САМО за фенове на Стивън Кинг! - 4 част

• 36 292
  • 736
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Е, супер  Heart Eyes Значи книгата е хубава, страхотно!!! То не съм и очаквала да е лоша, като й гледам корицата в нета  Crazy Нямам търпение да излезе вече  Whistling

# 406
 Crossing Arms Кали, кръвно съм ти обидена за квалификацията на един от най-любимите ми актьори  - "измислен, нечистоплътен мазньо"... (това за обидата е шегичка), но Деп ме възхищава, честно казано - заради таланта, не толкова заради визията, макар, че бих си го взела, изкъпала и напарфюмирала, ако допуснем, че определението ти за нечистоплътен, се окаже вярно  Wink )и "Таен прозорец..." го гледах само заради неговото присъствие в лентата, иначе бях предубедена за филма и се оказа, че е имало защо.

# 407
  • София
... макар, че бих си го взела, изкъпала и напарфюмирала, ако допуснем, че определението ти за нечистоплътен, се окаже вярно  Wink
rotfImbo Ама как ме разсмя само ! И то точно в момент, когато страшно много се нуждаех от това  Hug Hug Hug !
Както се казва "Вкус ортак няма" ! И колко е хубаво, че сме различни!
Схванах шегата от раз, нямаше нужда от дребния шрифт  Wink !
Моят вкус за мъже (и актьори) определено е по-различен, Деп не ми се вписва никак.
А и щом ти си разочарована от филма, значи наистина няма да се гледа - с или без Деп Sunglasses !

# 408
И аз изгледах Таен прозорец,преди не съм го гледала.Деп игра страхотно,но в тази роля си представях друг тип мъж...

# 409
...Деп игра страхотно,но в тази роля си представях друг тип мъж...

...да, някой, скучноват, плешив и застаряващ дечко ...

Кали, радвам се, че съм те разсмяла. Hug  А относно филма, чак разочарована не съм, но видеото е далеч от класата на "Капан за сънища, "Мъглата", "Шоушенк", дори от... "Ланголиерите" (да използвам продукт от същата книгата), може би защото не е толкова наситен с действия, както и с напрежение и ужас..., незнам. На мен лично ми се стори леко отвеян.

# 410
  • София
Благодаря за посрещането!   bouquet

Аз филмите по Кинг не ги харесвам, изключение правят само "Зеленият път" и "Изкуплението Шоушенк".
Просто той пише така, че е трудно да се пресъздаде във филм, винаги е незавършено, непълно...

# 411
  • София
...

винаги е незавършено, непълно...

Просто невъзможно ...

Аз мъча ли мъча "Искрица живот" на Ремарк. Скоро така не се бях мъчила с книга. Отекчава ме ужасно. Просто нямам търпение вече да свърши, та да почна нещо, което ще ме грабне. Тази не успя, но съм се заинатила да я дочета. Принципно е тежка, но не ми влезе под кожата и това е.

# 412
Вивиан, аз обикнах Ремарк с "Трима другари" и "Черният обелиск". На някои пасажи съм се смяла с глас.
"Искрица живот" е трудна и тежка, да. Иска си специална нагласа, за да я оцениш. Аз съм я започвала и отказвала веднъж, защото при мен с инат не става. Ако не ми харесва - довиждане. Но на втория път я прочетох с удоволствие.

Довършвам "Трите карти" от Кулите. Разкошна ееее. Отдавна не съм имала такъв хъс и нетърпение за четене, само времето не ми достига, значи.   33uu

# 413
  • София
Мда, тежка е, много. Последната една трета ме завладя и много ми хареса накрая, но накрая. А и проблем ми бяха тези немски имена, така и не можах да ги запомня, а оттам ми закуца и действието. Както и да е, завърших я инатлийски, но остави положително чувство в мен.

Започнах "Клетка"  Heart Eyes Как почва само  Twisted Evil пълна лудница!!!
Бях зажадняла за Кинг-чо ...  Crazy

# 414
  • Ямбол
Аз все още се наслаждавам на "Подпалвачката". Допада ми много, но си я взимам на малки порции. Чета я на монитор по малко.
Иначе на хартия си чета и други книги, но тази в момента просто ме е пленила Heart Eyes.

Вече обмислям коя да е следващата.

# 415
  • София
Аз все още се наслаждавам на "Подпалвачката"

Това беше първата книга на Кинг, която прочетох!
От тогава ме завладя Кингоманията и така до сега  bowuu !

# 416
  • София
А пък аз още не съм я чела  Blush

...
Вече обмислям коя да е следващата.

Като решиш нали ще споделиш?  Heart Eyes

# 417
  • España
И на мен "Подпалвачката" ми беше първата книга на Кинг, която ме запали токова по творбите му.
После прочетох "Мъртвата зона",  това беше преди 8 години...
Сега синът ми( на 11 години е ) много иска да  започне да чете Кинг, чудя се дали да му дам да започне с "Подпалвачката" или да изчакам още година-две? Thinking

# 418
  • Ямбол
Моят син е на 12г. и също прояви интерес към Кинг, след като му описах за какво става дума в книгите му. Не е рано според мен. Но и той има някои поредици и автори, които следи и това може би ще доведе до отлагане във времето. Но със сигурност ще му предложа някоя книга по-нататък, когато се поосвободи.

Вивиан, ще споделя, разбира се. Първо ще прегледам още веднъж подробно вашите мнения в темите, след това ще видя как и откъде ще си набавя книга.

# 419
  • София
Подпалвачката и Живата факла са една и съща книга, нали?
Аз я имам под второто заглавие и до скоро все се чудех защо се споменава името на филма, а не на книгата, но скоро видях, че повечето издания са точно със заглавие "Подпалвачката".
На мен ми е първата книга от Кинг, която прочетох и от нея се "запалих" много Laughing по него.

Общи условия

Активация на акаунт