Коламаска

• 163 702
  • 470
  •   1
Отговори
# 300
тази седмица си купих най-после нагревател за кола маска на Natura verde  патронче кола, ленти и олио за след депилация! Изключително съм доволна - ръцете ми станаха като след козметик. Дано имам същия резултат и по другите места! Нагревател , за мен, си струва да се купи със сигурност!!! Много е лесно у удобно! Правила съм си кола като съм нагрявала патрончето по всякакъв начин, но с нагревателя се родих!!!!

# 301
как си нагрявате в домашни условия  пълнителя на Перфект? нямам нагревател  и не смятам да си купувам,  та как точно става - в джезве примерно.. или? и колко време трябва да се нагрява ако го правя на котлон?
Не мисля, че ще стане без нагревател. Първо, че кола маската изисква определена температура, за да се втечни, която прави патрона горещ и непоносим за държане в ръце (казвам го от опит, след като извадих патрон на перфект от нагревателя). Второ, че ще си се налага често да награвяш, като в процеса на изстиване резултатът ще се влошава - няма да се разнася равномерно и да хваща както трябва.

# 302
glorybg, къде продават natura verde?

# 303
От ДМ я купих моята - беше и на промоция дори! и лентите и всичко там намерих   bouquet

# 304
  • Somewhere far away
ок , значи ще се помисли и за еди нагревател. мерси момичета.

# 305
Тези нагреватели, които нямат степени на нагряване, как поддържат постоянно една и съща температура, необходима за кола маската след като се изключат? Не изстиват ли прекалено бързо или си държат необходимата работна температура през целия процес?
Ето този мисля да поръчам:

http://www.ebay.com/itm/Hair-Removal-Kit-Refillable-Depilatory-W … sh=item1c35acce20

Той няма степени на нагряване, 40W е, съответно ще загрява по-бавно, отколкото ако беше по-мощен, но това не ме притеснява, стига да не се отразява на качеството на кола маската. Притеснява ме, че като се изключи след достигане на температурата, може да тръгне да изстива и докато смогна с един участък, нагревателя да трябва пак да се включва и да се чака още половин час, докато пак стане готов. Или тези от вас, които имат такъв нагревател без степени, просто не го изключват от тока през целия процес на кола маската? Да не му стане нещо пък тогава от горещината или то като достигне една температура, повече не нагрява Thinking

Офффф.... много съм многословна Crazy

Ето този нагревател, например, доколкото разбирам е със степени и е 95W, сигурно и затова е значително по-скъп:

http://www.kola-maska.bg/nagrevatel-za-kola-maska-sas-stoyka-i-termoregulatsiya/

Та въпроса ми е като няма степени на нагряване, това оказва ли влияние на работата с кола маската?

# 306
  • Бургас
AQUА  Hug
Не е проблем, че няма терморегулатор, стига да има термостат. Последното не позволява на машинката да прегрее и да направи поразии. Като достигне максимума, машинката изключва и когато температурата падне, се включва отново, тоест - механично. И съответно уредът поддържа едно годно за използване състояние на кола маската. Доколкото знам е така, но най-добре да кажат момичетата, които ползват подобни уреди.

# 307
AQUA здравей! Наскоро си взех хубав нагревател от амрита. Със терморегулатор е. Та относно въпроса ти. Тя самата машинка загрява и си стои топла, няма как да изстине за 5 мин. и като изстине да я чакаш 30 мин. Моята машинка е без кабел, има си стойка, голямо удобство е, защото докато си се оправям я оставям на по-ниска степен да поддържа колата топла. Наистина съм адски доволна, единствено още не ме бива мн мн и си направих кафеникави петна  Confused
Съветвам те да си купиш машинка с терморегулатор, наистина малко повече парички е, но пък си заслужава Simple Smile

# 308
   Това лято купих моята от Метро-Natura verde,чудя се къде съм спала до сега и защо погубвах кожата си с епилатор  Sad Страшно съм доволна и прави страхотен пилинг на кожата.1 патрон ми стига за три пъти-крака до коленете и ръце,та дори и ми остава.
  AQUА я моя няма терморегулатор,няма и термостат,темп.е винаги една и съща и не го изключвам по време на работа.Може би има и по-добри,но сега този ми върши работа Peace
 Моля да споделите с какво заменяте лентите.Четох за някакви стари чаршафи,но пише,че това е нетъкан текстил и как по-точно става.
   Благодаря!

# 309
Благодаря ви Simple Smile
Yulichka Hug Simple Smile

# 310
  • Somewhere far away
аз си купих нагревателя на перфект... не  разбирам много от тези неща, но се надявам да е добър, още не съм го пробвала.

# 311
Включване и от мен  Peace
Започнах да чета темата, но не докрай понеже стартира с мнение от преди 3-4год., та с риск да се повторя ще задам въпроса си:
Купих си от метро такава кола маска - http://static1.framar.bg/product/nair-rol-on.jpg
Вътре имаше и лентички, всичко беше ОК. Доволна останах. Колата ми стигна 2 пъти за краката, лентичките даже ми останаха.
Та въпроса ми е - понеже се върнах пак в Метро да проверя дали има пълнители, с които да заменя моя, но нямаше. Явно е за еднократна употреба. Имаше отделно само пълнители - розови, сини, зелени, около 3-4лв.
Мога ли да си взимам само тях и ще ми вършат ли работа или трябва да си взема кола маска?
Бих предпочела, ако има запознати за Пловдив да ми посочат откъде мога да си закупя подобна, било то и с нагревател и със сменящи патрончета.
Кремче за след епилацията също нямам. Ако може и към това да ме насочите ще съм много благодарна Embarassed
Съжалявам за многословието.  Hug

# 312
Аз нагревател си взех от един сайт, марката на нагревателя е Ezwax. Кола маска в момента си вземам на Перфект от дрогерии Лили. Обаче за триъгълник и подмишници тази натуралната с меденият цвят не става, не може да захване. Вие какъв вид кола маска използвате за тези места ?

# 313
аз една розова с титан-дават я за по-дебели косми
не мога да определя точно по каква причина понякога си правя синини-кола маска залепва здраво за крака
или я прегрявам , или крака е влажен
все още не съм уточнила причината newsm78

# 314
Аз пък си правя кафяви петна. Мисля, че не дърпам правилно и си отлепвам най-горния слой на кожата.. Инaче започнах да ползвам бебешка пудра, по-добър е резултата върху напудрена зона  Peace
А относно триъгълник, ползвам адзура http://amritalab.eu/arcocere/kola_maski/classica/azzura , но смятам да я заменя с роза. Наистина натуралната не дърпа  Simple Smile
Мишниците за първи път ги правих с кола маска като ми докараха нагревателя, искам да кажа, че космите  вече са поне 3 пъти по-тънки  Peace
ExquisiteS  по-добре си купи нагревател, патрони много лесно се намират, дори от интернет можеш да поръчаш, а тази кола маска, която си показала, както и вийт много трудно им се намира патрон  Peace ако изобщо има за такъв тип восък  Laughing Не искам да излиза като реклама, но наистина продуктите на амрита са много добри, и доставката е много бърза Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт