СТРАСТИ - градините в София кампания 2010/2011.

• 73 324
  • 1 579
  •   1
Отговори
# 870
  • София
Здравейте, момичета!
Публикуваха списъците с чакащи, но едно нещо ме озадачи:

/име на детето/      8.1 т.   100426-09404489

Какъв е този генериран номер с днешна дата???
Това дете днес е било добавено в това ДЗ и затова е с днешна дата.А другия номер е час, минута, секунда.Но определяща е датато.То не може ад измести деца чакащи с дата 23.04.10

# 871
A kaто не пи6е работното време,в което се приемат документите на на6ата градина,каде другаде мога да ги видя или трябва да се обадя или да отида на място  newsm78

# 872
  • София
Здравейте момичета. Ще помоля за отговор на следния въпрос: Попаднахме в гранична група само по първо желание и са ни изтеглили номер, започващ с две девятки. Въпросът ми е, ако разместя кандидатурите за следващо класиране и попаднем в гранична група в друга градина, ще ни изтеглят ли нов номер, или ще си останем завинаги с тези девятки? Благодаря предварително за отговорите.

За градина, в която сте кандидатствали на първо класиране, това е номерът. Ако сложите на първо желание друга градина, ще получите нов номер и с него ще участваш в следващите класирания, но пак само за тази градина. Полученият номер важи за цялата година за съответната градина. Успех!

# 873
  • София
Здравейте момичета. Ще помоля за отговор на следния въпрос: Попаднахме в гранична група само по първо желание и са ни изтеглили номер, започващ с две девятки. Въпросът ми е, ако разместя кандидатурите за следващо класиране и попаднем в гранична група в друга градина, ще ни изтеглят ли нов номер, или ще си останем завинаги с тези девятки? Благодаря предварително за отговорите.
Деветките ще останат за цялата година за тази градина!
Дори и да разместиш кандидатурите.
Единствено ако изтриеш градината и я добавиш наново би се генерирало ново случайно число,но тогава губиш ранната дата-
100423,което е по-важно!

Аз пак ще питам...била съм в гранична група в 1ЦДГ и имам добавен случайно генериран номер с една 8*** отпред. Това беше първо желание...ако сега разместя желанията и градина 2ЦДГ отиде на първо място, там отново ще съм с номер 100423...ако попадна в гранична група ще ми генерират ли за тази градина нов номер?
Ще получите друг случаен номер за другото ДЗ.

# 874
  • София
Деветките ще останат за цялата година за тази градина!
Дори и да разместиш кандидатурите.
Единствено ако изтриеш градината и я добавиш наново би се генерирало ново случайно число,но тогава губиш ранната дата-
100423,което е по-важно!

Аз пак ще питам...била съм в гранична група в 1ЦДГ и имам добавен случайно генериран номер с една 8*** отпред. Това беше първо желание...ако сега разместя желанията и градина 2ЦДГ отиде на първо място, там отново ще съм с номер 100423...ако попадна в гранична група ще ми генерират ли за тази градина нов номер?
Можеш да разместваш колкото си искаш.
Ако в градина №2 попаднеш в гр.група,и в нея ще ви изтеглят случайно число.
Като номера с 8..... за първото ДЗ си остава същия.

# 875
Момичета, извинявам се, ако някой е отговорил вече на този въпрос, но да попитам...знаете ли кога ще публикуват новите списъци на чакащите на опашките за второ класиране????  Peace

Защо не си проверите шансовете тук: http://kg.sofia.bg/?page=news&id=406

Сами може да придобиете представа има ли шанс на второ класиране или не по генерирания номер...
Успех на чакащите Peace

Това НЕ Е ВЯРНО!!! Генерирания номер не ти дава предсатав за шансовете, защото е вторичен класиращ фактор...основният са ТОЧКИТЕ! А ако преди нас се наредят деца с по-високи точки...? Все пак благодаря...

# 876
Здравейте, момичета!

Това ми прилича на грешка! Нали номер се генерира само по време на класиране? Пиши до ИСОДГ, да не те прецакат на второто и третото класиране!

Между другото, сметките ми с 1-вата резерва на малкия излязоха криви - бях забравила, че социалните сега са с пълните си точки и ни изпреварват на общата опашка!
Е, какво пък, бездруго септември Бобко едва ли ще е проходил стабилно, та ме освободиха от угризенията дали да го записвам сега или да отложа за когато сме готови.

Ама и аз съм една - рибата още в морето, а аз не тигана приготвих, ами на пържено ми замириса  Grinning

# 877
  • София
Здравейте, момичета!

Това ми прилича на грешка! Нали номер се генерира само по време на класиране? Пиши до ИСОДГ, да не те прецакат на второто и третото класиране!

Защо да е грешка?
Има логично обяснение,ако детето е класирано вече и кандидатства отново с днешна дата и е попаднало в гранична група?

Здравейте, момичета!

/име на детето/      8.1 т.   100426-09404489

Това дете днес е било добавено в това ДЗ и затова е с днешна дата.А другия номер е час, минута, секунда.Но определяща е датато.То не може ад измести деца чакащи с дата 23.04.10
Нали час ,минута,секунда и т.н. се дават при кандидатстване в нова градина по време на текущите класирания.
Сега се генерират случайни числа.

# 878
  • София-Младост
Здравейте, момичета!

Между другото, сметките ми с 1-вата резерва на малкия излязоха криви - бях забравила, че социалните сега са с пълните си точки и ни изпреварват на общата опашка!
Е, какво пък, бездруго септември Бобко едва ли ще е проходил стабилно, та ме освободиха от угризенията дали да го записвам сега или да отложа за когато сме готови.

Ама и аз съм една - рибата още в морето, а аз не тигана приготвих, ами на пържено ми замириса  Grinning
Защо да е грешка?
Има логично обяснение,ако детето е класирано вече и кандидатства отново с днешна дата и е попаднало в гранична група?

И аз така си помислих, но неиното не е класирано...поне така  е написала в предходно мнение.

# 879
  • София
Здравейте, момичета!

Защо да е грешка?

И аз така си помислих, но неиното не е класирано...поне така  е написала в предходно мнение.
Видях. Wink
Аз пък си помислих,че пита за друго детенце.

# 880
  • Sofia
А кога се теглят новите случайни номера при смяна на желанието?

# 881
  • Банкя
Здравейте, момичета!

Защо да е грешка?

И аз така си помислих, но неиното не е класирано...поне така  е написала в предходно мнение.
В профила на детето тази кандидатура е въведена на 26.04.10г в 9:40 (44секунди и 89стотни). Кое е странното? newsm78

При самото следващо класиране - в случая второ на 01.05. Peace

# 882
  • София
Ако е изтеглено вече случайно число за дадена градина,ново не се тегли,остава същото за цялата уч.година.
Ако детето попадне в гранична група в друга градина,където досега не е имало сл.число,тогава му се генерира.

# 883
  • София

Това дете днес е било добавено в това ДЗ и затова е с днешна дата.А другия номер е час, минута, секунда.Но определяща е датата.То не може да измести деца чакащи с дата 23.04.10

Аха, ясно!  Grinning Благодаря!   bouquet
И най-вероятно за първи път избира това ОДЗ щом датата е днешна, нали?

Ако аз разместя кандидатурите, защото имаме огромно число по първо желание и е абсурд да влезем, то кога ще ми се генерира втория номер: сега или на класирането? /По логика би трябвало да е на следващо класиране, защото номера ни започва с 100423  newsm78 /

# 884
Ако детето не е било класирано и е изтеглила друга градина на първо място, не би трябвало да дава такъв номер. Аз вече пробвах като разместих кандидатурите на Бобо - в системата номерът му е само 100423. И понеже скромните ни 8 точки не ни поставят в гранична група в момента, скоро няма да получим случаен номер.

Общи условия

Активация на акаунт