СТРАСТИ - градините в София кампания 2010/2011.

• 71 810
  • 1 579
  •   1
Отговори
# 1 545
  • София
Понеже съм много бясна на поредния ни поднесен х.й, ще се въздържа сега от коментар и само ще попитам, тия келеши от "Чибурашка" не знаят ли, че се пише Чебурашка  Mr. Green
Joy Явно не,все ми е тая как са го написали,ако искат и на "Крокодила Гена" да го прекръстят,важно ми е чавето да влезе!

Пишете на ИСОДГ, след направена забележка от страна на КатиАБВ  изписаха правилно името на една градина /май беше Луи Пастьор, беше написано с Й/

# 1 546
  • София
Ника, тя мисля и за "Чибурашка" писа.
Явно не им е дала примера, който е дала с "Луй".

# 1 547
Става въпрос за 10 ОДЗ "Чибурашка".Малко е объркващо,ако директорката не е обявила местата,защото следя,къде има повече  шансове.
Ммм, явно мързелът е налегнал не една директорка /ако това е проблема, наистина!/, защото аз говоря за филиала на 127 ЦДГ "Златното пате". И аз точно затова се ядосвам, че не можах да предвидя дали наистина имаме шанс тук и да си стоим на тази опашка или да си местим завидните 8.1 точки на друго място!

# 1 548
  • София
Става въпрос за 10 ОДЗ "Чибурашка".Малко е объркващо,ако директорката не е обявила местата,защото следя,къде има повече  шансове.
Ммм, явно мързелът е налегнал не една директорка /ако това е проблема, наистина!/, защото аз говоря за филиала на 127 ЦДГ "Златното пате". И аз точно затова се ядосвам, че не можах да предвидя дали наистина имаме шанс тук и да си стоим на тази опашка или да си местим завидните 8.1 точки на друго място!
Масово е да, в градината ни по първо желание сме с 8.2 точки - на 6-то място сме,и  уж има 14 незаписани деца от предното класиране, а броя на свободните места е 0.

# 1 549
  • София
nellyani това е защото, крайния срок за записване на приетите от първо класиране е 5 май  Wink тогава ще се разбере има ли незаписани и съответно - свободни места Peace

# 1 550
  • София
Аз записах детето си в петък, директорката записваше всички в една тетрадка и даваше входящи номера, нямаше компютър при нея и ме предупреди, че до понеделник ще вкара всички, защото работи от вкъщи вечер. При нея е оправдано, защото са след голям ремонт и откриване - става дума за бивша 51 ЦДГ Сарагоса, сега вече 99 ОДЗ.
Помоли ме да й звънна в понеделник, ако дотогава детето е незаписано, да не го е пропуснала.
Между другото, чух я да казва, че ще открива яслена група от 20 деца, но не ми стана ясно от кога.

# 1 551

Може да са се записали,но директорката да не го е отразила в системата.

И аз това се чудя. Само че гледам,че от 7 класирани, едно се е записало. В другата група от 31 класирани, 19 са се записали. И съответно това е отразено в системата. Та явно се вкарва в системата. Вярно, че има още три дена, де, пък 6 деца не са хич много. Ама гладна кокошка, незаписали се сънува Tired

Laughing , Madam Stasita, извратихме се, ей... Laughing

Последна редакция: сб, 01 май 2010, 23:14 от Polly-Wolly

# 1 552
  • София
Цитат
Ама гладна кокошка, незаписали се сънува 

Joy Ох  и аз така.Тия класирания до такава инфантилност ме докараха Mr. Green,че си представям как само 2 деца не са се записали,че да влезе моето hahaha

# 1 553
  • София
Между другото, чух я да казва, че ще открива яслена група от 20 деца, но не ми стана ясно от кога.
Обявени са вече местата. 20 места за набор 2008ми, 3то класиране (8ми май).

# 1 554
Цитат
Служебната бележка трябва да съдържа изх. №, мокър печат с подпис и ЕИК на работодателя.
Ще ми кажете ли какво означава ЕИК на работодателя, предполагам, че в счетоводството много добре знаят, но са малко немърливи, а аз трябва да съм изрядна ако искам да си запиша детето.
Благодаря Hug

# 1 555
  • Beyond the Frontiers
Цитат
Служебната бележка трябва да съдържа изх. №, мокър печат с подпис и ЕИК на работодателя.
Ще ми кажете ли какво означава ЕИК на работодателя, предполагам, че в счетоводството много добре знаят, но са малко немърливи, а аз трябва да съм изрядна ако искам да си запиша детето.
Благодаря Hug
Булстат Peace

# 1 556
Цитат
Благодаря Hug
Булстат Peace
Какво да кажа голяма съм патка, аз пиша фактурите и трябва да знам, но иначе счетоводителката ми е немърлива Mr. Green

# 1 557
  • София
Чудя се на тези директорки как може да не въвеждат записаните деца и така да объркват  родители на чакащите!Още повече се чудя какъв беше зора от това класиране на 1 май,по-добре да беше на 6-ти и да е ясно къде реално има свободни места.

# 1 558
  • София
Чудя се на тези директорки как може да не въвеждат записаните деца и така да объркват  родители на чакащите!Още повече се чудя какъв беше зора от това класиране на 1 май,по-добре да беше на 6-ти и да е ясно къде реално има свободни места.

Идеята е явно да отчитат дейност. Sick А ние виждаме незаписали се деца и се радваме...

# 1 559
  • София
Момичета имам следния въпрос: според Вас може ли да има 2 места, граничната група да е 8,1т., но след класирането сега в списъка на чакащите видях, че на детето на колегата ми (чиято кандидатура лично сложих там преди класирането ) и е с дата 23.04.2010 няма изтеглено случайно число.Става въпрос за 9 ОДЗ.Нещо уж ги разбирах нещата, но сега съм изумена  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт