Коламаска

• 163 726
  • 470
  •   1
Отговори
# 150
  • на Земята
Момичета,патрони за кола маска само в интернет ли мога да намеря?В някой от тези градове Плевен,Ловеч или Габрово да ли няма да се намерят?Благодаря!

# 151
Патрони за кола маска може да се купят също и от метро по 3лв е патрона с ддс

# 152
Момичета как се справяте с кола маската на триъгълника самички?
Онзи ден бях на козметик и не останах никак доволна, жената беше много мила, но работеше с някаква странна кола, която е в черен цвят и се маха от кожата без ленти, ами направо нея отлепяш cry обаче ми останаха на места малки сининки! Cry
За първи път ми се случва, а моята козметичка при която си ходех преди претърпя инцидент и не се знае дали ще работи скоро, дано да се оправи  Praynig
Справяте ли се сами, защото се чудя дали да не пробвам ? Не ми се ходи вече при никой друг да ме пипа хаха  Heart Eyes

# 153
iloveshoes аз трудно се справям и ако имах време козметик е по-добрия вариант

# 154
iloveshoes аз трудно се справям и ако имах време козметик е по-добрия вариант
Мхм така и предполагам, но не всеки козметик е по-добрия вариант. ooooh!

# 155
Искам да ви попитам тези които употребяват кола маска с патроните във вкъщи.Как почиствате патроните от колата ако се е разляла по тях .Проблемът ми е ,че не съм ги ползвала отдавна и са стояли легнали доста време ,разляла се е малко от течноста по патроните и три патрона са се залепили един в друг .Как да се справя с проблеми за да не трябва да ги хвърля?

# 156
Аз ги поцхиствам с бебешко олио

# 157
Като ги сложиш в съд с вода на котлона и те се стоплят, разлятото също ще се разтопи от парата и ще ги отделиш един от друг лесно. После я забърши с памучно парцалче или направо с лентичка, която използваш при отстраняването на космите  Peace

# 158
  • София
Здравейте и от мен  Hug днес случайно видях в един магазин ето тези продукти http://amritalab.eu/arcocere/kola_maski/super_nacre/aloe цените са дооста добри според мен, но тъй като до сега вкъщи съм ползвала предимно готови ленти на Вийт, исках първо да попитам дали някой е ползвал тези патрони  Praynig Понякога си купувах топлата кола маска на Jankar, но  не съм никак доволна - лентата за никъде не ми стига и като свърши продължавам с тензух (не е лош вариант, ако няма друго...), но лентите за тяло на различните марки ми почистваха повече и по-добре, така че съвсем се отказах от цялата драма с Jankar  Stop  Ето този лосион също ме заинтригува, не че очаквам да прави чудеса, но и минимален ефект да има, особено за триъгълника ще е много добре http://amritalab.eu/arcocere/pochistvashti_olia/prewax_aloe Моля ви, някой ако е ползвал или чувал нещо за продуктите да сподели   bouquet

# 159
Коламаската с Алое и аз я ползвам. Да ти кажа обаче, само за ръце и крака. Защото под мишниците веднъж се тествах и два месеца вече ходя с петно. Иначе съм доволна точно от нея. Само, че ако попрекалиш с топленето имай предвид, че като се наклони изтича много лесно и ако покапе някъде няма изчистване  #Crazy За деликатни зони си предпочитам обикновената - Jankar.
Иначе лентички си поръчвам от тези, които са на руло. Едно такова ми стига за цялото тяло за около 6 месеца.

# 160
  • София
red devil, мерси за отговора!   bouquet За подмишниците ползвам епилатор по принцип, така че колата ми трябва за крака, ръце и триъгълник евентуално - ако успея да направя нещо сама  Whistling Аз няма да поръчвам от сайта, а ще ги купя от магазин - там не видях ленти на руло, бяха нарязани доста броя в пакет за 7 и нещо... А един патрон за колко време стига горе-долу?  newsm78 Чудя се дали си заслужава сама да се занимавам или като сума излиза колкото посещение при козметик...

# 161
Здравейте и от мен  Hug днес случайно видях в един магазин ето тези продукти http://amritalab.eu/arcocere/kola_maski/super_nacre/aloe

A тази кола маска течна или топла е?

Последна редакция: чт, 28 апр 2011, 14:45 от soni4ka 121212

# 162
reproche- на мен 1 патрон ми стига за всичко и за още веднъж мишници и триъгълник и струва 3 лева заслужава си даже излиза много евтино стига да ти се занимава

# 163
  • на Земята
red devil, мерси за отговора!   bouquet За подмишниците ползвам епилатор по принцип, така че колата ми трябва за крака, ръце и триъгълник евентуално - ако успея да направя нещо сама  Whistling Аз няма да поръчвам от сайта, а ще ги купя от магазин - там не видях ленти на руло, бяха нарязани доста броя в пакет за 7 и нещо... А един патрон за колко време стига горе-долу?  newsm78 Чудя се дали си заслужава сама да се занимавам или като сума излиза колкото посещение при козметик...
Oт кой магазин?За къде става въпрос?

# 164
Здравейте! Аз също използвам кола маската като метод за обезкосмяване. В домашни условия съм ползвала само готови ленти, но те излизат доста скъпо, когато искаш цялостно премахване на космите по тялото. От постовете в темата разбирам, че пазарувате онлайн или с директна поръчка, но аз не съм привърженик на този начин на пазаруване. Simple Smile Някой може ли да препоръча магазин в Пловдив, от който може да се купи кола маска (патрони или кутия) и другите необходими консумативи. Благодаря предварително!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт