Коламаска

• 163 738
  • 470
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте reproche. Проблемът с ръцете - синини, охлузване и скъсани косми се дължи на недоброто изтегляне - най-вероятно изтегляте лентата нагоре, а не назад или по посока на растежа, което също е неправилно. На краката сте го направили по-добре и затова имате по-добри резултати. По принцип за ръцете бих Ви препоръчала да си нарежете по-малки лентички, тъй като космите там растат доста разнопосочно. Затова нанасяйте на малки зони, с по-малки лентички и ще получите перфектни резултати. И не забравяйте за посоката на нанасяне и изтегляне. Това е от голямо значение за крайния резултат.

Поздрави и успешен ден. Simple Smile

# 181
  • София
Коламаската с Алое и аз я ползвам. Да ти кажа обаче, само за ръце и крака. Защото под мишниците веднъж се тествах и два месеца вече ходя с петно. Иначе съм доволна точно от нея. Само, че ако попрекалиш с топленето имай предвид, че като се наклони изтича много лесно и ако покапе някъде няма изчистване  #Crazy За деликатни зони си предпочитам обикновената - Jankar.
Иначе лентички си поръчвам от тези, които са на руло. Едно такова ми стига за цялото тяло за около 6 месеца.

Същото е и при мен  Peace

# 182
Здравейте на всички!Знам, че има много теми по въпроса, но понеже не мога да си намеря свястна козметичка, реших да се обърна към вас.Искам конкретно да попитам за козметичен салон в София - дали има някоя добра козметичка, на която кола маската й е на нормална цена...Не разполагам с много финанси, затова питам.Хем да е добра, хем да не взима скъпо.Някои дори предлагат пакети за цяло тяло, за триъгълник и крака или пък нещо друго.Ако можете и това да кажете.Благодаря предварително!  Ако може  адрес и телефон за връзка да посочите на ЛС

# 183
smarfietka_, за лице е най-подходящо да се обезкосми с конец - този метод е и преимуществено за лице - вежди, мустак и т.н. Намери си козметик, който да работи с конец - става изключително бързо, косъмчетата израстват по-бавно, кожата не се опъва и съответно няма риск от преждевременно отпускане, какъвто все пак има от кола-маската при употреба върху лице. Успех!

Въпросите ми може и да прозвучат глуповато на по - добре запознатите  Embarassed, но все пак ... Какво представлява обезкосмяването с конец? Как точно се прави? newsm78

# 184
  • София
Здравейте reproche. Проблемът с ръцете - синини, охлузване и скъсани косми се дължи на недоброто изтегляне - най-вероятно изтегляте лентата нагоре, а не назад или по посока на растежа, което също е неправилно. На краката сте го направили по-добре и затова имате по-добри резултати. По принцип за ръцете бих Ви препоръчала да си нарежете по-малки лентички, тъй като космите там растат доста разнопосочно. Затова нанасяйте на малки зони, с по-малки лентички и ще получите перфектни резултати. И не забравяйте за посоката на нанасяне и изтегляне. Това е от голямо значение за крайния резултат.

Поздрави и успешен ден. Simple Smile

bouquet Мисля, че точно там, където посинях дърпах по-скоро нагоре...  Embarassed знам, че се дърпа в посока, обратна на растежа, но не бях много внимателна  Embarassed

# 185
Здравейте Simple Smile
Не съм много по темата, но бих искала да помоля ако някой може да ми препоръча добра козметичка от Варна.Ходя при едно много мило момиче, евтино е...но не съм доволна.Остават ми цели участъци и след това се налага да си ги отстранявам сама с пинсета.Готова съм да давам повече парички, но след това да не се занимавам и аз допълнително вкъщи. Ще съм много благодарна, ако можете да ми помогнете   bouquet

# 186
Здравейте

Вече се реших и аз да си взема такава машинка мисля да погледна в метро какво предлагат .
Обаче се чудя дали всички пълнители са универсални  newsm78 да не си купя нагревател и после да се чудя къде да намеря пълнители  ooooh!
Друго исках да ви питам също знаете ли във Велико Търново къде продават такива продукти  newsm78
Другото е ,че имам възможност да си го купя и от Германия ето това ми се предлага http://i.ebayimg.com/20/!C!)rUB!!mk~$(KGrHqJ,!gwEzw56vUGeBNEel9sqBQ~~_12.JPG за 30EUR ,но  Thinking с тези пълнители се притеснявам дали после ще мога от БГ да си купувам

И още нещо да питам  Mr. Green самата ролка на пълнителя ли е ,защото ако е така все някак ще успея да се оправя и без машинката примерно да затоплям в микровълновата ама може и да пари пълнителя и да не може да се пипа ooooh!

Последна редакция: пт, 05 авг 2011, 17:33 от ·٠•violetka•٠·

# 187
  • София/Дружба
Здравейте

Вече се реших и аз да си взема такава машинка мисля да погледна в метро какво предлагат .
Обаче се чудя дали всички пълнители са универсални  newsm78 да не си купя нагревател и после да се чудя къде да намеря пълнители  ooooh!
Друго исках да ви питам също знаете ли във Велико Търново къде продават такива продукти  newsm78
Другото е ,че имам възможност да си го купя и от Германия ето това ми се предлага http://i.ebayimg.com/20/!C!)rUB!!mk~$(KGrHqJ,!gwEzw56vUGeBNEel9sqBQ~~_12.JPG за 30EUR ,но  Thinking с тези пълнители се притеснявам дали после ще мога от БГ да си купувам

И още нещо да питам  Mr. Green самата ролка на пълнителя ли е ,защото ако е така все някак ще успея да се оправя и без машинката примерно да затоплям в микровълновата ама може и да пари пълнителя и да не може да се пипа ooooh!

обикновено патрончетата са с универсален размер, стават за всички затоплящи уреди, друг е въпроса доколко ти е нужен този уред (ти май и сама си стигнала до този извод Simple Smile )
всяко патронче има рол-он, уреда служи само за да разтопи кола-маската и да я поддържа топла.
на мен лично в микровълновата ми е по-лесно, по-бързо и по-удобно.

# 188
Здравейте

обикновено патрончетата са с универсален размер, стават за всички затоплящи уреди, друг е въпроса доколко ти е нужен този уред (ти май и сама си стигнала до този извод Simple Smile )
всяко патронче има рол-он, уреда служи само за да разтопи кола-маската и да я поддържа топла.
Суперр  Party Party утре още отивам да си купя един пълнител и ленти и да пробвам  Peace
Я кажи колко време се загрява в микровълновата  и налага ли се да се притопля пак   newsm78  и за краката зелена ли да си взема ,а за интимните части  Rolling Eyes

# 189
  • София/Дружба
Здравейте

Суперр  Party Party утре още отивам да си купя един пълнител и ленти и да пробвам  Peace
Я кажи колко време се загрява в микровълновата  и налага ли се да се притопля пак   newsm78  и за краката зелена ли да си взема ,а за интимните части  Rolling Eyes

аз топля няколко пъти за по 1 мин, сама ще усетиш колко време е необходимо, не трябва да е гореща, трябва да е течна колкото мед, освен това от време на време връщам в МВ пак за по 1 мин, защото изстива и се нанася по-трудно. ползвам една класическа, жълтеникава на цвят за крака, ръце, мишници. интима не мога да се престраша сама да си го направя, там се доверявам на професионалист Simple Smile

# 190
Здравейте, прочетох темата и реших и аз да споделя моите тревоги и да искам съвет. Имам окосмяване по цялото лице - по-тъмен мъх, който е грозно да не се отстранява, нямам хормонални проблеми, генетично е. Та след 3години мъки с  фото и лазерна епилация ми писна постоянно да съм с фактор 50 по лицето и лятото да съм бяла като платно и минах на кола-маска. Но нещо не ми остава време за козметик (на 10дни по 1 час в салона) и искам и аз да си взема за домашни условия. Питанката ми е тъй като е лице - какъв патрон ще препоръчате. Ако ида в Зара дали ще ми обърнат внимание и ще ми дадат правилно решение?
По - добре е почистване с конец на лицето. След известно време космите изтъняват и оредяват  Wink

# 191
Здравейте,дами! Имам спешна нужда от добър козметик от София за бикини зона,който не взима скъпо. Важно е днес да взема координатите,защото утре заминавам за море и чаках до последният ден да отида на кола маска,но се оказа,че моята е в отпуска и това го разбрах чак днес сутринта  ooooh!

# 192
  • гр.Пловдив
Здравейте, прочетох темата и реших и аз да споделя моите тревоги и да искам съвет. Имам окосмяване по цялото лице - по-тъмен мъх, който е грозно да не се отстранява, нямам хормонални проблеми, генетично е. Та след 3години мъки с  фото и лазерна епилация ми писна постоянно да съм с фактор 50 по лицето и лятото да съм бяла като платно и минах на кола-маска. Но нещо не ми остава време за козметик (на 10дни по 1 час в салона) и искам и аз да си взема за домашни условия. Питанката ми е тъй като е лице - какъв патрон ще препоръчате. Ако ида в Зара дали ще ми обърнат внимание и ще ми дадат правилно решение?
По - добре е почистване с конец на лицето. След известно време космите изтъняват и оредяват  Wink
да съгласна съм, издирвам къде предлагат почистване с конец. Ще се радвам ако знаеш да споделиш - гледам, че и ти си от Плд

# 193
smarfietka, не знам къде предлагат тази услуга. Аз сама се справям с тази задача. Научих се , гледайки клипчета в you tube.

# 194
coelum- може ли да кажеш кой клипчета си гледала

Общи условия

Активация на акаунт