Чухте ли по БиТиВи-то новината "ОКТОМВРИйки атакуват планината"?

• 33 553
  • 736
  •   1
Отговори
# 585
и аз съм ЗА Родопите навремето много ги обикалях с раница на гръб,а и е тоооолкова красиво там...на Рила и Пирин верно си е зор!
Боги,да се оправя чаровника! Praynig

# 586
От две години съм го минала Коко на козметика на Avon, много съм доволна, не ми е правил проблеми, а и ценово ми пасва, но да се вземе под внимание, че той е с две-три бани по рождение  Sunglasses и досега няма проявени кожни алергии.

В групата на Коко има вирус с повръщане меко казано, ще откача, заради малкия и ми е едно притеснено, ама.............
Да не говорим, че два дни подред госпожите все ми казват на обяд докато спи че кашлял и имал хрема, а като си го взема, абе здраво дете, плюс цяла нощ спи като къпан изобщо ни кашляне ни кихане, не може да съм го проспала, просто щото с бебето не спя кой знае колко и чувам всичко. Взех да си мисля, че искат да си намалят децата в групата и знаят, че аз заради кихане само го спирам от градината и ме пробват  Crossing Arms
По въпроса с аватара на Бела, много ме кефи, само дето направихте девойката на нищо  Crazy

Боги  Heart Eyes за Сами

# 587
  • Варна, България
и аз съм ЗА Родопите навремето много ги обикалях с раница на гръб,а и е тоооолкова красиво там...на Рила и Пирин верно си е зор!
Не че е толкова зор ходенето, колкото лично на мен там ми липсва гората -  красотата и очарованието на зелено.
Само някакви клекове стърчат тук-там. Ако ти се допишка, няма къде да се скриеш.
Въпреки че и там е адски красиво - Рилските езера, Мальовица още са ми пред очите.

Ние бяхме юли 2007 г., когато бяха адски жеги над 35-38, че и 40  градуса. Там кееееееееф! Спомням си, че в първата хижа, която се падаше в една падина в ниското беше кошмарно студено - бяхме с връхните си дрехи, шапки и с по 2-3 одеала, с чорапи. Да не повярваш, че няколко часа по-рано си се пържил като за световно.

Нади, дано да са здрави и Коко, и бебето!  Praynig

# 588
. Ако ти се допишка, няма къде да се скриеш.

Е бива ли сега, ша пишкаме в планината. Сакън!

Нади, дано да са здрави и Коко, и бебето!  Praynig
[/quote]
 И аз това викам. И Сами!

Аз като скитосвал геолог ша ви кажа, че на мен са ми любими Странджа и Сакар. Ама там светът е толкова различен... А Родопите -те са си класика!

# 589
  • София - Младост 1А
Готова съм ама няма снимки. Просто нямам кичури и съм с почти естествения ми цвят. Не са ме подстригвали и духали с духалката, така че няма какво толкоз да се види.

"Слънце, пясък, плаж, море -ОКТОМВРИйче дупето пече"  Mr. Green

"Слънце, пясък, плаж, море -ОКТОМВРИйчето дупе пече"  - с таз лека корекция ми звучи на мен по-добре.

Хехе, аз пък не спирам да мисля как да си замъкна д-то в планината  Mr. Green
Ходи ми се на екскурзионно летуване. Изобщо на нещо 5-7 дневно в планината без мъж и деца. Като човек, а не като майка и съпруга... ако щеш с напълно непознати хора и в напълно непозната среда...

Аз като ви предлагам да се „спасяваме” сега покрай мачовете… давай Облачка да бягаме в планината.

Светле аз мазах по миналата година с Юсерин май беше детски 50 фактор. Миналата година взех на А-дерма 30-ти, защото имах останал от 50-тката и ги редувах. Тази година не знам какъв ще взимам. Моето изискване е да е на спрей, защото ми е по лесно когато съм навън да го нанасям, не ми се разтича в чантата и спрейчетата са по неомазняващи, по-леки. Все пак не го мажа само като сме на плажа. Но Пепи е с проблемна кожа и винаги гледам да е специален спрея. И с по-висок фактор ако може.

# 590
  • Варна, България
Аз като скитосвал геолог ша ви кажа, че на мен са ми любими Странджа и Сакар. Ама там светът е толкова различен... А Родопите -те са си класика!
Там не съм ходила. Чувала, че е много диво и наистина различно.
Не знам защо го свързвам с наличие на влечуги и други гадинки, запустяло и необитаемо  newsm78
 Може и да отида някой ден

# 591
Наде,сетих се преди време как бяха изкарали акъла на Светлето от Шумен,че Светославко много кашлял през деня,а после се оказало,че всъщност става въпрос за друго дете...да не би и при вас да е такава ситуацията!?
стискам ви силно палци  да сте здрави! Praynig

ще я вкараме ли бирата в заглавието?

"Слънце,пясък,плаж,море - ОКТОМВРИйчето дупе пече,  а майка му пие бира с мезе "
Боги,аз вчера що ти казах чао? newsm78

# 592
Хелоу дарлинг,
гледам тук лафчето върви, бира се лее, планински въздух се ветрее... рай
Ей Бела, мадам голямо ръчкане голямо чудо... ок хайде ще пусна и тук моята
пИрфектна фигура  Crazy и райското местенце Барите... няма такъв разкош ей.
Не бях ходила до сега, сърцето ми остана там.  Heart Eyes
http://www.facebook.com/#!/album.php?aid=2068335&id=1210171382&ref=pb
.... нооо съм почти сигурна че всички вече сте ги разгледали във фейс клюкарката Mr. Green
Облачеее и на мен ми се ходи с раницата на гърба из планините... Едно време бях всяка година август месец за по 15-20 дена из върховете... няма такава емоция ей. Обожавам да съм сред природата. Дали някога ще можем да отидем отново?
Като за начало, да не е без хич другата събота заминаваме на палатки... по-скоро на запой, че ще е без деца, само луди глави... ще поливаме порастването на гаджето  Drunk
Аз да ви се оплача ... имам ужасна мускулна треска... дупе, кръст, мръст ... всичко ме боли. Ей дебело бре... няма оправия... Това да спортуваш си било трудно занимание... Whistling а в устата на Облачето звучи толкова лесно  Grinning
За кремовете - миналата година мазах с Нивея някакъв много силен фактор, едно прозрачно спрейче... много ми беше удобно. Тази още незнам.
Бого, много е кофти да те обвиняват несправедливо   Crossing Arms Но аз съм сигурна, че си се защитила достойно  Hug щото си пич. Много си те гушкам шъ знайш.
Айде дружно всички на куп, да ви прегърна заедно...  Hug Hug Hug
Ай Лъв Ю  Heart Eyes

# 593

Каква бира бе? Вие сте луди  Mr. Green
 И завършващо на ОКТОМВРИйче дупето пече ми звучи в пъти по-добре, ша мЪ прощавате.

Там не съм ходила. Чувала, че е много диво и наистина различно.
Не знам защо го свързвам с наличие на влечуги и други гадинки, запустяло и необитаемо  newsm78
 Може и да отида някой ден

Има много гадинки, разбира се....ама се ходи с високи обувки, тип кубинки - знаете, така, че страшно няма.
Как ми се ходиииии, ако знаете - 5 години по цяло лято маахме крачоли из България, и накрая в базата на Софийския на Черноморец. Връщах се  супер отслабнала, много щастлива, с поне 2 чувала с камънаци....баси кефа.

# 594

Има много гадинки, разбира се....ама се ходи с високи обувки, тип кубинки - знаете, така, че страшно няма.
Как ми се ходиииии, ако знаете - 5 години по цяло лято маахме крачоли из България, и накрая в базата на Софийския на Черноморец. Връщах се  супер отслабнала, много щастлива, с поне 2 чувала с камънаци....баси кефа.

1. Разбира се че ще вкараме БИРАТА в заглавието

Мама с бира се налива, Октомврийче дупето полива!
тук определено обрах точките, а???? Mr. Green Mr. Green

2. имало то...само там имало..... ония дето аз си ги намирам в тухлите а?????? Twisted Evil Twisted Evil Там с ръце ръркам - кубинки нЕма да ме спасят. Що не продават серум в аптеките??? newsm78 Като си имам един в хладилната чанта - по добре ще товаря тухли в количката!!!!

# 595
Коя майка се налива с бира? Аууууу, това е потрес.......и с какво полива дупето си октомврийчето? И кой е главния герой -октомврийчето или майката?

Бързо една литературна разработка.......

Мисля, че като стигнем края на темата и ни хващат лудите и пишем до откат.......

# 596
Героите в произведението са двама.
1. Майката се налива с бира по избор. Аз лично предпочитам шуменско...но пък ти печелиш дискове от Каменица.... така че тук импровизациите са много.
2. Основният герой октомврийчето , оставено на самоотглеждане на плажа и със абсолютната забрана да не влиза във водата без Баща си, /който не е лирически герой , щото се е запилял на близкото капанче , шмули бира и гледа голите гърли по плажа .../ демек - спасил се е!
Та да се върнем на думата, на него горкото не му остава нищо друго освен да се полива с кофичката  с докопаната от вълничките вода от морето....  
Та така! smile3506
Доволна ли си от разбора???

# 597
Викаш не пием бира, ама печелим дискове разни разнообразни, Рамщайн, туй онуй....
айде сега... да не се познаваме, че да се заблуждаваме  Mr. Green

# 598
е,е, Гея ...
главните герои са повече от един Mr. Green

# 599
Разбира се, главния герой съм аз... и "Камен Касабов" за свежест...
спамърки такива...
И отивайте да гледате Барите, че другата ни среща ще е там.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт