Бурно ФЕВРУАРЧЕТО расте, а мама иска да яде (6)

• 22 710
  • 740
  •   1
Отговори
# 600
Честити месечинки на всички бебоци! Heart Eyes
Бобиш честита ти придобивка!Малкия е страхотен!
Мяу дано се оправи скоро халята Praynig

Леле като чета как си обличате децата моето ми се струва много навлечено Thinking Обличам я с боди къс ръкав,блузка и панталонки или гащеризон,чорапки и отгоре пантофки(на вън и мятам одеалце),май не съм добре.
Вечер я слагам да спи с боди къс ръкав,чорапки,а отгоре пижамка.Все още я загъвам със шалте.

# 601
ДВ!  puhich  и аз обличам мойто така ,когато сме навън и май му е множко .

Да ви питам нещо-колко пъти на ден папат вашите чавета? Моя май минава на петкратно хранене през 3 и 1/2 -4 часа,дали е нормално,трябва ли да се притеснявам  newsm78

# 602
  • София
Мяуче, бързо оздравяване на семейството!  Hug
Бобиш, честит ти фотоапарат! Много е сладък Кало!  Heart Eyes
Пух, аз принципно си навличам децата, та според мен Сиянка си е съвсем добре облечена.  Laughing Макс го обличам точно така - боди, блузка и панталон, чорапи.  bowuu Задължително го завивам с нещо в количката.

janichka, направо идеално е 5 пъти! Борис беше точно така. Peace Макс е едно малко прасенце и яде поне по 6 пъти, а често и по 7...  Embarassed той затова и тежи толкова много.

# 603
  • Бургас
Мяуче ,бързо оздравяване и от мен !  Hug

# 604
Здравейте мацки  Hug
Багодаря за пожеланята за МАКСЕТО Hug
Четох,четох тези дни,но все не ми остава да пиша- както и да е
 БОБИШ   гледам добра закуска си предложила сутринтта  Grinning - в този ред на миси за ФЕНКИТЕ на ' ДИНАСТИЯТА НА ТЮДОРИТЕ' по НВО  почва третия сезон от 10.30 тази вечер - изцяло са ваши  момичета  Party
 За среща си говорите - пишете ме и мен  Hug
 Относно съхранението на кърмата - до сега не ми се случвало защото малкия гладник си изсмуква всичко  . . . . ако се наложи да ме няма му дават АМ - Лактана Био / прекрасно /  да ме извините  Mr. Green
 ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ И НА ДРУГИТЕ НИ АСТРАЛНИ БЛИЗНАЦИ

А сега и да почерпим

На болните пожелавам многооо бързо оздравяване . . . .

Целувки девойки

# 605
О забравих Тедди мила моя нали знаеш че и ние летуваме дълго във Варна - целия август сме там ,тъй че Варненски мами - ЧАКАЙТЕ НИ  . . . . Joy Joy Joy Joy

# 606
Момичета привет  Hug
Преди броени часове доставих напикана и на...акана пратка на свеки-ту извстна още като мами-ту...  Tired
Та утре и У други ден сме само аз и малкия кърмак Laughing
Айде в Борисовата утре или в други ден Rolling Eyes Защото върне ли се лудото младо ще ми е неудобно да ви се появим и да ви съсипем спокойствието Mr. Green
Очаквам оферти на лични или на gsm  Mr. Green

Мяу, бързо да се оправяте Hug

# 607
  • York
О забравих Тедди мила моя нали знаеш че и ние летуваме дълго във Варна - целия август сме там ,тъй че Варненски мами - ЧАКАЙТЕ НИ  . . . . Joy Joy Joy Joy
Половината участнички в темата в един момент ще се окажат във Варна  Sunglasses

# 608
Бобиш, честито фото мексико, със здраве да си го ползваш! Ти си се оляла с тая фотосесия, как не те мързя не знам. Grinning

# 609
Все забравям да напомня...
не се включвайте в съмнителни групи на тема деца и не качвайте голи снимки на дечицата си във ФБ, пълно е с педофили под всевъзможни миловидни самоличности  #2gunfire #2gunfire #2gunfire Знам,че е досадно,но е факт Sad И побеснявам, като помисля,че може да се интересуват от децата ни Close

# 610
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Все забравям да напомня...
не се включвайте в съмнителни групи на тема деца и не качвайте голи снимки на дечицата си във ФБ, пълно е с педофили под всевъзможни миловидни самоличности  #2gunfire #2gunfire #2gunfire Знам,че е досадно,но е факт Sad И побеснявам, като помисля,че може да се интересуват от децата ни Close

Подкрепям това с 2 ръце - знам че суетата да си покажем гарджетата е голяма, но наистина избягвайте снимки на децата в банята,или на плажа,голи, без памперси/мой много близък приятел се занимава тозно с това - предотвратяването на интернет извращенията и изрично ме е предупредил,знаейки че от години пиша тук, да не слагам такива снимки, и да казвам на майките да не го правят.Естествено, всичко е личен избор, искам само да знаете,че тези сайтове съществуват, и никак няма да ви е приятни детето ви да е там,сигурна съм Peace

# 611
  • Bourgas, Burgas, Bulgaria
Здрасти на бандата!
Не ми остава време от разходки за форум. Постоянно сме навън.
Искам  да благодаря на всички за хубавите пожелания за третия месец на Ники. Пожелавам ви всички хубави неща стократно да ви се връщат.

Утре сме на консултация. Само ще ни мерят и теглят, че ваксини още нямало.

Я кажете с какви шапки са вашите бебоци на разходка? Някъде бях чела, че бебето винаги трябва да е с шапка когато е навън. Но моят юнак хич не понася летните шапки. Те не са удобни за лежащо бебе.

И понеже съм една хвалипръцла не мога да не се похваля за последните постижения на нашата кака. През уикенда беше на състезание по танци. Извоюва четири медала- два златни и два сребърни. Освен това преди малко видях, че отново е първа на областния кръг на олимпиадата по математика с блестящ резултат. Тя в момента спи и не знае, а на мен как ми се иска да я зарадвам Laughing Laughing  На всичкото отгоре е доста болничка. Прибра се с медали и ... с вирус, разбира се. Има гнойна ангина. В момента хърка като стар тютюнджия. Дано по-бързо се оправи, че другата седмица я чакат някакви измислени матури.

# 612
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Добро утро, момичета Simple Smile

Искам да ви почерпя за ПЪРВИЯ Имен ден на моята ИРИНА Simple Smile Да ми е жива и здрава Simple Smile

# 613
Добро утро!

Честит имен ден на Иринка!!! Да е много здрава и само късмет да й носи името!
Нарцис, браво на твоето момиче! Ще се хвалиш и още как  Wink!
Бобишанче, честито да ви е фотото и мнооого прекрасни мигове да запечатвате!
Мяу, пожелавам ви бързо оздравяване!  Hug

Вчера се скапах от разходки в Борисовата, но днес продължаваме, че пак дъждове се задават  Sad . Беше облечен с боди потник и тениска, тънко панталонче, чорапи и обувки. Не съм го завивала с нищо. Шапки не понася и затова дори докато беше още студено беше без шапка навън за ужас на бабите  Mr. Green.
За срещата - казвайте кога и го правим.

Хубав ден на всички!!!

# 614
  • York
  food010

la vida loca, Честит имен ден на Ирина!   bouquet Да ти е жива и здрава и вечно захилена!
Нарцис, голямо браво за момичето. Дано бързо да оздравява  Peace

Общи условия

Активация на акаунт