Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са впечатленията от книгата "Мемоари на занаята"?
Какви са мненията за книгата "Сияние"?
Какви са впечатленията от книгата "Капан за сънища" на Стивън Кинг?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са впечатленията от книгата "Мемоари на занаята"?
-
Какви са мненията за книгата "Сияние"?
-
Какви са впечатленията от книгата "Капан за сънища" на Стивън Кинг?
Участниците във форума изразяват възхищение и вълнение от книгата "Капан за сънища" на Стивън Кинг, споделяйки силни емоции и уникални впечатления от нея. Те смятат, че книгата е увлекателна, предизвиква силни емоции и държи читателите на ръба на столовете им. Някои дори твърдят, че книгата може да ги подлуди. Общността също така препоръчва други книги на Кинг и очаква с нетърпение преиздаването на „Четири след полунощ“. Като цяло "Капан за сънища" изглежда е много харесвана от членовете на форума.
-
Какви са мненията за книгата "Град Отчаян" и "Градът" на Клифърд Саймък?
-
Какви са мненията за книгата "Да убиеш присмехулник"?
И мен ме подразни това,че се обезсмисля отворения финал.
..И какво- да си беше стоял вътре и да чака....
("Зеленият път" съм го гледала)
!)
.
Хубава книга, много ми хареса, особено първата половина. 
Ама няма да спамя тук 
Много странно, защото за нея отзивите са на двете крайности. Ако сте чели една тема за книгите, които не сме успели да дочетем, там Цар плъх е на второ място след Параграф 22 по недочетени. А пък други хора казват, че им е уникално любима.
!