САМО за фенове на Стивън Кинг! - 4 част

• 36 277
  • 736
  •   1
Отговори
# 450

Леле!!!Обаче 1000 страници на компютър... ooooh! Tired

# 451
  • USA, Steak State
И е на английски.. на който не му се чака да заповяда.. Simple Smile
Аз сега съм си я запазила и ще чакам да ми съобщят като я имат налична в библиотеката.

# 452
  • Варна/Лондон
Абе друго си е като ти е между ръцете...Кинг. Laughing

# 453
Абе друго си е като ти е между ръцете...Кинг. Laughing

Joy Joy Joy

Напълно подкрепям!

# 454
  • София
Книжното, книжното чакам аз! Вълнувам се като малко дете преди Коледа  Joy
Ще я чакам да я пуснат в и-нет книжарниците, поне с отстъпка да я взема.

Конти, помня аз още когато намери Пилето в някакъв кашон ли беше, в килер ли, и каза тук. Спомням си и колко много ти е харесала  Heart Eyes Зачела съм я от вчера, но още съм в началото.

Да поздравя и аз с ДОБРЕ ДОШЛА Kingfan, в най-страхотната тема си попаднала!!! Както и Кали каза, не се притеснявай и разказвай всичко което искаш, свързано с четива  Hug

Момичета, планувам да си взема и "Покани ме да вляза". Все уникални комнтари за тази книга, а и аз си обичам вампирчета  Laughing

# 455
Вив, аз в момента чета "Покани ме да вляза" (от около два месеца...  Embarassed), но я поемам на час по лъжичка, че съм адски натоварена напоследък. Готина е наистина, макар че на мен ми остават две трети от нея и не мога да дам категоричен коментар.
А за "Пилето"..., сещам се, че ме бъзикахте за вълшебния килер...  Grinning

# 456
Благодаря,Вивиан! Hug

Аз в момонета съм подхванала отново един сборник с разкази на Кинг,който ме беше страх да дочета,че първите няколко ме поизплашиха. Blush Joy Казва се "Маймуната",а оригиналното заглавие е мисля Skeleton Crew.Аз по принцип мн харесвам разказите на Кинг,има поне 10-тина които са ме плашили повече от негови романи и са ми много много любими.А и му свалям шапка на човека,че може за по-малко от 100-тина страници да изпише свястна история,че и да ти въздейства така, че да не спиш.Мисля,че след като прочетох разказа му 1408 за първи и /засега/ последен път след негово четиво преди заспиване, се принудих да спя на светната лампа. Whistling

# 457
и мен ме хваща страх от някой разкази...дори спрях на средата на последната книга  с разкази и сега чета Халед Хюлейни и Букай малко за разсейване и после пак започвам разказите Peace

# 458
  • España
Добре дошла и от мен на kingfan.
Ей това му харесвам много на Стивън Кинг, как може да те накара да не спиш, да те омагьоса дори и с един кратичък разказ.
А вие препрочитате ли книгите?
Аз например много обичам да ги препрочитам, има някои, които вече съм чела по 20 пъти. Знам ги почти наизуст, но пак са ми интересни.
В момента чета "Устойте на земята" от Кен Фолет, харесва ми засега. След нея със сигурност нещо на Кинг, че иначе както казва Вив, ме хваща гладът за Кинг.

# 459
  • USA, Steak State
Никой нищо не коментира за Дългата разходка... Само на мен ли ми е любима???

# 460

А не,има още в кюпа.   bouquet Любимата ми книга от Бакман поредицата и в списъка за зимен препрочит.Та в тоя ред на мисли - препрочита на любими книги за мен е задължителен,за да мога да се насладя напълно на нюансите и детайлите.

# 461
  • София
Сред любимите ми е определено, една от книгите му които много ме потресе и ме наведе на всякакви странни мисли, имало е книги на Кинг, които не ми дават да спя от страх, но тази не ми даваше да спя от размишления...странна е някак си.

# 462
  • Варна/Лондон
Сигурна съм, че не сме я пропуснали в коментарите по- напред, тя е сред най- силните му творби. За мен тя е най- бруталната му книга,  чувствах се като премазана с валяк след нея....и си поревах накрая...признавам.
Бих искала да я препрочета, но няма да е скоро, депресира ме и ще чакам лятото. Tired

# 463
  • USA, Steak State
Аз я наричам "Разходката на човешката воля"  Mr. Green

Да си призная, чела съм творбите му отдавна... говоря за старите му творби и бих ги препрочела с удоволствие.. Позабравила съм ги определено. Още си чакам Под купола, днес ще свърша Дийн Куинц "Сърцето ти ми принадлежи" / очаквах повече от нея/ и ще продължа Дума Кей...

# 464
  • На погрешната планета

Е как бе, само аз съм споделяла няколко пъти тук, че след като я прочетох бях като зашеметена Crazy. С месеци след това не можах да прочета нищо, а това е нетипично за мен-от както съм научила буквите заспивам с книга в ръка Grinning. Определено ми е много любима книга Heart Eyes.

Общи условия

Активация на акаунт