Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Къде мога да купя нагревател за кола маска в Пловдив?
Какви са мненията за продуктите на Amrita, включително нагревателите и пълнителите?
Как да използвате ролкова кола маска за ефективно обезкосмяване на триъгълника?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Къде мога да купя нагревател за кола маска в Пловдив?
-
Какви са мненията за продуктите на Amrita, включително нагревателите и пълнителите?
-
Как да използвате ролкова кола маска за ефективно обезкосмяване на триъгълника?
-
Къде мога да намеря продукти за кола маска в Стара Загора?
-
Как да се справя с проблема с врастналите косми след бръснене?
Някой може ли да препоръча магазин в Пловдив, от който може да се купи кола маска (патрони или кутия) и другите необходими консумативи. Благодаря предварително! 
но не съм сигурна как се затопля 
освен това само след 1 седмица вече пак съм за кола (миналия четвъртък я направих сама, мисля за утре да си запиша час за козметик за да не рискувам - по-трайно е и нямам синини и какво ли още не). Снощи си оправих и краката със същата кола маска, почисти доста добре, на места пак имам малко дръпната кожа
загледах се в лентите след като дръпна космите и се виждаха корените им, което мисля, че е добре