Чухте ли по БиТиВи-то новината "ОКТОМВРИйки атакуват планината"?

• 33 588
  • 736
  •   1
Отговори
# 540
Ади, да ти е жив и здрав мъжа, да те слуша и да ви гледа добре! bouquet
Моя мъж миналия месец също стана на 35, толкова много ми се виждат, но и аз ги наближавам  Mr. Green
Джулка, много неприятно, аз вече 2 години слушам кой колко пари дължи и колко много имаме, но не можем да си ги вземем, че вече съм претръпнала. Това което знам от мъжо е, че когато мине срока, пускат нотариална покана и понякога действа. Ако имате договор, може да пробваш с това.
Боги, приятно изкарване, имат ли сайт тези бунгала да ги видим, много ми се ходи там.

# 541
  • София - Младост 1А
Ох Светле това с парите направо не ми се мисли и говори. Аз едни ексели имам едни крос бюджети правя, местя, струвам, гледам, планирам... и накрая пак нема. Ама здраве да има, пари ще спечелим. И до Мароко ще отидем... пък и в Плевен не е лошо. Ти поне Плевен си имаш. Аз какво да кажа... я не ми разваляй празничното настроение!!!
Сори, де, ама бат Кольо да те награбва и забрави за постинга ми Simple Smile

Свърши я вече таз работа... вече отиде да покопае на градината  Mr. Green

# 542
Ох Светле това с парите направо не ми се мисли и говори. Аз едни ексели имам едни крос бюджети правя, местя, струвам, гледам, планирам... и накрая пак нема. Ама здраве да има, пари ще спечелим. И до Мароко ще отидем... пък и в Плевен не е лошо. Ти поне Плевен си имаш. Аз какво да кажа... я не ми разваляй празничното настроение!!!

Егати....много рано свършихте 'убавата работа. То не е свършило кафепиенето още, бряяяяя

# 543
  • София - Младост 1А

Егати....много рано свършихте 'убавата работа. То не е свършило кафепиенето още, бряяяяя

Ми то кафепиенето после бе.

# 544
Ади, на мъжовеца пожелавам много здраве, ама наистина много, че покрай него и пари ще докара и ще е доволна и жената и няма да му пилиш на главата   bouquet

# 545

Ми то кафепиенето после бе.
Младото си е младо.......

# 546
Боги, и аз се интересувам много от тези бунгала. Миналото лято ходихме няколко пъти на плаж на Иракли, вече сме влюбени в това място, тази година пак за там си мислим.Мярнах, че има бунгала, но не отидохме да ги видим, затова дай малко информация за условия и цени.

Дринка, да ти е жив и здрав мъжа ( ми той набор бе, младеж значи  Wink )

Бела, благодаря  Hug, не е лошо от време на време да си ги напомняме тези неща

# 547
  • Варна, България
Мацки, да ви се оплача - изгоря ми дъното на компа и цялата работа, която бях вършила тези дни отиде по дяволите.
Диска си е ок, но докато ми върнат компа от ремонт, тези справки трябва да съм ги направила
Така че сега запрятам ръкави и се мятам.
Не съм ходила досега в Иракли -
ето сайт с бунгалата, има и снимки, струват ми се прилични
http://www.bulrest.com/obzor/index.php?oID=1471&cID=5
Като се върна ще пиша впечатления.
 Heart Eyes

Измислих вариант - ще ми сложат диска на друг комп и ще си изтегля информацията, върху която работя.
Май май ще стане работата Laughing

Последна редакция: чт, 10 юни 2010, 10:24 от voltage13

# 548
Светле, явно сега е гнусен момент за преоценка... и аз чак сега разбрах, че не сме платили данъка на колите и за предната година... все не оставали пари. аз щото все чакам мъжото да оправя нещата, и си нямах понятие накъде сме. да не говорим за каското и вноската за банката... иначе в магазина хич не си мерим разходите... а явно трябва. Ще взема пак да вкарам 2-3 пъти седмично боб и леща. Хем полезно, хем евтино Simple Smile
Дринка, да ти е жив и здрав рожденика, много да те радва! 35... леле колко дърта се чувствам с моя 41 годишен любим.. Simple Smile
Боги, приятно изкарване! После ще разказваш как е било Simple Smile

# 549
Адии,да ти е жив и здрав рожденникът!Да те обича винаги и винаги да гледате все в една посока!...и ха дано удари джакпота! Money

хайде,стига сте ги дъвкали тези 35 годишните деее...ами какво ни е...млади сме си Flutter
...най-готината възраст според мен,най-осъзнатата!
Облаче,яденето на боб,леща и подобните пърдишпониобразуващи си е препоръчително да не кажа задължително поне един път в седмицата Mr. Green
Боги,приятно изкарване bye
Пламсън,хайде покажи де!
smile3503

# 550
абе ако трябва да съм честна, преди да огранича въглехидратите, на обед ядях само "пърдишпониобразуващи"  Mr. Green а отделно готвех такова и у дома 1 път седмично... но ако трябва 3 пъти да го готвя, и отделно на работа да ям това... ужас някакъв Simple Smile))))))

# 551
  • София - Младост 1А
Добро утро момичета,

Благодаря на всички за пожеланията!
Изкарахме много приятно. Бях наготвила вкуснотии, духахме свещички на голяма торта, децата играха, веселба голяма беше. Днес продължаваме, но на ресторант с три чифта кумци. А утре съм на сватба... голяма серия ми се заформи.

# 552
Добро утро!

Дриноу, и тая сутрин ли пропусна кафето  Mr. Green..

# 553
  • София - Младост 1А
Е как ще го пропусна. Преполовила съм го даже.
Бързам да го гаврътна, че в 10 съм на фризьор... ще се опитат да ме направят първа убавица...

# 554
Е как ще го пропусна. Преполовила съм го даже.
Бързам да го гаврътна, че в 10 съм на фризьор... ще се опитат да ме направят първа убавица...
Метни се после в профил и анфас да те видим.....

Общи условия

Активация на акаунт