Коламаска

• 163 711
  • 470
  •   1
Отговори
# 135
Аз искам да питам нещо...Някой пробвал ли е да си разтопява топла кола-маска в уред за подгряване на бебешки бурканчета. Имам такъв, който вече не ползвам по предназначение. В него си притоплям патрончетата, ама си мисля, дали не можеда се разтопява и такава на дискове, ако се сложи в стъклено бурканче от бебешка храна?Според мен принципа на действие е един и същи - водна баня....Но не ми се купува цяла опаковка топла кола, за да се пробвам... newsm78

# 136
Здравейте! Изчетох цялата тема, разбира се, реших, че и аз ще си купя нагревател, но както повечето хора искам да попитам за мнение относно това, което съм си харесала, ето го и него: http://amritalab.eu/arcocere/waxing_kits_and_packages/combo_kit_logi
Другото, което искам да попитам, дали всички видове пълнители са стандартни, тъй като гледам, че в промопакета този нагревател се предлага с кола маска от 3.50 лв., а за в бъдеще мисля да си поръчвам пълнители от 2.60 лв. и не знам дали ще стават на този уред?

# 137
Здравейте! Изчетох цялата тема, разбира се, реших, че и аз ще си купя нагревател, но както повечето хора искам да попитам за мнение относно това, което съм си харесала, ето го и него: http://amritalab.eu/arcocere/waxing_kits_and_packages/combo_kit_logi
Другото, което искам да попитам, дали всички видове пълнители са стандартни, тъй като гледам, че в промопакета този нагревател се предлага с кола маска от 3.50 лв., а за в бъдеще мисля да си поръчвам пълнители от 2.60 лв. и не знам дали ще стават на този уред?

патроните са стандартни като размери!

# 138
Благодаря ти, за бързия отговор, ще си направя коледен подарък Simple Smile

# 139
Момичета, искам да ви предупредя да внимавате като си поръчвате кола маска от амрита (amritalab.eu). Описанията, които са дали на сайта не отговарят на истината. Там пише едно, че еди коя си кола била за еди каква си кожа, а на кутията на оригиналния език пише съвсем други неща. Те явно си съчиняват каквото им падне, за да прилъжат хората да си купят нещо, което не е такова, каквото те го представят.

# 140
A каква е цената на нагревателя, който продават в МЕТРО?

# 141
Аз пък искам да похваля продуктите на тази фирма:
http://www.lideratrading.net/downloads/katalog_KOLA_2011_low_res.pdf
Това, което най-много ме изненада е, че имат много видове лентички за коламаската. И цените са прилични. Имат и магазин, от който можеш да си купиш нещата на място  Simple Smile Самата кола-маска още не съм я пробвала, защото до сега ползвам на амрита и не ми е свършила, но следващия път когато ходя ще си купя да тествам  Simple Smile Ако някой е използвал от техните продукти, ще помоля да сподели впечатления  newsm78 На мен ми ги препоръча козметичката ми, но все пак тя ги ползва професионално, а не знам в домашни условия как са, защото аз нямам нагревател, а си затоплям патрончетата на водан баня.

# 142
Момичета, искам да ви предупредя да внимавате като си поръчвате кола маска от амрита (amritalab.eu). Описанията, които са дали на сайта не отговарят на истината. Там пише едно, че еди коя си кола била за еди каква си кожа, а на кутията на оригиналния език пише съвсем други неща. Те явно си съчиняват каквото им падне, за да прилъжат хората да си купят нещо, което не е такова, каквото те го представят.
dark soul, всички описания на продуктите са направени изцяло съгласувано с производителя и отразяват препоръките му за оптимално използване на продуктите. Никога досега не е възниквала ситуация, при която даден потребител да не може да намери необходимите му продукти. Допускам, че става въпрос за някакво недоразумение и ако желаете можем да се свържем с Вас или да ми пишете на ЛС за да изясним какво се е случило. 

Весели празници на всички. Grinning

# 143
Здравейте, отскоро се сдобих с комплект и имам няколко въпроса на начинаещ  Grinning ще се радвам да драснете ред-два, ако ви се занимава  Embarassed

Най-напред да попитам, за колко време ви стигат патрончетата и лентичките?  Rolling Eyes Аз с едно патронче и около 8 ленти правих половинки ръце и крака -- два пъти (и половин триъгълник, горе долу).  Confused Е, отдавам го на неопитността, но все пак... надявам се, че може да се кара по-пестеливо.

И с още нещо не мога да свикна -- страшно много се омазвам. Остатъци от кола маска по кожата, по нагревателчето...  ooooh! Самата кола също ми лепне много! Чудя се (тъй като тази е натуралната), дали пък с кремообразната няма да се борави по-чисто и лесно?  Blush

Трето -- знам, че кола маската в патрони не става за триъгълник, но ми се струва, че тук съм чела за момичета, които се справят...  newsm78 Аз кажи-речи се справих 'отгоре', но отстрани и отдолу ми се струва много по-трудно. Знаете ли някаква хитринка... или просто трябва умение на козметичка  newsm78
(знам, че колата в кутии е по-подходяща, но тъй като си взех на патрони, питането ми е дали може да се пригоди изобщо)

# 144
Здравей те имам въпрос когато си правя кола маска на подмишниците си премахвам маи и най горният слои на кожата и после много ме боли, а преди това си слагам пудра защото така правеше моята козметичка. Искам съвет ако някой може да ми даде
Меичка- на мен лично един патрон ми стига за цялото тяло и за още един път мишници и триъгълник и аз в началото много се омазвах но с времето свикнах.Триъгълника си го правя сама но преди ходех на козметик и съм свикнала, мажа малки участъци и дърпам малко бавно става когато си го правя сама трябва да си опъващ кожата в срещуположната посока за да не ти станат синини с практика ще се научиш а за ленти ползвам най обикновен памучен плат купувам си от магазин за платове нарязвам си го на каквито лентички ми трябват и действам така ми излиза по евтино а и с плата ми е по лесно от един метър излизат много лентички. Надявам се да съм ти била полезна.Simple Smile

# 145
  • София
Здравейте, отскоро се сдобих с комплект и имам няколко въпроса на начинаещ  Grinning ще се радвам да драснете ред-два, ако ви се занимава  Embarassed

Най-напред да попитам, за колко време ви стигат патрончетата и лентичките?  Rolling Eyes Аз с едно патронче и около 8 ленти правих половинки ръце и крака -- два пъти (и половин триъгълник, горе долу).  Confused Е, отдавам го на неопитността, но все пак... надявам се, че може да се кара по-пестеливо.

И с още нещо не мога да свикна -- страшно много се омазвам. Остатъци от кола маска по кожата, по нагревателчето...  ooooh! Самата кола също ми лепне много! Чудя се (тъй като тази е натуралната), дали пък с кремообразната няма да се борави по-чисто и лесно?  Blush

Трето -- знам, че кола маската в патрони не става за триъгълник, но ми се струва, че тук съм чела за момичета, които се справят...  newsm78 Аз кажи-речи се справих 'отгоре', но отстрани и отдолу ми се струва много по-трудно. Знаете ли някаква хитринка... или просто трябва умение на козметичка  newsm78
(знам, че колата в кутии е по-подходяща, но тъй като си взех на патрони, питането ми е дали може да се пригоди изобщо)

Аз до колкото си спомням почти иззхабих едно птронче само за краката.
Относно остатъците - с каквато и да се намажеш остават остатъци и цапа(не ме питай как съм си чистила микровълновата когато ми се спука патрончето вътре  Laughing ). Има разни лосиони за почистване, но бебешко олио върши идеална работа.
За триъгълника и аз съм използвала патронче - трудно е, защото има много извивки, но пак се справих. При следващата поръчка реших да си взема кутия и това и беше грешката - за нанасяне с шпатулка се изисква повече опит. Мисля си че за тази област най-лесно е да се размаже колата върху лентичката и да се третира участъка. Аз лично използвам ленти от плат.

# 146
Привет момичета.
Може ли да ми дадете отзиви за някой комплект за кола маска в домашни условия. Разгледах тук http://kolamaska.com/%d0%bf%d1%80%d0%be%d0%bc%d0%be-%d0%bf%d0%b0 … 0-supra/#comments , но не мога да се спра на определен. Може би има някой, който вече ги ползва.
Благодаря.   bouquet

# 147
Здравей, съветвам те да си вземеш от първия промо пакет.
3 РОЛОНА С КОЛА МАСКА ПО ВАШ ИЗБОР
50 БРОЯ ЛЕНТИ ОТ  23 см
25 БРОЯ ЛЕНТИ ОТ 10 см
100 мл КОЗМЕТИЧНО ОЛИО С БИЛКИ И ПЛОДОВЕ ЗА ПОЧИСТВАНЕ СЛЕД КОЛА МАСКА

мОЯ БЕШЕ ПОДОБЕН, КУПЕН ПРЕДИ ЕДНА ГОДИНА

# 148
Здравей Ена аз има този http://kolamaska.com/ромо-пакет-за-епилация-с-кола-маска-и-на/ и съм много доволна и аз се чудех кои да си взема и се обадих пои телефона и попитах каква е разликата в нагревателите и момичето ми обясни че разликата е че единият се залепва за гладки повърхности а другият не  иначе като мощност са еднакви

# 149
Момичета, много ви благодаря за споделения опит.  Hug
Аз всъщност не виждам разлика мржду тези два модела 1 и 2 . Единственото различно, освен цената е, че при вторият модел е посочено наличието на кабел за мрежата и мощността от 220 волта. Този първият, които вие ползвате имаше ли кабел в комплекта и с каква мощност работи?
Още веднъж благодаря.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт