Бурно ФЕВРУАРЧЕТО расте, а мама иска да яде (6)

• 22 669
  • 740
  •   1
Отговори
# 690
# 691
Хахахаха, лудииииииииии. Hug Hug Hug

# 692
  • София
Честит имен ден на всички именици! Да са живи, здрави, много щастливи и умерено послушни! Simple Smile  smile3525

# 693
Честит Гергьовден на всички! Да са живи и здрави именниците ни!!!

И аз пека агнешкото сега!  Grinning Чудееесно съвпадна с белтъчния ни ден от диетата  Party!

Прекрасен ден на всички пожелавам!!!  Heart Eyes Hug

# 694
До тук имената са яки, що ли не ни хрумна по-рано  Joy Часперо и Емрона ви канят на ромска сватба с оркестър и маанета  Mr. Green Кумът Севлимил ще танцува с печена кокошка  Wink

rotfImbo rotfImbo rotfImbo
 Уморихте ме  rotfImao Часперо определено ме кефи  smile3503  Laughing

Ника, винаги актуална на тематиката  Hug Откъдето и да ги изкопа тия, определено ми повишихте настроението още повече  Heart Eyes.

# 695
  • София
Опаа, има ли място на сиганската сватба за шаферката Божадимаpletka

newsm62 newsm62 newsm62

Честит празник на всички Гошовци, Жоровци, Герганки и техните семейства!  Tada

Aз лично ще пропусна агнешкото, но който обича - да се почерпи!  Hug

# 696
Ника, ма то и фото имало брее, ашкулсун! Арни са ни чааветата  Mr. Green

# 697
Абе момичета вие дразните ли се,когато свекитата гушкат и мачкат чаветата ви ?Аз нещо се издразвам адски много и като дойде свеки и гледам я памперс да сменя,я да го храня за да не го пипа много,много Twisted Evil А тя обикаля като хиена и чака-   днес след като го нахраних тя го грабна да го мачкоти,а той така я одрайфа,че... Mr. Green hahaha

Последна редакция: чт, 06 май 2010, 15:48 от janichka

# 698
Яничка, има нещо такова, въпреки че не мога да се оплача от моята свекърва като цяло.

# 699
  • Плевен
Аз не се дразня като го взима свекървата. Даже се чувствам някак си горда като я гледам как искрено му се радва, ама тя не идва често, може би заради това ...
Абе момичета, вие кога мислите да вадите летните колички/кошове? Аз доста се чудя, защото на Тин му е скучно вече вътре, летния кош има пълно легнало положение, но още не смея май...

Последна редакция: чт, 06 май 2010, 16:46 от Merijaan

# 700
  • България/Германия
Честит празник! Честито на всички именици!  Hug

Ние бяхме днес на консултация, резултатът е +900 гр за последния месец и вече сме 5350 гр и 61 см. На мен малко лекичка ми се струва, като чета вашите бебоци колко са, но педи беше доволна. Явно девойката ще я правим манекенка  Sunglasses

Иначе нощното хранене май няма шанс да отпадне в скоро време при нас, но аз дори съм доволна, защото килограмите още са ни малко.

# 701
  • До Балкана
 Joy Joy Joy Моля да посрещнем и пръв приятел на младото семейство Ивестваел...... Mr. Green Той харизва на младите агне-чеверме гледано на свобода от порода австралийски меринос  Mr. Green
В суров вид изглежда така!
А след обработка.....

Да вий сладкУ!

# 702
Привет-мривет, дами!
Честито на всички именници и дечковци, които празнуват днес!  bouquet
Болните бързичко да се оправят, а всички добре да си починат. Hug
Мен вятър ме вее на бял кон днес - заведох каката на училище, само за да установя, че е заключено! hahaha
Гледам аз, че по улиците бомба е паднала, магазините - затворени, ама хич не се и сещам, че има нещо гнило в Дания... Joy

# 703
Ох уморихте ме от смях... Joy
Ами посрещнете и другата шаферка-Цейотоста hahaha

Като отидохме да записваме Сияна при личния той ме пита да не е кръстена на баба Сия и баба Яна Laughing

Неви дано оздравява бързо малкия! Hug
Котенце  Simple Smile само дето си разходила детето.

# 704
Цейотоста и Ивестваел са като от древногръцки епос  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт