Коламаска

• 163 740
  • 470
  •   1
Отговори
# 255
  • Sofia
Здравейте и моля за помощ ! Миналата седмица си купих нагревател + четири различни пълнителя. Пробвах с розовия и положението е трагично - не може да се разнесе добре колата, стои на бучици като пресечена и не покрива добре. Освен това голяма част от нея остава по кожата, а не бях си купила почистващото олио - успях да я свяля с ацетон / с нищо друго не пада /. Моля кажете къде бъркам или проблема е в колата ? Благодаря предварително   bouquet 

Освен написаното по-горе, мога да добавя и че на мен понякога с розовата ми става така. Пробвала съм ги почти всички, медената най-много ми допада!  Simple Smile

# 256
Здравейте и моля за помощ ! Миналата седмица си купих нагревател + четири различни пълнителя. Пробвах с розовия и положението е трагично - не може да се разнесе добре колата, стои на бучици като пресечена и не покрива добре. Освен това голяма част от нея остава по кожата, а не бях си купила почистващото олио - успях да я свяля с ацетон / с нищо друго не пада /. Моля кажете къде бъркам или проблема е в колата ? Благодаря предварително   bouquet 
аз едно време съм си правила и аз и ми казаха,че повечето по-евтини коли са синтетични и се нагряват на по-висока температура. та ако си взела по-евтинички за това може да е.

# 257
Здравейте момичета,

Чак сега откривам темата и докато момиченцето ми още спи се изкушавам да ви попитам за някой подробности, които ми се изплъзват. От доста време имам нагревател, но предимно ползвах епилатор, защото не мога да си представя да ходя с косми докато израснат ( не че винаги не ми се случва точно това, защото с малко дете, не винаги намирам време), обаче епилатор ът много накъсва и в крайна сметка пак си ходя космата  #2gunfire

Сега обаче епилатор ът ми е на поправка и се сетих за стария  Laughing нагревател! Та първото ми въпросче е намерили ли сте кола маска, която да е ефективна за по-къси косъмчета? Освен това доколкото прочетох някой от вас почистват остатъците от кола маската със зехтин или олио, но при мен не се получава, пак си лепне, какво бъркам? При козметичката, когато успея да я посетя, жената само леко ме намазва с нейния лосион и готово! Вие как се справяте? И последно, нещо, което ме вълнува в последно време е дали сте намерили някаква панацея за забавяне растежа на космите, поне това, ако не могат да изчезнат завинаги! Аз например не мога да си представя да ходя или сама да си махам космите веднъж месечно, много бързо явно ми растат   Sad

Благодаря на отзовалите се  Hug и хубав ден!

# 258
Аз си купих нагревател от магазин "Зара", който се намира зад Дома на младоженците. Струваше към 25 - 28 лв ( не си спомням точно). Там продават и консумативи - ленти, патрони.
Здравей,
уж познавам Пловдив, но да питам:
Дома на младоженците в парка над площад "Съединение" ли се намираше newsm78,
или съм в грешка???
Наблизо е Природонаучния музей или нещо съм се объркала???
В т'ва малко Карлово дали ще има някъде поне пълнители
и в какъв тип магазини (дрогерии, аптекиІ да търся??? newsm78
И Метро е добър вариант, но нямам карта!!! Confused

# 259
Значи ако купувала патроните в Lilly, там са много гадни - колкото и да ги затопляш, са направо невъзможни за разнасяне #Cussing out. Натуралната е най-лесна за ползване и най не остава по кожата, но при всички положения ти трябва почистващото олио Simple Smile

# 260
  • Бургас
Значи ако купувала патроните в Lilly, там са много гадни - колкото и да ги затопляш, са направо невъзможни за разнасяне #Cussing out. Натуралната е най-лесна за ползване и най не остава по кожата, но при всички положения ти трябва почистващото олио Simple Smile

Да, напоследък и аз имам малък проблем с патроните от Лили, но им хванах цаката. Просто като се нагрее добре патрона го стискам, за да потече колата маска към ролера. Иначе нямам проблем с използването като цяло. Залепва ми колата маска само от коляното нагоре, където кожата е по-тънка. Тази част съм я оставила на козметичката.
Почистващо олио не ти трябва. Загледах го в Лили /струваше 10лв/. Най-обикновен зехтин върши същата работа, а и е много по-полезен за кожата.

# 261
Какво ще кажете за това?
http://www.ladyanion-bg.com/product.php?ProductID=181
Добре ли се работи с него и най-вече от къде да си набавям консумативите?
Ще бъде ли съвместим с пълнителите на Зара, да речем???
А ето и за колко го продават в продавалника #Cussing out
http://prodavalnik.com/ured-za-epilatsiya-kolamaska-v-kschi-th-340-i7919495
Загледах и един комбиниран уред за подгряване на кола маска на изгодна цена (40лв)
и си мисля дали това не е най удачния вариант???
Мислех сама да си оправям само тялото с рол-он ,
но ако се справя и с интимната много ще си спестя.
Обаче със студената кола за интим, не се справях преди години и само се измъчвах Close!
Та, незнам дали ще се справя и сега, макар да съм по-опитна Wink вече?!!
П.П.
Благодаря за сайта на Зара  bouquet
Само дето там не намирам инфо за кола маска.
Само по телефан ли мога да се информирам без да ходя специално до Пловдив???
Благодаря предварително  Hug

# 262
  • Пловдив
Къде в Русе работят с гореща/топла кола маска? Тази, която се маже по-дебело, изстива и се дърпа с ръка (не с ленти).
Аз започнах да се правя сама с такава,ако имаш желание мога да ти кажа от къде я купувам.Над 10 години ходех на козметик,пак с такава топла кола,но от както действам сама,болката е на половина по-малко,и съм страшно доволна.Единствения минус е,че бързо се втвърдява,и си я затоплям по 2-3 пъти,но като свикнеш да се правиш сам,става по-лесно и бързо. Ето такава си взимам на кубчета-1 кг.(20 бр.).
Скрит текст:

Uploaded with ImageShack.us
На мен ми идва и доста икономична,защото използвам само за интимната зона по 1-2 кубчета,дори ми и остава.

# 263

Да, напоследък и аз имам малък проблем с патроните от Лили, но им хванах цаката. Просто като се нагрее добре патрона го стискам, за да потече колата маска към ролера.
Да, де, и аз това правя  Laughing , но си е доста дразнещо и пак не се получава добре. С патрони, купувани от други места, нямам такива проблеми.

# 264
  • София
Правя си кола маска на триъгълника. Първо ходех 3-4 години при козметичката ми, но после реших да се пробвам сама и започнах с кола маската на Jankar. Справях се доста добре, смея да твърдя, че и по-добре от козметичката, обаче след около година нещо май развалиха кола маската  newsm78 Не хваща космите, не се лепи за лентичките, става на конци.... Не вярвам да е от лентичките, защото винаги съм ползвала едни и същи от един магазин в Обеля. Сега пак си ходя при моята козметичка, защото ми писна да се омазвам до ушите и да не може да ми отскубне 5 косъма. Сега пак започнах да си мисля да си правя кола маска навсякъде и да зарежа епилатора, но се чудя какъв нагревател + кола маска да си взема. Сестра ми си купи такъв на Perfect за 20 лева + 4 лева патрончето, пак на Perfect, и реших да я пробвам и беше кошмар. 20 минути чакаш да се стопи, в горната част на патрона не се разтапя достатъчно в сравнение с долната, съответно не се разнася равномерно, не хваща като хората, минавам по три пъти....
Да се пробвам ли с това комплектче ? Ако някой има опит с точно тази марка ще го помоля за мнение  Embarassed
И коя кола маска е по-подходяща за къси косъмчета?

От кола маските на водна база, като Jankar, коя бихте ми препоръчали за триъгълник?

# 265
Правя си кола маска на триъгълника. Първо ходех 3-4 години при козметичката ми, но после реших да се пробвам сама и започнах с кола маската на Jankar. Справях се доста добре, смея да твърдя, че и по-добре от козметичката, обаче след около година нещо май развалиха кола маската  newsm78 Не хваща космите, не се лепи за лентичките, става на конци.... Не вярвам да е от лентичките, защото винаги съм ползвала едни и същи от един магазин в Обеля. Сега пак си ходя при моята козметичка, защото ми писна да се омазвам до ушите и да не може да ми отскубне 5 косъма. Сега пак започнах да си мисля да си правя кола маска навсякъде и да зарежа епилатора, но се чудя какъв нагревател + кола маска да си взема. Сестра ми си купи такъв на Perfect за 20 лева + 4 лева патрончето, пак на Perfect, и реших да я пробвам и беше кошмар. 20 минути чакаш да се стопи, в горната част на патрона не се разтапя достатъчно в сравнение с долната, съответно не се разнася равномерно, не хваща като хората, минавам по три пъти....
Да се пробвам ли с това комплектче ? Ако някой има опит с точно тази марка ще го помоля за мнение  Embarassed
И коя кола маска е по-подходяща за къси косъмчета?

От кола маските на водна база, като Jankar, коя бихте ми препоръчали за триъгълник?

Единствените патрони коламаска, с които съм имала този проблем, са на Перфект. Просто пробвай други и ще стане Simple Smile

# 266
  • София
Ми освен да си поръчам този комплект и да се почвам  Laughing Че ми писна от епилатора, само пъпки, подкожни и прочее гадости имам от него.
А как се използва студената кола маска? Опитвала съм веднъж и се овъртях ужасно много. И как си правите пълен интим с тези рол-он пълнители?  newsm78 Не е ли трудно по разните там устни, гънки и т.н.  Laughing

# 267
В Пловдив от магазин Метро може да се закупи нагревател машинка за кола маска на марка Naturaverde мисля че беше ,за която патрончетатата са около 3 лв,като са на промоция съм ги намирала и за 2,30 и много евтино излиза,пък и аз съм доволна.Лошото е само,че не мога сма да си правя кола маска навсякъде.

# 268
Някой ползва ли кола маска с арган и доволни ли сте? Thinking

# 269
  • София
Може ли да препоръчате конкретна марка или линк от където поръчвате патрони за кола маска, от които сте доволни. Конретно за чувствителни зони ме интересува. Не ми допадат Амрита и Перфект.

Общи условия

Активация на акаунт