Бурно ФЕВРУАРЧЕТО расте, а мама иска да яде (6)

• 22 697
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Хайде и аз да си кажа: последните два горещи дена обличах бебка с тънко боди сдълъг ръкав и ританки. Толкоз. Шапка не съм и слагала, защото винаги я държа на сянка под чадърчето (още не съм и купила мляко против слънце, срам и позор  Embarassed Но ако ще я носим някъде на туризъм с кенгуруто, ще е с шапка, разбира се. ) Когато спи и мятам едно тънко одеялце отгоре, и то само като подухва. Вчера на обед даже беше по боди с къс ръкав и ританки и мисля, че и беше екстра, поне не се оплакваше  Peace

За броя хранения: Яничка, Ели се храни по 6 пъти на ден, когато е в добро настроение и я разхождаме навън. Когато е вкъщи и киселее, може и по 8-9 пъти на ден да я храня. Само че има едно уточнение - в хубавите дни, когато я извеждаме по цял ден и спи достатъчно понякога прави и по-големи паузи от по 3 часа, тоест, може би в такъв ден и тя би яла 5 пъти, а не 6. Но  в такива случаи аз все гледам да си навакса бройката храннения, и и предлагам по-често, да не би остане гладно детето.  Twisted Evil

Девойки, споделете моля ви се, как се борите с целулита? Че от мойта бременност килограми вече не останаха, ама целулита дето избуя продължава да си живурка екстра на бедрата и дупето ми  #2gunfire

# 616
ДУ
Чувствайте се почерпени за 3-тата месечинка на Али...  newsm38
Имам и 1 въпросче...някой ако има малко свободно време-може ли да ми обясни как стоят нещата с дохранването,защото моята беба от 2 дни явно не и стига,непрекъснато ми е по гърдите и все си е гладна,само реве и мрънка и явно искам-неискам ще трябва най-малкото да дохранвам,но нямам идея по колко и т.н  Tired

# 617
Добро утро! Кафе днес няма ли?

И аз съм днес в Борисовата. Mr. Green
Честит имен ден на Ирина - да е здрава и с усмивка да носи името.  bouquet

За целулита, така както нямах, като почнах да отслабвам се видя. Виждам му сметката с масажи с вендузи и мед, сама си правя с вендузите, а моята приятелка ме маризи с меда веднъж седмично. Освен това като въртя колелото се мажа с един термоактивен крем, Аура слим. Ефекта е безспорен щом не само аз го забелязвам, а и всички които ме познават. По принцип аз имам бричове, преди да забременея ги бях ликвидирала, но сега с качването на килограмите пак се пръкнаха, та именно тях моря най-вече и то успешно като гледам.

# 618
  • София
ДУ!  Grinning
Честит първи имен ден на Иринка!  Hug
Ради, да сте живи и здрави!  Hug

Макс спа от 21 до 5, яде в просъница и пак спи. Да продължава в същия дух.  Laughing

# 619
  • София
Здравейте момичета,
Честито на всички, които днес изпълват месечинки- Момчил, Али, Валентин,Габи и Мартин! Да са живи и здрави!
Честито на всички именници - на Иринка на Ла вида лока, както и на всички празнуващи днес!
Нарцис - браво на каката! Ще се хвалиш и още как! То си е за хвалба Simple Smile
Ради, недей бърза да дохранваш. Около 3-ия месец пак има разтежна криза (каквато беше около 40-ия ден) и бебка си заръчва количества занапред. При Калина туй чудо трая около 1 седмица - беше на 8-9 хранения дневно, но сега пак си е на 5 и е онова  сладурче дето заспива 22.30-23.00 и се буди 7-8 часа сутринта. Ти пий повечко течности - вода, сокове, айран, боза... каквото свариш. И се храни добре и пълноценно. Ако и след това продължи тогава мисли за захранване. Hug
Бобишанче, честита придобивка! Много да снимаш, а Кало е прекрасен!

Хубав ден и приятни разходки!   bouquet

# 620
ДУ и от нас!!!
Честити месечинки на порастващите ни дечица и честит имен ден на Иринка!!!
За обличането-вчера Калоян го бях изтипосала само по едно боди тип потниче и дотам,а следобед беше по късото гащеризонче,с което го бях снимала и завит с бархетн пелена в количкат,че духаше.Умираше от кеф да си вее голите крака и да ги вдига в количката.
Бръмче,мерси за кафнцето!!!Айде за настроение

С разходките,които праскаме с Бръмболина съм свалила за 2 седмици 2 килаца,като имате в предвид,че съм почитателка и си хапвам всякаква бърза закуска,дюнерчета и банички. bowuuОтивам да поизгоря някоя калория по домашните задължения и изхвърчам с ферарито на разходка.Целувкииии!!!!!!!!

# 621
  • Бургас
Добро утро !  Hug

Бръм
,мерси за кафенцето !

Ника,увеличава си паузата Макс,браво на него !

Честити трети месечинки на Али на Ради, на Чико на Кукла, на Габи на Дими 32, на Мартин на Малвина, на Валето на Ксеопеа ! Честити втори месечинки на нашите най-малки бебоци- Катрин на Аморе и  Миро на Аникаbaloni

# 622
ДОБРО УТРО,честити месечинки на астралните близнаци на Габи,честит имен ден на Иринките,от разходки няма време за форум.
Нарцис,браво на каката за медалите и за олимпиадата,да оздравява бързо.
ние днес сме на консултация после ще се отчета newsm38

# 623
  • гр.София
Добро утро.
Първо да честитя третата месечинка на Момчил, Алина, Габриела,Мартин, Валентин. Втора месечинка на Катрин, Мирослав и имения ден на  Ирина.  Да са живи и здрави. Весело и безгрижно детство.
За храненията, Жори също се опитва да мине на 5 хранения. Вчера направих така режима, че да са 5, но се събуди в 4 сутринта. От една седмица си се будеше в 7 часа. Реших, че са му много 6 хапвания, защото вечер за банята и последното хапване така се успива, че аз го къпя, той спи, аз му слагам гърдата в устата, той изобщо не реагира, спи и това е. Днес пак ще пробвам на 5 през 3 и половина часа, пък да  видим.
За обличането, Обличам с боди потниче, тъничка блузка, панталонки, чорапки. Ами може и да много тези дрехи, но не смея изведнъж да го съблека от якето, на къс ръкав. Каката, като беше като Жори много я събличах, ама сега не смея Thinking
Стар, включи и мен в наблюдаваните за диетата. От днес почвам и аз. Вчера като си пререждах гардероба установих, че и тези дрехи дето са ми били свободни, сега не мога изобщо да облека Embarassed
karlie, моят целулит също много добре си живурка на бедрата и дупето ми.  ooooh!
Нарцис, браво на каката, бързо оздравяване.
Мауче, бързо оздравяване и на вас.
Приятен ден и дълги разходки на всички.

# 624

С разходките,които праскаме с Бръмболина съм свалила за 2 седмици 2 килца

Kазах ти аз! Mr. Green

# 625
Добро утро мами! Аз съм от мартенки 2010. Влизам да благодаря на Шаманката, с чиято помощ преодолях проблема при кърменето и на момичетата от вашата тема, които ми помогнаха със съвети, особено на star, която ми писа и на лични  Hug Не мога да повярвам колко бързо реагирахте късно вечерта, като се бях видяла в чудо и звънях на докторката. Спестихте ми пиене на парацетамол и АБ. Дано не се повтаря. Приятни разходки и здрави и усмихнати бебоци Simple Smile

# 626
  • София
Бръм, la vida loca , мерси за кафето!  Hug

Бобиш, мерси за закуската (ама нещо днес не е мой тип  newsm78 )

Поздрави на бебешоците, които празнуват пълни месеци!

Сега да ви почерпя за именния си ден:

Честит имен ден на Иринка на la vida loca   Hug

Нещо нямам муза да пиша тия дни, иначе редовно чета. Свекърите са ни на гости  Tired

# 627
Добро утро !

Бръм, мерси за кафето! Бобиш, няма да се възхищавам на добавката, че е съученик на мъжа ми, не върви някак си така, когато го познавам човека  Crazy !

При вас е лято , ех, а тук трябва все връхни дрехи да мъкнем  Tired !

Честито на всички именници  Hug !

# 628
Добриютро дами и бебета  Hug

Честито на порасналите! Ирина да е здрава, красива и нежна като името си   bouquet

Нарцис, браво на талантливото детенце, все такива успехи да постига и бързо да пребори вируса.

Ради, съгласна съм, че е добре да не бързаш с дохранването. Много бебета около 3 м. преминават през скок в растежа (или т. нар. лактационна криза ), искат постоянно да сучат, нервни са и много мрънкат. Реално кърмата не намалява, но потребностите на детето се увеличават и това е естествения механизъм да се стимулира производството на повече кърма. Но тези състояния преминават за няколко дни, около седмица. Точно с по- интензивното сукане Али ще си заръча по-голямо количество мляко, ако има такава нужда. Ето две статии по темата:

Лактационни кризи
Бебето ми е неспокойно или плаче докато го кърмя – какъв е проблема?

Първата статия е много точна и може да ти помогне да си обясниш поведението на Алина. Втората е малко по-обща и подробна, но пак е много интересна.

# 629
  • София
Добро да е  Simple Smile

Махнах голите снимки на моя младеж. Не се бях замисляла над този въпрос.

Нарцис, поздравления за щерката  bouquet. Дано оздравее по-скоро!

Честити имен ден на Ирина Hug

Честита месечинка на бебоците. Да са живи и здрави!

Ради, и според мен не трябва да бързаш с дохранването. Пробвай да се изцедиш. Аз след всички помпи през които минах се оказа, че ръчно най-добре изцеждам.

Бобиш, честит фотоапарат! Със здраве да си снимаш а Калоян е страхотен. Най ме кефи снимката дето е захапал динозавъра за носа Laughing.

Браво на Макс за спането дето е направил. Все така да спи Grinning

Така...аз вече съм много сериозна с диетата. Вчера се видях с момичето, с което раждахме заедно и срам е Фана. Тя не кърми ама ....
Ясен, яде по 5 пъти на ден. Обличам го с боди( дълъг ръкав), чорапи и панталон. Не го завивам докато има слънце и не духа. Привечер му мятам одеялото. Шапки не признава никакви. Зимата само заспал можеше да му се сложи шапка. Не го излагам на слънце, преди разходки го мажа с крем на Бочко.

Приятни разходки днес е по-прохладно Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт