САМО за фенове на Стивън Кинг! - 4 част

• 36 355
  • 736
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Гледам че Бард скоро ще преиздадат "Четири след полунощ"

http://www.bard.bg/forthcoming/?BookID=1318

Който го няма скоро ще попълни колекцията Simple Smile

# 301
Ооо, от "Четири след полунощ" беше "Библиотечна полиция" нали? Много я харесвам. След прочитането й навремето преоткрих очарованието на библиотеките. Имам предвид сградите им отвън дори. Например пловдивската централна. Винаги като мина край нея си мисля какво ли е да си малък, светът да е нов и непознат и...  да се озовеш в сред притихналите зали с книги.

Сигурно е глупаво, но от тогава обожавам да минавам край централната библиотека в П-в. Blush

# 302
  • София
Ехо? Привет  Hug !
Вчера приключих "Капан за сънища" и съм ... смазана! Все едно валяк (джип Хамър) е минал през мен! Няма такава книга! Все съм чела фантастика, фентъзи и други подобни, но перото на Кинг за пореден път ме разтърси! Нямам думи направо! Не искам да чета нищо повече поне до Коледа - така се чувствам!
След някое и друго време, като ми поразминат емоциите, ще споделя обективното си мнение за книгата, но сега просто нямам какво да кажа!

# 303
Ами тя "Капан за сънища" е смазваща наистина - най-доброто смазване, което може да сполети човек - "Ха, капан за сънища да те смаже , дано!", вместо "Жив и здрав да си!"
Велика е книгата, аз се чувствах по същия начин като Кали след като я прочетох, но ми беше готино.
Относно "Четири след полунощ", само първа част ли ще издават? Аз ги имам и двете, но нещо ми се върти идея да подновявам колекцията. Знам ли, след 10-на година, може да спечеля двойно повече от старите издания....  Twisted Evil

# 304
А аз не съм чела "Капан за сънища" Embarassed. Май имаше филм такъв, но филмирането не влиза в сметката. Ето значи кое е следващото, което ще прочета. Точно това ми трябваше - някой да препоръча нещо негово горещо.  bouquet

# 305
Здравейте банда  Hug

Да почерпя без повод и да побутна темата,срамота на 2-ра страница Crossing Arms

Какво правите ,четете ли, аз - не Blush Blush Blush

Кали,Виви,какво става с вас ,нещо си изгубихме дирите,айде Кали,по я засичам чат- пат по градинки и текезесета  Crazy,ама Виви.....

Хайде ,напишете по нещичко!

Лек и приятен ден на всички!!!!!

# 306
  • София
....айде Кали,по я засичам чат- пат по градинки и текезесета  Crazy

Joy Joy Joy  Ами ето ти отговорът къде съм се запиляла  Blush !
Честно да си призная, след размазването, което си причиних с "Капан за сънища", не съм захващала нищо за четене сериозно. Чета откъслечни разкази на различни автори, колкото да не съм без хич. Изчетох по препоръка на колега, (грешка!), "Дървото на Вси Светии" на Бредбъри - хубавка идея, ужасен стил на писане, недодялан изказ... въобще, загуба на време  ooooh! ! После захванах кратки разказчета на Роджър Зелазни  Heart Eyes, като последното от него, което приключих днес, беше "24 изгледа от планината Фуджи на Хокусай" - не случайно са му дали "Хюго" за тази творба.
Реших да захвана и продължението на "Пътеводител на галактическия стопаджия", написано от Оуън Колфър, прочетох около 50-тина страници.... и въобще не ми се чете вече от нея  Tired !
Хайде, другите да се разпишат малко. Аз нещо съм станала капризна на тема четене!
Ама Кинг е "виновен"  Mr. Green !

# 307
  • На погрешната планета
Здравейте:), аз дочитам "Зеления път"(Страхотне е!) и започвам играта не Джералд. Във Фейсбука изтеглих цитат на Кинг, кажете ми от коя книга е:
"В пустинята видях човек - гол, озверял, клечеше на земята, и стискаше сърцето си, и го ядеше. - Добро ли е, приятелю? - му казах аз. - Горчиво е - отвърна той. - Но ми харесва, защото е горчиво и е мое."

# 308
  • Варна/Лондон
Няма ме, от ,,Четири след полунощ'' е. Peace
Аз съм на 5-та част от ''Тъмната кула'' и ми е интерасна, много. Някъде бях чела, че от 3-та нататък историята се размива и се губи динамиката, но на мен ми харесват всичките до сега.

# 309
  • На погрешната планета
Мерси Джеронимо Hug

# 310
  • Варна/Лондон
Няма за какво, само погледнах за да съм сигурна, че отдавна не съм я препрочитала.  Laughing
Само да вметна, че автора на цитаираното е Стивън Крейн.

# 311
  • 7800
Здравейте:), аз дочитам "Зеления път"(Страхотне е!) и започвам играта не Джералд. Във Фейсбука изтеглих цитат на Кинг, кажете ми от коя книга е:
"В пустинята видях човек - гол, озверял, клечеше на земята, и стискаше сърцето си, и го ядеше. - Добро ли е, приятелю? - му казах аз. - Горчиво е - отвърна той. - Но ми харесва, защото е горчиво и е мое."

Heart Eyes Ау, трогната съм, че тукашни люде ползват приложението ми във Фейсбук.   bouquet

# 312
  • España
Здравейте и от мен.
скаличка, поздрави за приложението във Фейса, непрекъснато го използвам.
Аз препрочетох "Гняв" и след нея четох "Огън",  много ми хареса.
Освен Кинг прочетох една книга на Дъглас Престън, и една от един германски автор, Берхард Кегел се казва, не знам дали е превеждан на български. В книгата се разказва за едни гигантски калмар, появил се край Нова Зеландия след земетресение. Много добре написана, научих нови работи за калмарите и кашалотите.
Сега чета за пореден път "Цар Плъх" Heart Eyes.

# 313
  • София

Heart Eyes Ау, трогната съм, че тукашни люде ползват приложението ми във Фейсбук.   bouquet

Ихаааа, не знаех, че е на съфорумка това приложение  Party ! Браво на теб!
И аз го ползвам  Mr. Green !

# 314
  • Варна/Лондон
Как да го намеря приложението на Скаличка?

Общи условия

Активация на акаунт