Коламаска

• 163 762
  • 470
  •   1
Отговори
# 210
А такива кутии как се затоплят в домашни условия? Дадоха ми една, но все още не знам как да се оправя с нея.
   За този вид кола маска има други видове нагреватели.
По темата: Моята майка е козметичка и работеше с точно тази вид кола маска, но това беше във Варна. След това се преместихме в Търговище и си отвори студио, където започна да работи с този вид кола /рол-он/ и остана доволна. Мен майка ми ме оправяше до 16 годишна, но после ми купи мой нагревател и ме научи да се справям сама.

# 211
Да, знам, че има специални нагреватели, но се чудих дали не мога да я нагрея по някакъв начин и да я прехвърля в рол-он-а? newsm78

# 212
Здравейте,
Извинявам се предварително за глупавия въпрос, но не съм ходила на козметик досега (ползвам епилатор), а сега имам час за четвъртък и се чудя дали не избързах Sad  ooooh!
Косъмчетата в момента са 1 мм, до тогава да станат максимум 2 мм? newsm78  Stop
Извинете за натурализма, но ми се вижда късичко Sad разрових стари теми и се препоръчва 5 мм., но пък от друга страна, вече правят и по-силна кола за по-къси косъмчета? Rolling Eyes  Thinking
Става въпрос за интим! Много ще се радвам да ме ориентирате, за да мога да променя часа ако се налага Blush  Tired

# 213
колкото и да е добра кола маската се изисква дължина, за да могат да се захванат косъмчетата, иначе ще те чопкат с пинсетка, поне при мене стана 1 път така и... Embarassed
Сори за късния отговор, какво стана, ходи ли и как мина?  Confused

# 214
 Hug не още, смених го за петък вечерта и силно се надявам тези няколко часа да са от значение Praynig

Всеки ден ги меря параноично  Laughing вече май са към 2-3 и на мен ми изглежда реалистично, за да хване, но кой знае... newsm78

Уф, ужасно е да ги чакаш така, затова предпочитам епилатора, който хваща и 0.5 мм косъмчета.

# 215
е да, но в интимните зони няма как да стане (повярвай ми и това съм пробвала  Laughing) Ами значи ще тискам палци за довечера  Simple Smile

# 216
Извинявайте за глупавия въпрос, но колко дълги трябва да са космите, за да се направи кола маска?
Имам мъх над горната устна, но май се вижда повече от необходимото. Не искам да ходя така. Мислех за лазерна епилация, но прочетох за изгаряния и белези и ме е страх, че вместо да изпиша вежди, мога да си избода очите, така да се каже...
Знам, че някак ще се престраша и ще издържа колата, но ме притеснява моментът, когато космите ще започнат да растат наново и евентуално трябва да ги чакам да стигнат някаква дължина и същевременно да ходя по улиците, на работа и тн.... Ще трябва да изчезна направо от ужас!!!
Моля Ви споделете опита си с мен!

# 217
 Thinking мисля, че кола маската ще свърши работа. Доколкото съм чувала става доста бързо. И предполагам, че трябва да се изчака някаква дължина, все пак трябва да се захванат косъмчетата, но едва ли чак толкова ще си личи. Доста жени, които имат този проблем избират този вариант на премахване, което ще рече, че не е толкова лош - поне така мисля де. Нека някой по-вещ се изкаже  Simple Smile

# 218
Малиии, аз ли съм най-веща в това отношение Laughing
Имам си мъхче или по-скоро имах си като бях по-малка. Отначало започнах да го скубя с пинсета, когато си оправях веждите, минавах и него. Но това не си е работа - трябва да имаш доста свободно време.
Сега винаги като ходя на козметик за веждите, казвам да дърпат и него.
Бързо, лесно и не толкова болезнено  Peace

Ходя веднъж месечно (понякога и на 2 месеца), по-скоро като започнат да ми се обезформят веждите. Не знам дали знаеш, но от колата космите започват да се изтъняват и да оредяват, т.е. не растат едновременно. Тук-таме, когато виждам някой по-тъмен, го махам с пинсета. Иначе като цяло не се вижда.
Препоръчвам този начин на премахване, но пък някои казват, че след години дърпане с колата кожата увисва... Е, колко пък да увисва? След години и бръчки ще си имам, няма да ми навреди и малко увиснала кожа Whistling

# 219
Не вярвам в това с увисването, само защото си дърпаш един път в месеца косъмчетата.  Rolling Eyes Доста повърхностно звучи, пък и доказателства няма...защо примерно ти увисва след като почнат бръчките, а не преди това  Wink измишльотини някакви...това като не се усмихвай, че ще ти се появят бръчки край устата  Laughing, дай да плачем цял живот...

# 220
  • Бургас
Аз си купих нагревател за кола маска от дрогерия "Лили" за 20 лв. Там продават и патрончетата с кола маска, но са само два вида - натурална и шоколадова. Има също и ленти към тях, но предлагат само опаковка от 10 ленти. Патрончетата и лентите са по 2,80 лв. някъде. Коментирам специално за ЛИЛИ в Мол Галерия Бургас.
Много съм доволна от нагревателя и колата маска - почти ми оредяха съвсем косъмчетата по краката.

# 221
Бихте ли ме ориентирали, моля, за София как вървят цените за кола маската? Simple Smile
Не съм ходила до сега и ми се иска да сравня. Например за отделните части на тялото? Blush
Не знам дали ако отида, въобще ще се престраша всичко наведнъж от първия път.
До сега не съм ходила основно по 2 причини - първо от хигиенна гледна точка, второ обременяващо и задължаващо е всеки месец или по-често да се посещава салон за тази процедура, но все повече се замислям по въпроса.

# 222
Бихте ли ме ориентирали, моля, за София как вървят цените за кола маската? Simple Smile
Не съм ходила до сега и ми се иска да сравня. Например за отделните части на тялото? Blush
Не знам дали ако отида, въобще ще се престраша всичко наведнъж от първия път.
До сега не съм ходила основно по 2 причини - първо от хигиенна гледна точка, второ обременяващо и задължаващо е всеки месец или по-често да се посещава салон за тази процедура, но все повече се замислям по въпроса.

Здравей, аз от някъде 7 години ходя по 1 път в месеца и ми е идеално - вече съм свикнала, а косъмчетата са доста нарядко и съм доволна от този начин. Ходя при позната и ми взема 8 лв. за цели ръце, 3-5 лв. за мишници, и 10 лв. за цялостен триъгълник + вежди (да подчертая, че това 10 лв. е като за познати...май иначе е нещо от сорта на 15 лв.). Краката сама си ги оправям с епилатор, но мисля, ако не се лъжа, че цената беше някъде около 20 лв. за целите крака.  Rolling Eyes това като инфо от мен  Simple Smile

# 223
 А някой поръчвал ли е този продукт, за забавяне на растежа на космите?

http://amritalab.eu/arcocere/pochistvashti_olia/hair_retarding_serum

# 224

Здравей, аз от някъде 7 години ходя по 1 път в месеца и ми е идеално - вече съм свикнала, а косъмчетата са доста нарядко и съм доволна от този начин. Ходя при позната и ми взема 8 лв. за цели ръце, 3-5 лв. за мишници, и 10 лв. за цялостен триъгълник + вежди (да подчертая, че това 10 лв. е като за познати...май иначе е нещо от сорта на 15 лв.). Краката сама си ги оправям с епилатор, но мисля, ако не се лъжа, че цената беше някъде около 20 лв. за целите крака.  Rolling Eyes това като инфо от мен  Simple Smile

Ясно, мерси много Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт