САМО за фенове на Стивън Кинг! - 4 част

• 36 216
  • 736
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Мен "Капанът" ме прегази като валяк  Crazy !
Уникална книга!!!

# 496
  • USA, Steak State
Отскоро се върнах към навика си да чета и последните 2 книги, които прочетох бяха на английски/ поради липса на български печат тук/ . Но каквото и да си говорим, друго е да си четеш на родния език Wink

# 497
Ами, Адриан се е пошегувал, че заглавието на книгата ще бъде "Годината на върколака", защото "Върколакът не е женски и няма цикъл." Доколкото схващам, някои хора са недоволни от тази промяна, въпреки че заглавието със сигурност не е най-важното нещо в една книга  Simple Smile

Защо не е преведена последната част на романа "Град Отчаяние" никой не знае, но е факт. Можеш да си свалиш оригиналната книга "Desperation" от тук и да прочетеш липсващите страници.

Благодаря deadface!

# 498
  • София
Никой нищо не коментира за Дългата разходка... Само на мен ли ми е любима???
Не само. И на мен също.  Hug  И "Бягащият човек".  Peace (и още цял куп, разбира се)

# 499
Вторият том на "Под купола" излиза на 15-ти ноември.

# 500

bouquet  bouquet  bouquet

# 501
  • София
Супер! Благодаря Дедфейс!   bouquet

Зачела съм, както ви казах "Пилето". Но много трудно ми върви ... защо така, не знам... Sad А толкова големи очаквания имах ...

# 502
  • София

Идеално  Peace! Значи няма да чакаме прекалено дълго!
Първо ще си купя и двата тома, после ще чета! Не обичам да ми е разпокъсано и да трябва да чакам продължението прекалено дълго.
Така още си страдам и чакам следващата книга от поредицата на Джордж Р. Р. Мартин „Песен за огън и лед“  Sad !

Аз започнах една супер неангажираща книга "Колеж за магьосници" на Лев Гросман (за мен неизвестен досега автор).
Много приятна и лежерна история; на 80-та страница съм от общо близо 400. Засега ми харесва, ще пиша повече като я прочета.

# 503
Новината за вторият том на "Под купола" беше полезна. Аз също мисля да си взема цялата книга, тогава да започвам. А и ща - не ща, ще трябва да дочитам "Покани ме да вляза". Това ще ми отнеме поне още няколко дни, щото я чета в обедните почивки в офиса.
Зачела съм, както ви казах "Пилето". Но много трудно ми върви ... защо така, не знам... Sad А толкова големи очаквания имах ...
... щото трябва да си малко ку-ку, за да ти хареса кнгата.  Confused Мен направо ме вдъхнови. Може би не е четиво за всеки, незнам. Аз винаги съм харесвала странностите у хората като страст (стига да не са опасни за околните и за самите тях, разбира се), и "Пилето" беше като бъркане в мозъка - изкефи ме доста.
Случайно някой да е видял "Под купола" на пазара още вчера??? Чух пдобно нещо...

# 504
  • София
Тук я има вече, което ми говори, че може да я има и в някои книжарници.
http://book-bg.com/
http://www.bgbook.dir.bg/book.php?ID=32827

И аз ще я чета, като се снабдя и с двете.

Конти, аз съм още в началото на Пилето, първата една четвърт. Да видим по-нататък как ще е, но засега не ме грабва и това е. Чета си я, но без кеф. А и не само ти я хвалиш, в другите теми има мнооого хвалби, така че явно книгата си е хубава. Или ще стане по-нататък по-интересна, или проблема е в моя телевизор  Embarassed

# 505

Така още си страдам и чакам следващата книга от поредицата на Джордж Р. Р. Мартин „Песен за огън и лед“  Sad !

Така,така:-) И аз чакам,а взех че зарибих и един приятел по сагата и той сега и той чака. Blush Laughing А иначе,не знам дали знаеш,че снимат сериал в момента.Та и него чакам,и все пак е по-вероятно първо него да видим отколкото 5тата част.

Иначе относно Капан за сънища да Ви се похваля - след постоянно превъзнасяне от моя страна на творбите на Кинг пред близка приятелка,най-после е факт нейната първа "кралска" покупка - именно Капана.Сега я чете и се надявам да я изкуши за още. Peace

# 506
  • София
Дано, дано!
Аз моята най-близка приятелка не мога да я преборя и това си е!  Cry

# 507
Дано, дано!
Аз моята най-близка приятелка не мога да я преборя и това си е!  Cry

А най-близката и аз не мога да я преборя.Наполовина съм свършила работата - купи си Мъртвата зона след безкрайно врънкане с уговорката,че не е страшна. LaughingТова преди повече от година.Сега я врънкам да вземе и да я прочете. ooooh! Joy Пък знам,че ще й хареса,защото тя обича точно такова изграждане на героите в дълбочина,което е майсторско при Стиви и главната причина да съм му толкова голям фен.Ама пусто всички,които не са го чели само го свързват с някакви ужасии и върви обяснявай,че човекът има много други достойнства като писател. Tired

# 508
  • София
Амджик! Именно  Laughing Не мога и не мога да я убедя, че трябва да се отърси от известността му на хорър писател. А така си мечтая да си четем заедно с нея СК ...
Затова човек трябва да почва с него от малък! Само чакам дъщеря ми да стане на 13-14 и й връчвам някоя негова книга. Аз почнах с Тъмната половина точно на тая възраст и се влюбих во веки!

# 509
  • España
И аз съм запалила няколко човека по четенето на Кинг.
А на сина ми вече замислям за Коледа да му подаря "Подпалчката"  и "Очите на дракона".
Преди два дни му купих "Игрите на глада" от Сюзън Колинс, прочета я с нетърпение чака да му поръчам втора и трета част. Някой от вас чел ли е тази поредица и какви са отзивите за нея?
Аз сега чета "Град Отчаяние", в началото съм още.
kontesa, харесва ли ти "Покани ме да вляза"?

Общи условия

Активация на акаунт