Получихте ли семейни добавки за деца/детски/този месец?- 14

• 48 734
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
Дано някоя от вас почне да се събужда от дълбокия сън които ви е налегнал.И дано заради такива като вас не ни спрат и малкото което взимаме.

# 601
ето, тъкмо това отношение (впрочем нищо лично, то си е национална черта хехе) имах предвид, като писах - ние не сме овце. а които са - като че ли крайно време е да престанат да бъдат, а? беее?

# 602
или инак казано - преклонена главица сабя не я сече. да ви напомня за нещо тази поговорка? на мен ми напомня само за едно - за безконечната българска робия. при това вече изцяло на доброволни начала. от сърце, дето се вика  Grinning

# 603
Дано някоя от вас почне да се събужда от дълбокия сън които ви е налегнал.И дано заради такива като вас не ни спрат и малкото което взимаме.
За себе си ли говориш?Това,че вземаш малко си е твой проблем и нямам намерение да го превръщам и в свой.

# 604
Е значи като ни спрат и тези парички ще си понесете отговорността.Но вие ли 6те ги давате на наще деца.

# 605
жалко за ресурсите, действително. ако ги възпитаваш като себе си - не си струва и да се хабят, имам такова чувство

# 606
Е значи като ни спрат и тези парички ще си понесете отговорността.Но вие ли 6те ги давате на наще деца.
Защо ли не виждам логика в изказването ти? newsm78Ние не отпускаме пари,ние искаме всички деца да получават детски-и богати,и бедни.И се борим  всички да получават наистина реални помощи.Именно,защото сме в криза!

# 607
Специални поздрави до всички!Ей това е народа сега!Ето,че не го твърдя само аз!И ще ни тъпчат,и ще си правят каквото си искат,и вие ще си мълчите,защото така сте възпитани.Защото така сте научени!Защото така ви е удобно!
http://www.slovo.bg/old/prs/nesmenar.htm

Последна редакция: пн, 10 май 2010, 17:09 от 3stars

# 608
определено ми хареса. Peace

# 609
проблема не е само за забавянето на детските , държавата ни е толкова в безизходица,че ...лоша работа ,според мен на този етап никои няма да чуе кои за кво стачкува.Пари няма,а докато стъпи България на крака ще е така,дано стъпи да не става по лошо.
Че май всички ще ударим съвсем дъното. Rolling Eyes и моля без нападки това си е мое мнение ,че и омръзва да спориш с писане...

# 610
проблема не е само за забавянето на детските , държавата ни е толкова в безизходица,че ...лоша работа ,според мен на този етап никои няма да чуе кои за кво стачкува.Пари няма,а докато стъпи България на крака ще е така,дано стъпи да не става по лошо.
Че май всички ще ударим съвсем дъното. Rolling Eyes и моля без нападки това си е мое мнение ,че и омръзва да спориш с писане...
Лекарите се вдигнаха-дадаха им.Учителите се вдигнаха-дадаха им.Адвокатите скочиха-получиха си исканото.Таксиметровите шофьори рипнаха-стана и тяхната...А ние до кога ще мълчим?Нима нашето е по-маловажно?Кризата е в резултат на невежи политици.Все някой или нещо им е виновно(минало или настояще).Бг е една шепа и при здраво управление не би съществувала тук.
Скоро оправия не виждам,оставете статистиките-те са за горните,за да ни ги бутат постоянно под носовете.

# 611
Явно няма как да се спори с хора които са решили че света се върти около тях!Трябва малко да погледнете реално на нещата и аз искам всички деца да са равни но не сега е момента за един куп искания.За точни дати супер дано стане но за увеличение което  сега е невъзможно е няма как да стане. И за това казах че ако се продължава в същия дух да не ни отнемат и малкото което взимаме.НО ЯВНО няма как да се спори с хора живеещи в собствен измислен свят.Успех дано някои ви чуе!!!!!!

# 612
    НЕ СМЕ НАРОД

Не сме народ, не сме народ, а мърша,
        хора, дето нищо не щат да вършат.
        Всичко тежко, всичко мъчно е за нас!
        "Аз не зная! Аз не мога!" - общ е глас.
        И не знаем, не можеме, не щеме
        да работим за себе си със време.
        Само знаем и можеме, и щеме
        един други злобно да се ядеме...
        Помежду си лихи, буйни, топорни,
        пред други сме тихи, мирни, покорни...
        Все нас тъпчат кой отдето завърне,
        щот сме туткун, щото не сме кадърни...
        Всякой вика "Яман ни е нам хала!" -
        а всякому мерамът е развала...

Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
        пак ще кажа и с това ще да свърша.

1875  П.Р.Славейков

# 613
Аз проверих в София,Уникредит няма детски.

# 614
  • София
Аз проверих в София,Уникредит няма детски.
Все още е 12-ти, на тази дата дори преди закъсненията не са пускали.  Naughty От 16-ти нататък ще висим по банкоматите.

Общи условия

Активация на акаунт