Чухте ли по БиТиВи-то новината "ОКТОМВРИйки атакуват планината"?

• 33 531
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
ммм, и аз искам диня Simple Smile

дали вече не съм ви поздравявала с това?
с пожелание за страхотен ден...
От вчера как ме боли гърло, и нещо се разкисвам....аааа, кажете ми какво да купя да пресеча каквото има да става?
Светле, аз бих направила един гладен ден Simple Smile евентуално може и на плодове, или изцедени сокчета и билков чай (с малко лед:)))) теорията, а и моята практика показват, че секва разболяванията много бързо.

# 631
ммм, и аз искам диня Simple Smile

дали вече не съм ви поздравявала с това?
с пожелание за страхотен ден...
От вчера как ме боли гърло, и нещо се разкисвам....аааа, кажете ми какво да купя да пресеча каквото има да става?
Светле, аз бих направила един гладен ден Simple Smile евентуално може и на плодове, или изцедени сокчета и билков чай (с малко лед:)))) теорията, а и моята практика показват, че секва разболяванията много бързо.
Това е страхотна идея, днес ще се наливам със чайове и сокове.

Мисля, че и голяма доза секс ще ми се отрази добре  Wink

# 632
  • София
Светле, в петък няма да се видим. Преслава въпреки антибиотика е зле, а аз другата седмица имам изпити и трябва да почета все пак. Това с гърлото е някакъв вирус много разпространен напоследък, а може и от климатика на работа да си настинала.

# 633
  • София - Младост 1А
Хелоу лейдис. Аз след вчерашния маратон днес не съм се вдигала от леглото.
Сватбата беше страхотна, имаше йедене, пийене, летежи с костуми в басейна... страхотен купон.
В неделя реанимирахме, а вчера такъв рейд му ударих из Софийските улици, че сега имам синки на краката от каишките на сандалите.
Та днес почивка. Слетобяд ще водя Пешо на лекар, че нещо се е изприщил горкия. Гърба му пак е станал на голяма рана.

За срещата аз съм ок. Ще прозвъня и двете кумички как са. Само дано мъжо да няма ангажимент нещо, но мисля че няма.

Хайде хубав ден!

# 634
Aди,дай някой снимка да те видим деее! Heart Eyes
mmz,стискам палци Преславка да се подобрява по-бързичко! Flowers Four Leaf CloverPraynig
Тя от кога го пие АБ?нали трябва да се понатрупа,за да започне да действа! уффф,гадни вируси,вече и през лятото ни морят!
   Tired

Последна редакция: вт, 15 юни 2010, 14:50 от bella_

# 635
  • София
Бела, от снощи го почнахме - Аугментин ES. Но днес я пробвах да не давам през 4 часа антипиретици - ами не става, пак започва да вдига 38,2 и да я втриса.

# 636
Ейй тия вируси са ужасни. Ние цяла зима пием сок от грейпфрут, всяка сутрин на гладно по една чаша, пробвайте, според мен има голям ефект. Даже тази година не съм взимала на рали нищо друго за имунната с-ма.

Ади, сигурно е било страхотно, давай снимките.

Ние съботата бяхме на вилата, Рали не излезна от басейнчето. В неделя й го напълнихме на терасата, а ние с баща й си сипахме по една мента със спрайт и така неусетно се натаралянкахме, започнахме уж по малко да се пръскаме и ние с водата от басейна, докато накрая вкарахме тежката артилерия и за голям смах на детето станахме вир вода.   Joy

Аз за слещата още не мога да кажа дали ще идвам, защото ще заминаваме на Варвара, но не знам дали от петък или в събота.

# 637
mmz,както е казала и Облачето много течности в такъв момент,не се притеснявай толкова,ако не й се яде,но нека да пие...
щом сте го започнали от снощи е рано да очакваш подобрение още днес,поне след 3-я прием,оххх да оздравява,че и в тая жега! ooooh! Hug
Светланкееее,как ти е гърлягата?
за секса ни помощ,ни съвети можем да даваме...може само да ти пожелаем дозата да е по-голяма Mr. Green

# 638
Здравейте и от мен,
Оцелях и си взех изпита, децата ме побъркаха единия - другия, болни, притеснение, хич не ми беше до изпит и то държавен, добре, че бяха решили да ни го дадат - просто не им се занимаваше, ама без бой си признавам, че си бях учила и то предвид ситуацията доста добре си се бях подготвила.
Мечтаех да мине вторник и да релаксирам, ама като се прибрах и като видях къщата   nnnuu , ужас, не е, ами ужас.
Бебето криво, най-после му проби първия зъб, Коко след като ви се оплаках, че ми правиха някакви изречения, най-после в събота вечер се оплака от болки в гърлото и от днес е на аб, аман вече. Кашля нон-стоп, давам синекод за подтискане на кашлицата, ама до момента ефект няма.

Тъй от мен толкова, радвам ви се как се раздвижвате, мъчно ми е за болните, някой каза компрес ракия с черен пипер на гърлото  newsm78

# 639
Наде,браво ти си наш'та гордост!  bouquet
Честито първо зъбче на Боб!другите да пробият по-леко и бързо!

копнах това...лек против зачервено гърло,не съм го пробвала,но чета,че е много ефикасно!

Компрес с извара - при остра ангина, пневмония и др. възпаления, най- бърз ефект се получава с изварен компрес. Купува се извара от магазина или към 1 л прясно мляко се добавят 2- 3 супени лъж. оцет или лимонов сок или 1- 2 чаени лъж. лимонтузу и т.н. Млякото се загрява и се пресича. Ако киселината не е достатъчна, се добавя още до доброто пресичане. Млякото се прецежда и се поставя в тензух. Дебелина на слоя около 1 см. Компресът се поставя върху гърлото, покрива се с найлон и се закрепва с шал или друг подобен плат. Внимава се компресът да е плътен, защото иначе ще охлажда. Силата му е 8 часа.
Хубаво изцеждаш изварата и после допълнително подсушаваш със салфетки като си сложила изварата в марлята.
Прави се 2-3 нощи,за да има ефект!

# 640
не помага изварата.... Rolling Eyes 2 месеца боледувах от този вирус. Слагах и извара на гърлото , и варени яйца... и нишъдър... и системи и инджекции - голям зор за знаеш! Галин ме бъзикаше че само ракията ми липсвала за "салатата"
Има едно хомеопатично "АНГИН ХИЛ" май него набедих че помага....
Ама изварата е гадна легнеш вечер тя до сутринта се вкиснала.... ooooh!

# 641
  • София - Младост 1А
mmz вируса е много гаден. Свалихме температурата чак на третия ден от антибиотика. И Пепи нямаше налепи, но му избиха на втория ден от антибиотика. Вземи свещички Ефералган. И Хексалгин. И слагай лед увик в кърпа (или пържоли) под мишниците и на свивките горе на крачетата. Това много бързо помага. И чорапи с оцет. Ние изкарахме 3 кошмарни нощи. Дано по бързо да се оправите!

Снимки нямам. Чакам ако някой ми прати.

Аз пък водих Пепи на лекар и съм оставила прозореца му в стаята отворен и сме се наводнили от пороя. Килима е за боклука, леглото му подгизнало... ужас

За срещата за петък ме бройте + една девойка за сега. Утре ще преслушам другата.

Хайде лека вечер!

# 642
Добро утро мацки!

Наденце, представям си каква е лудница при теб. Много целувки и дано скоро Бобсън се подобри. Поне нещо хубаво на небосклона - взетия изпит.  Това за изварата го чувам за първи път - звучи гадно  Sick.
Ангин Хил и ние сме пили -може би има ефект, в комбинация с нещо, обаче.

mmz,
Светланкееее,как ти е гърлягата?
за секса ни помощ,ни съвети можем да даваме...може само да ти пожелаем дозата да е по-голяма Mr. Green

.....беше голяма доза, ни сЪ притиснявайте Wink
 Гърлото може би се пооправя със Сандрин, Терафлу и НЕбира и НЕцигари.
Кака Светла ги замени  със секс - мисля, че е по-добра стратегия Mr. Green.

Почвам със справките за днес, после ша се включа.
Айде хубав ден!

# 643
  • Варна, България

ха, добро утро!
Нади, браво за изпита и честито първо зъбче на Бобсън! Кокича да оздравява - и ние изкарахме същото, само че си спестихме антибиотика. Плажа и морето (въпреки, че беше студено) го оправиха.

Кашля нон-стоп, давам синекод за подтискане на кашлицата, ама до момента ефект няма.
Не е хубаво да се потиска кашлицата. Все пак това е естествена реакция на организма да изхвърли това, което го дразни. Аз синекод давам само при сън - иначе д-р Тайс, Ентитус и т.н.
Чувала съм за компреса с извара добри неща, ние не сме го ползвали.
сега мен ме мъчи кашлица и общо неразположение, ама кво да се прави - по ред на номерата.
Назряха и първите конфликти покрай световното - Страхил иска да гледа мачовете в 17 и не иска да ходи да прибира детето. Вчера се заформи лют скандал- при мен цял ден лудница+болест- ама кой ме пита. Е, той отиде в крайна сметка, но сега сме скарани.  Whistling

Светле, чудна картинка. Искам да съм там! Добра рецепта за гърлобол  Crazy
Ели, и аз съм фен на тази напитка  Mr. Green Добре сте се забавлявали!

Адиooooh!, поне килима не може ли да се спаси?
Миме, бързо оздравяване на Преслава! Високата температура е реакция на организма за унищожаване на вируса.
Друго май не се сещам  newsm78

# 644
Ох, с тези мачове, добре че моичкия още на младини се отказа, за да има мир и да не му пили жената  #Cussing out
Да, синекода го давам само вечер и преди обедния сън, който той интересно отказва вече, ама така е порастват вече.
Друго нямам какво да пиша, просто много неща имам в къщи да правя и.................

Общи условия

Активация на акаунт