Получихте ли семейни добавки за деца/детски/този месец?- 14

• 48 714
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
Никой не може да ти каже от коя банка ще получаваш детските надбавки.Ако искаш и със запис ще си ги получаваш,това е твое право

# 631
  • Mediterraneo
Ако искаш и със запис ще си ги получаваш,това е твое право

О, да  Rolling Eyes Могат и с куриер да й ги носят.

# 632
ОБЯВЯВАМ "Ловът на Мравки за открит"!!
Да видим  кога аджеба ще пуснат парите този месец!!

# 633
ОБЯВЯВАМ "Ловът на Мравки за открит"!!
Да видим  кога аджеба ще пуснат парите този месец!!
Joy Joy аз казвам след 20-ти

# 634
Ако искаш и със запис ще си ги получаваш,това е твое право

О, да  Rolling Eyes Могат и с куриер да й ги носят.
Имах предвид,че ако иска и от пощата ще си ги получава със запис.
Аз на 27

# 635
хахахах,ще надаваме ли?ок аз казвам-01.06

# 636
poli23, и аз ти казвам, никой няма право да ти казва в коя банка ще са ти детските!Ти сама си избираш!

# 637
Дано поне до 1 юни да ги преведат fingerscrossed

# 638
аз казвам 25-26 май надявам се

# 639
 zdraveite.molq pomognete mi napravix si inter net bankirane i nemoga da vlqza napisvam koda i parolata,kod sa6to,i mi izlizasmqna na parola,smenqm i pak izliza sa6toto

# 640
Хахахха Моми4ета добро утро,
много се радвам 4е успях поне малко да ви развеселя покрай трудностите в ежедневието Simple Smile
zdraveite.molq pomognete mi napravix si inter net bankirane i nemoga da vlqza napisvam koda i parolata,kod sa6to,i mi izlizasmqna na parola,smenqm i pak izliza sa6toto
1.Обади се в банката мила и питай.Там ще ти отговорят най то4но и ясно!Ние тук можем само да предполагаме!
2.Огледай се за друга тема по този въпрос и ако няма създай!Тук се коментират на4ина за полу4аване и налиността-липсата на детски и интеграциони надбавки с страната.
3.ПИШИ НА КИРИЛИЦА

ПП.Извинявам се,но някои коп4ета на клавиатурата ми не работят и замествам с цифра!!

# 641

Трябва да си смениш веднага паролата - трябва да съдържа цифри, малки и големи букви. И аз в началото имах този проблем но се оправих. Просто ЦИФРИ, МАЛКИ И ГОЛЕМИ БУКВИ

# 642
Миналия месец ги изтеглих на 30-то число и съм сигурна че и този месец пак ще е същата песен-за Пловдив става въпрос Rolling Eyes

# 643
Дано поне до 1 юни да ги преведат fingerscrossed
Имам една позната работи в соц. подпомагане ,тя разправя,че вече трябва да ги чакаме след 25 число от месеца.

# 644
Еми те от три месеца вече промениха датата и ги взимаме след 25-ти.Не знам защо има още хора ,които чакат на 15-ти.

Общи условия

Активация на акаунт