САМО за фенове на Стивън Кинг! - 4 част

• 36 282
  • 736
  •   1
Отговори
# 435
VSV, страхотни новини.
Беседа за Кинг звучи страшно интересно. Там съм.
Black Widow, Клетка и на мен не ми е сред любимите. Сподели как намираш Дума Ки, като я свършиш.  Praynig Hug

# 436
  • USA, Steak State
Ами все още съм на първите няколко глави и понеже си я чета на английски научих доста цветущи псувни.  Mr. Green

# 437
  • на изток от рая
VSV, благодаря за хубавата новина.
Аз, като нямам ново, си препрочитам "Дума"-та. Какво да кажа, като зомби съм, отнесена, макар да знам какво ще стане. Омагьосва ме този автор.
Ще си лягат рано децата, че майка им има книга за четене. Малкият вече познава Кинг на снимката на кориците. "Чичо Стиви"  Laughing

# 438
  • София
Привет на всички  Hug !
Сърдечно благодаря на VSV за информацията.
Днес бях в Ориндж в Sky City Mall, където видях доста от книгите от поредицата "Тъмната кула"; не съм сигурна дали бяха всичките, че дребното ме теглеше за ръката към детския щанд  Whistling ! Видях също и други книги от наскоро преиздадените - "Капан за сънища", двете части на "4 след полунощ" и др. Другата седмица ще щурмувам други Оранжеви центрове, да разгледам на спокойствие какво предлагат в месеца на Краля!

# 439
  • София
Страхотна новина!!! Дойде ми като гръм понеделник сутрин  Laughing
После да разказвате за беседата ей, много ми е интересно какво ще бъде, но едва ли ще мога да отида.
Малко не ми харесва корицата на Плеяда, но ... какво да се прави. Пак са запазили част от оригинала. Нямам търпение да я зачета. Само да видим каква ще е цената, предполагам 25 лв и нагоре...

Кали, месец на Краля ли е?

# 440
  • София
Кали, месец на Краля ли е?

Да, Вив, целият Октомври в центровете Ориндж. На втората картинка, постната от VSV, най-отгоре пише, че нашият човек е автор на месеца Heart Eyes!

# 441
  • София
Ох, ама хем го прочетох и пак ...  ooooh! ... задавам уникални въпроси понякога!
Всъщност от около 7 години, откак съм си вкъщи и гледам деца  Laughing
Извинявам се на всички  Blush

Днес планувам да довърша "Клетка". Много ми е интересна, бързо ми върви, допада ми и сюжета. Само дето знам, че краят е доста  ...  разочароващ.
Ще пиша после.

# 442
  • София
Довърших "Клетка" вчера, бях обещала да напиша мнение.
На мен ми хареса много, а и краят също. Възприемам го оптимистично, може би затова не ме разочарова. Доста е отворен, наистина, но моята нагласа беше положителна, та и оттам идва и възприятието ми за положителен финал.
Хубава, динамична, с атмосфера книга.

Започвам "Пилето" на Уортън.  Heart Eyes

# 443
Довърших "Клетка" вчера, бях обещала да напиша мнение.
На мен ми хареса много, а и краят също. Възприемам го оптимистично, може би затова не ме разочарова. Доста е отворен, наистина, но моята нагласа беше положителна, та и оттам идва и възприятието ми за положителен финал.
Хубава, динамична, с атмосфера книга.

Спомням си, че и на мен ми хареса "Клетка", но съм я позабравила доста и мисля да си я препрочета.

През ноември ли се очаква да излезе "Под Купола"?
Май deadface беше писал, че тогава се очаква.
Нямам търпение за тази книжка.

# 444
  • София
Да, такъв спомен имам и аз, за през ноември  Heart Eyes

# 445
Привет на всички!
Предварителните прогнози за пускане на нашия пазар на "Под купола" бяха за ноемрви, в две части. Аз обаче от опит и по интуиция, реших преди 3-4 дни да проверя дали не е цъфнала по книжарниците. Имам усещането, че ще излезе по-рано. Дано да е добре скрепена книгата и да не се окаже в полуразпад след няколко години, подобно на предходните издания на Плеяда.
Вивиан, "Пилето" на У.Уортън е уникална книга наистина, дано ти хареса!
Който се добере до беседата за Кинг, после да споделя, разказва, пуска видеозаписи и да направи пълен отчет пред останалите!  Laughing

# 446
Здравейте!
Един запален фен на чичо Стиви,моли да се присъедини към Вашата общност. Hug Hug Hug
Страшно се радвам,че намерих място с фенове на Краля.След приятелското обкръжение срещам твърде малко поддръжници.Повечето обикновено го отписват с репликата - "Ама как можеш да ги четеш тия ужасни неща". Joy

# 447
  • София
Kingfan  welcome !!!
Много готин ник имаш  Hug !
Тук си пишем основно за Краля, но и за други автори, които харесваме (или не!), въобще за всичко, което четем.
Така, че се включвай активно, както и за каквото пожелаеш!

# 448
Сърдечно благодаря!
Книгите са ми голяма страст,а специално тези на Стиви,си е въпрос на чест да са ми в библиотеката,за да могат да бъдат четени е препрочитани постоянно. BlushНадявам се скоро да има информация за "Под купола",макар че още от сега ме втриса, като си помисля каква цена ще сложат.После цял месец на хляб и вода. Crossing Arms

# 449

Общи условия

Активация на акаунт