успях да се изкъпя, прочетох темата как е и мисля да лягам.
Гордея се със себе си  Mr. Green
Утре ще ни идват кумувете на гости ,а сутринта ще се видя с Katayen и съм много Хепи !!!
Рали,браво на Бориславка  за прогреса с количката.
Шоко,хващай първия самолет за Германия и си взимай количката щом си я харесваш, тъкмо кризата с вулканичния прах свърши  Laughing
Лека нощ  Hug
п.с. Когато теглят Димана / само по памперс/ и свалят 200 гр. за памперса ,дори и да не е пълен .
п.с. 2. Мии,целувки за Преслав.

# 64
  • София
Elidam, сух памперс и боди са дори по-малко от 100 гр. ако някой има кухненска везна може да каже с абсолютна точност Peace Аз живея близо до кабинета и като го преобуя вкъщи, до там си е все още сух памперса.

# 65
  • София
Ех, днес не бях влизала и не мога да ви изчета Simple Smile

SuNnY SkY мерси за темичката!  bouquet

Точно така, декларациите са две, едната се подава с болничния от педиатъра (ДЕКЛАРАЦИЯ за обстоятелствата за изплащане на парично обезщетение при бременност и раждане на основание чл. 50, ал. 1 и 51 КСО , 
http://www.noi.bg/content/laws/07/Pril.1.doc

другата е за остатъка от 135 до 410 дни, http://www.noi.bg/content/laws/07/Pril.2.doc

Ако не се лъжа бях дала линка за декларацията за остатъка до 410 дни, защото питането беше такова Simple Smile 
Ако ще се разхождате до работа, най добре си попълнете и двете, аз така направих, за да не се разхождам 100 пъти до там ( сега да се мъчи малко колегата, който ме замества, няма само аз я  Mr. Green )

Понякога, Анетка е голяма сладурка, да я нагушкаш от мен!  Hug

Ника, дано на Макс му се размине и не се разболява повече! Praynig

Miss_Butterfly, как мина прегледа при ортопеда, надявам се всичко е наред?

# 66
Като сте заговорили за слънце, я споделете с какво мислите да мажете бебоците срещу изгаряне.

Шоко, има я на други сайтове на същата цена, само не мога да разбера как стои въпроса с доставка до бг newsm78 Ти и мен ме запали за тая количка, но пък аз не бързам скоро да взимам. A в e-bay видчх и бордове за количката - 15 евро, но количката там пък е 160.

# 67
  • София
Като сте заговорили за слънце, я споделете с какво мислите да мажете бебоците срещу изгаряне.

Аз съм взела спрейчето на Мустела, и дори вече я мажа като излизаме на разходка, че е много беличка.
http://www.mustela.com/en/main.html#/baby-products/solar-protect … cate-fragile-skin

# 68
  • София
Таня,вси4ко е наред.Мерси,4е попита.  Wink. Док каза,4е даже е препоръ4ително да се слага в кенгуро,4е да държи кра4етата жабешката. Как е адашката?  Flutter

Аз взех това за слънце ,но още не съм го пробвала.

Рали,браво на беб за спането. Flutter И аз ме4тая за по- дълъг нощен сън...

мии,егати лекарката на4ииии !  Close Ина4е и нас ни мерят по боди и пампа и пак по100 гр маха. Peace

Шоки,мерси ,4е се отзова на питането ми. Коли4ката е готина,но без борд не ми харесва.  Hug

ох,с тия болни4ни и декларации ми писна ве4е!  ooooh!

# 69
# 70
Охххх, само моето бебе ли има тез гадни колики още,вече ми иде да се застреляяяяямммм...  smile3514 newsm45

Последна редакция: сб, 24 апр 2010, 05:38 от janichka

# 71
Добро утро момичета   bouquet

Минавам да сложа кафето...

Шоколадче, все нейде другаде ще я има количката...ще има за какво да си дадеш парите  Mr. Green
Яничка, ти кърмиш, нали? Пробвай да пиеш чай, в който има копър, анасон...Всъщност, чая за кърмачки е идеален, но билковия, а не на гранули. При нас вместо лактогенен имаше коликогонен ефект. (Бръмби, научих си аз урока, пък производителите да му мислят какво пишат на етикетите  Mr. Green)
Танче_г, мерси, че се включи по темата с декларациите и разсея смута, който беше настанал  Peace
Мий, не се ядосвай покрай педито...в малките градове е така, нямаме много богат избор и се налага да се спрем на по-малкото зло  Hug По-важното е, че бебе е здраво, расте и е доволно! Деа я теглят с дрехите и в зависимост с какво е облечена махат 200-300г, което е ОК.
Съни, верно си е за гордост, да приспиш детето рано, рано и да свършиш толкоз неща  Peace
Ника, филия с шоколад, мммм...вкъщи не държа такива изкушения, най-вече заради баткото, че нали Фнимаваме какво яде...

Мацки, пожелавам ви една слънчева и прекрасна събота  Hug

Последна редакция: сб, 24 апр 2010, 08:48 от s.newa

# 72
s.newa, мерси за кафенцето, ние с теб ли сме най-ранобудни newsm78
Моя синковец тази нощ се буди да яде 100 пъти, ама и на мен ми е по-лесно да му дам да цока и да спя отколкото да го мъча с води и залъгалки( той се и не лъже с тях).
Слънчев и усмихнат ден на всички Kissing Heart

# 73
  • варна
Добро утро малки и големи!Аз се извиняван но искам да кача снимки на Ивчето в албума и не зная как някой би ли ме светнал как става .
Хубав слънчев ден ви пожелавам! smile3503
п. с.Кафенцето изглежда чудесно с удоволствие бих пила едно Благодаря

# 74
s.newa, мерси за кафенцето, ние с теб ли сме най-ранобудни newsm78

и аз,и аз-от 2.30 съм ранобудна Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт