Коламаска

• 163 755
  • 470
  •   1
Отговори
# 240
  • Sofia

Да, аз в момента ползвам оттам кола маска с кокос - много съм доволна. Ухае приятно, добре издърпва, оставя кожата мека и гладка. Мисля вече оттам да си купувам.

Супер, мерси за отговора, ще ги пробвам задължително!  Sunglasses

# 241
Къде в Русе работят с гореща/топла кола маска? Тази, която се маже по-дебело, изстива и се дърпа с ръка (не с ленти).

# 242
вече се сдобих с уред за кола маска и съм много доволна
само да попитам след като приключите с епилирането, патрончето махате ли го от уреда, или го оставяте вътре
Здравей, можеш ли да ни кажеш каква марка е, доволна ли си като цяло, какви пари ти излезе и откъде си го поръча? Мерси

# 243
http://kolamaska.com/%d0%bf%d1%80%d0%be%d0%bc%d0%be-%d0%bf%d0%b0 … %ba%d0%b0-vip-55/
точно този комплект си взех, два пъти съм се правила, бързо и лесно се правят крака и ръце, за горна устна и триъгълник не става
още не мога да преценя как ми растат космите, накъсвам ли ги и т.н.

# 244
Привет на всички!
След дълги размисли и страсти най-накрая и аз се престраших да си купя нагревател-взех го от дрогерия Лили за 21лв ( На перфект), има и пълнители с кола маска за него в две разновидности- натурална и с шоколад. Аз си взех натуралната. Останах изключително доволна. Нанася се лесно и най-вече всички косъмчета залепват добре и се махат.Пълнителя взех за 2лв и нещо.Видях че се предлагат и лентички и олио за след епилация.Аз лично си я направих с памучни парцалчета ( нарязани на лентички собственоръчно правени), но обмислям да си взема олиото. Много съм доволна от покупката си! Mr. Green

# 245
Аз също ползвам продуктите на перфект - шоколадовата кола маска и лентите. Препоръчвам ги!

# 246
Здравейте, наистина, ако имате възможност, молим ви да споделите откъде сте си купили нагревател, пълнители, доволни ли сте и всякаква такава полезна информация Simple Smile) Благодарим  Peace

# 247
  • Sofia
Нагревателя си го взех преди няколко години, но ако не се лъжа беше това: http://kolamaska.com/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%BC%D0%BE-%D0%BF%D0%B0 … 0%BA%D0%B0-supra/
Пълнители си купувам от къде ли не, вече има почти навсякъде.  Peace
Аз съм много доволна, става изключително бързо, лесно, чисто.
От сайта си спомням, че бяха много коректни, след като направих поръчката, се свързаха с мен и ме консултираха.

# 248
 lilitu  и моя нагревател е същия
отскоро го имам,досега винаги от сайто поръчвах пълнители
на други фирми пълнителите стават ли за този апарат, защото доставката е 8лв, и ако мога да си купя от магазин ще е добре

# 249
  • Sofia
Да, стават.   Peace Аз дълго време си купувах от кварталната парфюмерия едни, абсолютно същите като тези от сайта (но по-скъпи). Сега гледам, че има навсякъде - каквито съм пробвала, всички са ставали.

# 250
Аз моя си го купих от дрогерия "Лили".

# 251
Здравейте и моля за помощ ! Миналата седмица си купих нагревател + четири различни пълнителя. Пробвах с розовия и положението е трагично - не може да се разнесе добре колата, стои на бучици като пресечена и не покрива добре. Освен това голяма част от нея остава по кожата, а не бях си купила почистващото олио - успях да я свяля с ацетон / с нищо друго не пада /. Моля кажете къде бъркам или проблема е в колата ? Благодаря предварително   bouquet 

# 252
  • Бургас
Здравейте и моля за помощ ! Миналата седмица си купих нагревател + четири различни пълнителя. Пробвах с розовия и положението е трагично - не може да се разнесе добре колата, стои на бучици като пресечена и не покрива добре. Освен това голяма част от нея остава по кожата, а не бях си купила почистващото олио - успях да я свяля с ацетон / с нищо друго не пада /. Моля кажете къде бъркам или проблема е в колата ? Благодаря предварително   bouquet 

Възможно е самата кола маска да не е била читава или да не е била с подходящата температура. Кола маска се маха с олио. Не е нужно да е специално почистващо олио за кола маска. Най-обикновен зехтин или олио би ти свършило същата работа. А и зехтинът е естествен продукт, полезен за кожата, така че не си давай парите излишно за почистващи олиа.

# 253
Колата трябва да е много добре затоплена. Каквото остане след дръпването го махам пак с лента, и накрая минавам с олио (за готвене).

# 254
Благодаря ви за съветите момичета   bouquet Ще пробвам с по-затоплена кола / на самия пълнител пишеше 7-10 мин,а аз я топлих поне 20 и не се получи  newsm78 / А как се мъчих а този спирт и ацетон, а то можело с олио и зехтин .

Общи условия

Активация на акаунт