Коламаска

• 163 700
  • 470
  •   1
Отговори
# 120
Аз си поръчвам само ролка с лента и патрони. Не са ми отказвали поръчка до сега.  newsm78 Не знам да има ограничения. А и ти ако поръчаш една опаковка лентички за 7 лева и платиш пет за доставка и на теб не ти е изгодно мисля  Wink

# 121
Здравейте! Скоро си купих нагревател за кола маска Naturaverde от Метро, но вече не се продаваха пълнители! Аз съм от Русе и бих искала да попитам някой от вас знае ли откъде мога да си купя пълнител - оказа се, че трябва да е точно Naturaverde, понеже другите пълнители, които се продават по магазините за козметика са малко по-широки и не се събират в нагревателя!
Благодаря предварително! Simple Smile

# 122
Много благодаря за бързия отговор!  bouquet Само да попитам откъде си поръчваш ролката с лента и патрони? newsm78

# 123
www.amritalab.eu аз ги взимам от там има ги и в някои магазини за козметика

# 124
deni_radkova в Метро очакват доставка днес или утре.

# 125
Много благодаря за бързия отговор!  bouquet Само да попитам откъде си поръчваш ролката с лента и патрони? newsm78
От сайта на Амрита  Simple Smile

# 126
Здравейте! Скоро си купих нагревател за кола маска Naturaverde от Метро, но вече не се продаваха пълнители! Аз съм от Русе и бих искала да попитам някой от вас знае ли откъде мога да си купя пълнител - оказа се, че трябва да е точно Naturaverde, понеже другите пълнители, които се продават по магазините за козметика са малко по-широки и не се събират в нагревателя!
Благодаря предварително! Simple Smile

Здравей, аз също ползвам техните нагреватели / метровските/ но понеже ми идва малко далечко си купувам пълнители от едно магазинче до музикалното училище. Пулнителя е подходящ за нагревателя и е горе долу на същата цена.

# 127
Момичета, имам едно питане относно този нагревател на Амрита - http://amritalab.eu/arcocere/uredi/komplekt_090 Днес го получих, промо пакет с пълнителите и лентите, та в книжката пише, че липоразтворимата кола маска се разтваря за 15-25мин. Аз я държах толкова включена, но след това доста лепкаво и с усилие се нанасяше с ролката, а много скоро след това започна да нанася само частично. Дали трябва по-дълго време да я държа?  newsm78

# 128
  • в.преслав
Issabella ,моят нагревател е същият.Аз го включвам и оставям поне половин час да загрява(в повечето случаи го позабравям де),след това на едно парче от лентата пробвам как се нанася.Ако е добре разтворена кола маската се нанася лесно и равномерно върху лентата.И тогава вече действам по себе си.
  Просто като постои нужното време,няколко пъти мини с ролката по една лента,да може хубаво да се раздвижи и да се нанася лесно и равномерно.
А.....и друго се сетих-аз не го изключвам от контакта.Така поне поддържа постоянно температура.Може и да не е правилно така,но аз така действам.

# 129
tornadoto katrin много ти благодаря. И аз си помислих, че може би трябва повечко да постои, но като си знам късмета си викам да не би нещо да не ми е наред машинката  Laughing Предполагам, че зелената и розовата кола ще се разтварят по-добре и по-бързо, но тази определено не се беше втечнила, а се точеше. Въпреки това даде добър резултат, като за първи опит де, май ще се окаже хубава  Simple Smile

# 130
Някой ползвал ли е кола маска от този сайт - http://depilissima.info/kola-maska/
Предишната ми беше на Амрита - Роза, но от нея космите ми (става дума за пълен интим) станаха много твърди и стърчащи, затова искам да пробвам друга.

# 131
От всички кола маски ,няма значение къде се прилагат космите сават стърчащи.

# 132
От всички кола маски ,няма значение къде се прилагат космите сават стърчащи.

Това пък защо? А и не мисля, че е така, преди ме правеха с гореща кола (от тази, която бъркат в тенджери и ползват многократно) и нямах такъв проблем. Отказах се, защото не ми се струва никак хигиенично, въпреки, че се претопява на страшно висока температура и се прецежда.

# 133
Незнам защо е така но съм го забелязала и на ръцете и на краката си

# 134
Zdravei te iskam da spodelq che sum mnogo dovolna ot kola maskata i ot nagrevatelq zashtoto mi spetqva pari i vreme. Az si kupih nagrevatel s nqkolko vida patoni no nai mi dopada zelenata kola maska. Nai burzo zagrqva a i nai lesno se chisti. Moqta e tazi purvata EXTRA http://kolamaska.com/category/kola-maska-epilacia/

Общи условия

Активация на акаунт