Коламаска

• 163 189
  • 470
  •   1
Отговори
# 105
Не знам какво наричате "професионален" уред и кола маска, но истински професионални уреди за 20 лв и кола маска за 2 лв НЯМА. Не искам да влизам в спор какво и защо, но професионалните уреди не се предлагат в Метро, а в специализирани магазини. Същото важи и за кола маската и другите аксесоари. Да, "жълти" продукти може да се продават и на по-ниска цена, но нали все пак е важно и какво си слагаме на тялото и лицето. Имаше една доста обширна тема тук някъде за кола маска, качество и др. където има писано много, но ако има интерес може пак да се напише. Така, че нека не се заблуждават хората, че за 2 лева ще си закупят качествена "професионална" кола маска. И е добре да се знае, че некачествените продукти за епилация освен лоши резултати могат да причинят доста сериозни наранявания (хематоми, възпаления, алергични реакции и т.н), които не бива да бъдат подценявани. 

Купих си преди няколко дена от метро ей така за проба две ролки и реших да потърся в интернет нещо за кола маската от метро и така попаднах на тази тема, та се зачетох и си припомних старата краста с тези форуми та да се намеся:)
Аз нещо не мога да се съглася с твърденията на амриталаб - както твърди че едва ли не само тяхната кола маска става и другите са боклуци?
Порових в интернет и намерих доста онлайн магазини които продават кола маска не са един и два а са над 10
 аз лично съм си купувала от магазини директно и не съм поръчвала от интернет.
Невярвам всички козметици да купуват само вашата кола маска и да ползват само нея
 и както казвате ЧЕ БИЛО СМЕШНО на цена по-ниска от вашата да очакваме да намерим хубава кола маска малко ми звучи наивно, защото знам че моята козметичка я купува на по-ниска цена и няма недоволни клиенти Simple Smile което оборва твърдението ви нали така? Говорила съм с нея и мисля че Мейбас или подобно  беше някаква фирма която я зарежда
  При моя опит - купувла съм си няколко пъти но предпочитам да ходя на козметик и затова  и не ползвам редовно, но все пак при моя опит купените от мен кола маски не са се различавали по това как действат а са били различни.
 Все пак са съставени от разни смоли и подобни? Невиждам как това да доведе до хематоми и разни наранявания...  то може - но може да се нарани човек и с дезодорант... зависи как го ползва Simple Smile

та ето няколко линка на всички магазини които открих в  интернет при търсене на кола маска избора е доста голям и невярвам всички да са един вид мошенници и всички да продават боклуци ?

kolamaska.com
   fastbg.com
   kolamaska.net
   medeos.com
   profesionalist.com
   hair2007.bg
   -spam233-
   krem-za-men.de31.com
   beautycosmetic.biz
   kozmetikabg.eu
   beautybetty.eu
   4lifebg.com
   krasotaistil.com
   depilissima.info
   bellissimo.bg
   beautypro-online.com
 сигурно има още 20 но не ми се занимава да ги търся
 виждала съм и в няколко магазина да ги продават
 много салони си имат доставчици които им носят кола маската на място. така че избора е голям
 незнам дали се зарежда от едно и също място, но е факт че има голям избор от магазини откъдето може да се купи?
 разбирам че сте конкуренция един вид, но просто не е честно така вие сте тук и казвате пазарувайте от нас защото  сме най-добрите. Никой ли не си е поръчвал от другите фирми ?

# 106
Dorela, въпреки че лятото не предполага твърде силни емоции, все пак целият този словесен поток ми се струва абсолютно несъстоятелен. Някак си, както се казва - ни в клин, ни в ръкав. Идвате отнякъде, в един изключително разхвърлян и неподреден словоред  отправяте "обвинения" и се "аргументирате" без дори да си направите труда да прочетете, това  което сте написала. Оставям настрана и факта, че нито веднъж не съм споменала, че някой е длъжен да купува само "нашите" продукти, че "всички други са боклуци" и наистина нямам намерения да навлизам в дълбоки "размисли и страсти" с Вас. Колкото хора, толкова мнения, но е добре да си изясните, какво и защо сте написали. Аз успях единствено да разбера, че сте си купили продукти от Метро, които са като всички други, които сте пробвали; че Вашата козметичка си купува по-евтини пълнители, доволна е, ерго моето твърдение за 2-та лева "увисва", че сте използвали Гугъл за да откриете онлайн магазини, че (най-вероятно недоволна от резултатите си) посещавате и козметик и търсите алтернативни магазини (които твърдите, че са много и Вие знаете за тях), че ми вменявате думи, които не са мои, но в крайна сметка така и не успях да свържа отделните линии в една (смислена) теза. По-скоро противоречива.
Твърдението, че всички продукти видите ли са еднакви е толкова съмнително, колкото ако твърдите, че нямате определени предпочитания за даден вид кисело мляко, хляб и масло, ако и последните да са съставени от еднакви суровини. Не, dorela, не всички продукти са еднакви, качеството си има цена във всяка сфера на живота без значение дали на някой му харесва или не.
Апропо, тази тема е за споделяне на (добронамерени) мнения и опит по определени въпроси. И е добре и е честно всеки да се идентифицира от истинската си позиция, принадлежност и т.н. точно какъвто е моят случай. Конкуренцията във всичко е здравословна и едва ли пък Вие може да ме обвинявате в "нечестност". Особено предвид това, че не познавате нашата политика. Кой какви продукти предлага се определя от неговите клиенти. Тук споделят мнения потребители на различни марки, магазини и производители и всеки сам може да направи своя избор. Особено, когато всички продукти са на един клик разстояние.

# 107
Ами на мен ми се струва че Dorela е права  не видях някой от друга фирма да дойде тук и да ни зарибява?

мисля че не е разрешено да си във форума само и единственно с рекламна цел, а така като гледам, Amritalab е тук само за това, да рекламира техните продукти и да ни навива да си купим   chef

# 108
Здравейте, обмислям да си поръчам ето това - http://amritalab.eu/arcocere/waxing_kits_and_packages/arcocere_rollon_kit
но искам да ви попитам ползвате ли лосионите и балсамите на Амрита за преди и след епилация или си ползвате продукти на каквато марка ви попадне т.е. не задължително на същата?

# 109
  • София
Issabella, не е задължително  Peace
Аз преди епилация нищо не ползвам, а след се чистя с бебешкото олио на Джонсън.

# 110
Issabella, не е задължително  Peace
Аз преди епилация нищо не ползвам, а след се чистя с бебешкото олио на Джонсън.

Супер, значи се ориентирам към поръчка на комплекта другата седмица. Доколкото прочетох почти всички сте много доволни от комплектите и този начин на домашна епилация, така че ще ви се доверя и ще се пробвам и аз  Grinning

# 111
  • София
Преди епилация можеь д аползваш бебешка пудра(поне така правят козметичките) но не е задалжително да е същата марка. След епилация и аз ползвам бебешко олио, просто няма друг начин да се махнат остатъците. Колата на Амрита не е водоразтворима както добрата стара  кола маска Laughing

# 112
Преди епилация можеь д аползваш бебешка пудра(поне така правят козметичките) но не е задалжително да е същата марка. След епилация и аз ползвам бебешко олио, просто няма друг начин да се махнат остатъците. Колата на Амрита не е водоразтворима както добрата стара  кола маска Laughing

Да, и аз знам, че рудрата предпазва от това да си смъкнеш торния слой на кожата при непрофесионално епилиране с кола  Laughing така че ще се ползва пудра, няма как.

# 113
  • София
Абе незнам, по-скоро пудрата се използва да подсуши участъка. Последния път когато ходих на кола маска, въпреки че козметичката използва пудра, после един ден си ходех като... (да не казвам какво) щото ми се повъзпали и зачерви кожата, нещо което аз не си бях причинявала и без пудра(докато използвах кола маска с ролка де Simple Smile )

# 114
tani_4_ka  ако искаш мога да ти дам координати на моята козметичка, стига да си от София де, аз съм безкрайно доволна, ходя при нея близо 2 години и не съм имала никакви проблеми, а съм с чувствителна кожа  Peace

# 115
Здравейте !

Имам един въпрос към Amritalab и се надявам да ми помогнете. Аз съм ваш клиент вече повече от година и сега искам да си купя от тази кола маска : http://amritalab.eu/arcocere/kola_maski/hot_wax/hot_wax_heating_pot, но бих искала да знам дали след като колата свърши ще мога да ползвам от тези дискове без да се налага да си купувам професионален уред : http://amritalab.eu/arcocere/kola_maski/hot_wax/hot_wax_disk . Надявам се, че ме разбрахте въпросът ми.

Благодаря Ви предварително !   bouquet

# 116
Здравей Слави. Безусловно можеш да използаш само дискове след като ти свърши кола маската в купичката, което би трябвало да е след доста време Simple Smile (ако е само за твоя лична употреба)
Освен това можеш да си разтопиш само нужното количество и да добавяш когато и колкото имаш нужда.

Поздрави и хубава седмица   bouquet

# 117
Здравей Аmritalab ,имам и аз едно запитване към теб.Купих си комплект комбо кит с нагревател  Arcocere.Крака и подмишници без забележка-просто супер.Но бикини зоната нямам думи.Космите си стоят там ,а кожата замина.От години си правя кола цял интим,по-често сама ,на козметик когато сам ок с парите.Та реших да се поглезя с професионална кола ,като при козметичката.Преди това винаги със студена кола Кара ,за стотинки.Предполагам,че някъде бъркам но къде
 newsm78

# 118
Amritalab Благодаря, за бързият отговор  !!!  bouquet  bouquet  bouquet

Happy-Happy и при мен по някога се получава така, но аз по принцип преди ходех на козметик и не съм се правила преди да си купя от продуктите на Amritalab. Както писах по-горе техните продукти ги ползвам вече повече от година и съм много доволна, но с триъгълника и на мен не винаги ми се получава.  Confused Прочети няколко страници назад мисля, че Емел беше писала за комплекта, за който и аз питам:  http://amritalab.eu/arcocere/kola_maski/hot_wax/hot_wax_heating_pot Тя тогава сподели, че с него е много по-лесно и кожата не се обелва, както с другата кола. Беше пуснала и клипче, за което веднага я нападнаха, но според мен е много полезно, за това как точно да се ползва тази кола маска.  Peace

Успех от мен !   bouquet

# 119
Момичета, а като вече имаш нагревателя на Амрита за кола маска и ти свършат патроните и лентите, може ли да си поръчаш, има ли минимум за поръчка? Защото някъде една девойка споменаваше, че не са и доставили ролки, понеже поръчката е за много малка сума. Как стоят нещата?  Confused

Общи условия

Активация на акаунт