Малко съм объркана.Иска консултация след 1 месец пак.
Каза максимално да я носим в кенгурото или в поза кенгуру на хълбок.
Има ли други мами с такива проблеми? Какво ви препоръчаха на вас?

Вие как сте днес? По-спокоен ли е Йони? А и Емо?

!

,леко сме под нормата(5кг и 60 см),и ще се дохранваме с адаптирано мляко,а за слепените ни пръстчета,щяла да ни праща на ортопед след 6 месец,но аз ще я заведа още този месец 

(Е, това ще трябва да го потвърди и ортопед, имаме час за тази сряда, но няма да чакам дотогава, направо го захвърлям ужасния дунапрен
)
няма място за всичката тая манджа, дето се събира. Та да попитам сведующите по въпроса - дали това ще се регулира някакси някога или все така ще си тека, докато кърмя? Щото ми писна да сменям и да пера дрехи и чаршафи и да спя на мокро и студено
А пък не ми се иска да се стискам с разни сутиени и подплънки нощем...
Аз като си припомня какво стана, докато бяхме бременни, с оня идиот, който беше откраднал снимка на някакво бебенце и беше пуснал фалшива молба за финансова помощ, че детенцето било болно.... Ейй, ужасни хора има по света!
) 
Да ти е жива и здрава!
Аз такива скрупули нямам, но пък това е вариант. 
На мен тези стойности ми звучат баш в нормата.
Да не говорим, че "норма" е разтегливо понятие. 
А Лъвю пак реагира просташки „ДЕМ, какви думи знае това дете!“ Ше му дам аз на него едни думи и едно дете. Чудя се, да я оставям ли да крещи на вятъра, или да я спирам -- ту ми се струва лечебно, ту не...

!
. Разходихме се 4 часа в Борисовата с Йо и майка ми. Спа си човечето, наслуша се на страшното крякане на жаби в езерото с лилиите докато ядеше (май улучихме размножителния им период
Да я нагушкаш мнооого
!