Коламаска

• 163 738
  • 470
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте! Аз също използвам кола маската като метод за обезкосмяване. В домашни условия съм ползвала само готови ленти, но те излизат доста скъпо, когато искаш цялостно премахване на космите по тялото. От постовете в темата разбирам, че пазарувате онлайн или с директна поръчка, но аз не съм привърженик на този начин на пазаруване. Simple Smile Някой може ли да препоръча магазин в Пловдив, от който може да се купи кола маска (патрони или кутия) и другите необходими консумативи. Благодаря предварително!  bouquet

Здравей, аз не съм от Пловдив и мога единствено да ти кажа, че в Метро се продават доста неща за кола маска в домашни условия. Аз от там си взех машинката за нагряване на кола маска/ преди около година и половина мисля струваше около 27 лв/, има и 3 вида пълнители/те струват 2,99 лв./, лентички/100 бр. струват около 7 лв/, има и различни козметични продукти на същата марка за след обезкосмяването/ тях не съм ги ползвала/.

# 166
Здравейте! Аз също използвам кола маската като метод за обезкосмяване. В домашни условия съм ползвала само готови ленти, но те излизат доста скъпо, когато искаш цялостно премахване на космите по тялото. От постовете в темата разбирам, че пазарувате онлайн или с директна поръчка, но аз не съм привърженик на този начин на пазаруване. Simple Smile Някой може ли да препоръча магазин в Пловдив, от който може да се купи кола маска (патрони или кутия) и другите необходими консумативи. Благодаря предварително!  bouquet
Аз си купих нагревател от магазин "Зара", който се намира зад Дома на младоженците. Струваше към 25 - 28 лв ( не си спомням точно). Там продават и консумативи - ленти, патрони.

# 167
  • Бургас
Аз тъкмо да побутна темата, защото ми се струва полезна за нас - обезкосмяващи се с кола маска в домашни условия. Наскоро си поръчах ето този комплект от този сайт: http://www.kola-maska.bg/kozmetitchen-komplekt-za-epilatsiya-50-leva/ Много съм доволна, коректни са - направих поръчката по телефон, а момичето ми обясни подробно всичко, което ме интересуваше. Доставката излиза изгодно - 5 лв. до Бургас. Нагревателят ми върши страхотна работа, кола-маската също е хубава, а лентите са доста големи като размер, като ги сравних с тези, които съм купувала досега.
Едно патронче ми стига за два пъти епилиране на цели крака и цели ръце. За същото изразходвам 4 лентички. С триъгълника все още не се справям и ходя на козметик.

# 168
dilyankataa, coelum, благодаря ви!  bouquet И двете места ще проверя. Simple Smile

# 169
  • София
Аз реших да пробвам ето тази но не съм сигурна как се затопля  Embarassed може ли на водна баня? Embarassed искам да видя дали ще се справя сама с нея и евентуално по-нататък ще си купя ленти и може би от лосионите, които препоръчват в сайта, а сега имам парчета чаршаф, които няколко пъти съм ползвала с течната кола маска на jancar...

# 170
  • гр.Пловдив
 Здравейте, прочетох темата и реших и аз да споделя моите тревоги и да искам съвет. Имам окосмяване по цялото лице - по-тъмен мъх, който е грозно да не се отстранява, нямам хормонални проблеми, генетично е. Та след 3години мъки с  фото и лазерна епилация ми писна постоянно да съм с фактор 50 по лицето и лятото да съм бяла като платно и минах на кола-маска. Но нещо не ми остава време за козметик (на 10дни по 1 час в салона) и искам и аз да си взема за домашни условия. Питанката ми е тъй като е лице - какъв патрон ще препоръчате. Ако ида в Зара дали ще ми обърнат внимание и ще ми дадат правилно решение?

# 171
  • Бургас
smarfietka_, за лице е най-подходящо да се обезкосми с конец - този метод е и преимуществено за лице - вежди, мустак и т.н. Намери си козметик, който да работи с конец - става изключително бързо, косъмчетата израстват по-бавно, кожата не се опъва и съответно няма риск от преждевременно отпускане, какъвто все пак има от кола-маската при употреба върху лице. Успех!

# 172
Здравейте, прочетох темата и реших и аз да споделя моите тревоги и да искам съвет. Имам окосмяване по цялото лице - по-тъмен мъх, който е грозно да не се отстранява, нямам хормонални проблеми, генетично е. Та след 3години мъки с  фото и лазерна епилация ми писна постоянно да съм с фактор 50 по лицето и лятото да съм бяла като платно и минах на кола-маска. Но нещо не ми остава време за козметик (на 10дни по 1 час в салона) и искам и аз да си взема за домашни условия. Питанката ми е тъй като е лице - какъв патрон ще препоръчате. Ако ида в Зара дали ще ми обърнат внимание и ще ми дадат правилно решение?

Не ти ли помага фотоепилацията ? Аз от 2 процедури и забравих за този проблем

# 173
Здравейте! Искам да попитам освен в Метро, другаде има ли от тези патрони? Продават ли се по обикновените магазини за козметика? Става въпрос за София.
Аз съм най-доволна от розовата. Преди с майка ми си бяхме взели от една дистрибуторка от Christian of Roma, но беше много отдавна. Бяхме се запасили доста, а сега са на привършване, та се чудех дали може да ги намеря навсякъде.

# 174
http://amritalab.eu/arcocere/waxing_kits_and_packages/combo_kit_logi

мисля да си взема този комплект - гледам нагревателя е с мощност 95 W - това е добре , нали?! и ако това не е удачния вариант, можете ли да ми препоръчате друг ?! благодаря  Heart Eyes

# 175
  • Бургас
nan_chan , добре изглежда. Мощността е важна, за да ти загрява по-бързо колата - на мен не ми се чака и затова също си поръчах мощен нагревател.
Аз съм дала линк по-горе на това, което си поръчах преди няколко месеца. Държах нагревателят да ми е със стойка, защото не знам как иначе бих го оставила изправен, а иначе струва ми се, че колата ще изтече, като се нагрее, а нагревателят не е изправен. Освен това, като е със стойка, кабелът не ми пречи, вадя си нагревателя от стойката, мажа, връщам го пак в стойката и той си поддъжа температура. Но ако имаш къде да го слагаш във вертикално положение, поръчвай - голямо удобство е и спестява средства и време.  Peace

# 176
Какво ще кажете за този продукт --> http://www.ivis.bg/pr-p3368.html
Наистина ли намалява и подтиска окосмяването? Споделете, ако знаете подобни продукти Simple Smile

# 177
# 178
Комплект за Епилация LOGI е по добрият избор според мен Simple Smile

# 179
  • София
Аз реших да пробвам ето тази но не съм сигурна как се затопля  Embarassed може ли на водна баня? Embarassed искам да видя дали ще се справя сама с нея и евентуално по-нататък ще си купя ленти и може би от лосионите, които препоръчват в сайта, а сега имам парчета чаршаф, които няколко пъти съм ползвала с течната кола маска на jancar...

Преди една седмица си направих тази кола на ръцете - появиха ми се синини, дръпнах и доста кожа особено около китките и от страничната част на ръцете, където кожата е по-нежна. Преди години един път ми се случи пак да ми падне и кожа, но тогава бях изгоряла малко от солариума, но този път не знам защо така се получи  newsm78 освен това само след 1 седмица вече пак съм за кола (миналия четвъртък я направих сама, мисля за утре да си запиша час за козметик за да не рискувам - по-трайно е и нямам синини и какво ли още не). Снощи си оправих и краката със същата кола маска, почисти доста добре, на места пак имам малко дръпната кожа  #Crazy загледах се в лентите след като дръпна космите и се виждаха корените им, което мисля, че е добре  Mr. Green Mr. Green за сега поне май ще се откажа да експериментирам с ръцете и тях ще ги оставя на козметичката, ще видя след 1-2 седмици как ще са краката ми  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт