До момичетата в Бургас-информация за гинеколог 4

• 253 915
  • 1 618
  •   1
Отговори
# 600
  • На морето!
Елфчето, препоръчвам ти Бояджиев в св. София или в Дева Мария. Внимателен е и обяснява подробно и търпеливо.

# 601
  • Бургас
Аз също съм доволна от д-р Бояджиев.Не претупва работата и е много човечен.

# 602
Аз също съм доволна от д-р Бояджиев.Не претупва работата и е много човечен.
Страхотен е!
Калчева и Гамишев също си разбират от работата.

# 603
  • Бургас
Момичета,благодаря ви.Днес нямах възможност да записвам часове и отидох при Градева.Беше внимателна и даваше информация.Каза ми,че имам възпаление на яйчниците,по-скоро на левия,който е увеличен.Та ми изписа Флажил..Някой пил ли го е? Все пак ще отида и за още едно мнение,че аз лесно не се доверявам Laughing.Но 4-5 дни имам болка от ляво..И от дясно от време на време..Та утре ще си купя Флажил,но ще го започна след още един преглед вероятно.А Бояджиев, от който сте така доволни Laughing какво му е работно време и работи ли по ЗК?

# 604
  • Бургас
работи в Св.София.Питай там ,сигурна съч,че работи и по ЗК.Телеф.Св Сф-845083

# 605
  • До морето :)
И аз съм много доволна от д-р Бояджиев! Много търпелив, обяснява всичко и е много човечен и земен Simple Smile

# 606
  • Бургас
Момичета,благодаря ви.Днес нямах възможност да записвам часове и отидох при Градева.Беше внимателна и даваше информация.Каза ми,че имам възпаление на яйчниците,по-скоро на левия,който е увеличен.Та ми изписа Флажил..Някой пил ли го е? Все пак ще отида и за още едно мнение,че аз лесно не се доверявам Laughing.Но 4-5 дни имам болка от ляво..И от дясно от време на време..Та утре ще си купя Флажил,но ще го започна след още един преглед вероятно.А Бояджиев, от който сте така доволни Laughing какво му е работно време и работи ли по ЗК?
Флажил се изписва при лечение на Трихомоназа и неспецифични вагинити.
Ето тук може да му прочетеш листовката и да видиш кога се изписва: http://apteka.framar.bg/21000045/%D1%84%D0%BB%D0%B0%D0%B6%D0%B8% … 0-%D0%BC%D0%B3-20

Последна редакция: ср, 11 май 2011, 10:14 от kojo

# 607
  • Бургас
irina_boneva ,благодаря!

А телефонния номер от първия пост -д-р Ковачева 0888920713 ,още е същия ли,защото гледам че темичката е от април миналата година  Thinking .Адресът на кабинета още ли е в центъра..не съм ходела от 2-3 години и затова питам Blush
Няма промяна на телефона.Адреса е сменен, сега приема в Зорница.Има един медицински център, намира се от ляво на пицария Зорница.Кабинетът е на първия етаж, мисля, че номер 6 беше.
Благодаря   bouquet

# 608
  • Бургас
Ами kojo ,Градева не спомена за нищо по-особено.Каза само,че са възпалени,вероятно от простуда и единият е увеличен.За това ми го изписа.Свързах се и с личната лекарка тя каза,че е Флажил е добро лекарство за подобни оплаквания /болки в яйчниците/.Но нещо взех да се колебая аз,понеже четох,че на други хора за други неща са им го изписвали Thinking.

# 609
  • Бургас
Ами kojo ,Градева не спомена за нищо по-особено.Каза само,че са възпалени,вероятно от простуда и единият е увеличен.За това ми го изписа.Свързах се и с личната лекарка тя каза,че е Флажил е добро лекарство за подобни оплаквания /болки в яйчниците/.Но нещо взех да се колебая аз,понеже четох,че на други хора за други неща са им го изписвали Thinking.
Нормално е да се изпише на различни хора за различни неща. То и в листовката пише, че се изписва при различни проблеми, така че недей чети на другите за какво им е било  Wink. Това че повечето лекуват Трихомоназа с Флажил, не значи че лекарството е само за това.
Спирам вече, че оспамих темата.

# 610
  • На морето!
И най-добрият диагностик по интернет е по-скапан от най-лошия лекар, който те преглежда на живо. Ако нямаш доверие на д-ра просто отиди при друг, но да четеш на кой какво му били изписвали и да се съмняваш в мнението на 2ма лекари заради това, е безотговорно и смешно.
Извини тона ми, но многократно сме повтаряли, че мненията в интернет не могат да заместят или оспорят реалния гинекологичен преглед.

# 611
 А Градева гледа ли те на видеозон? Защото последно миналото лято тя такъв нямаше. Много ми е интересно в 21-ви век как си вярват толкова много лекарите и как точно прецени състоянието на яйчниците пък  Rolling Eyes Не ми е приемайте поста като заяждане - не е, наистина ми интересно Simple Smile

# 612
  • Бургас
ivss просто, лекарите от поколението на д-р. Градева са свикнали без видеозон и поне при мен се оказва, че същите тези лекари са доста по-точни в поставянето на диагноза. Гинекологът при когото ходя в София също не ползва видеозон, но само той и д-р Петкова ми поставиха вярна диагноза, а покрай обикалянето по гинеколози имам толкова снимки и ехографии на органите си, че някои професионални модели могат да ми завидят на бройката  Wink

# 613
  • Бургас
Не,не разполага с видеозон,именно заради това реших и да потърся и второ мнение,но още не съм го направила.Menina не оспорвам мнението на 2-ма лекари,понеже съм ходила само на един Laughing,но не го оспорвам в никакъв случай!Просто съм от по-притеснителните пациенти и чета ли,чета Laughing..Но права си,че няма смисъл Hug.Днес започнах Флажила..Иначе,да,само чрез вагинален преглед  разбра ,че имам възпаление и увеличен яйчник.Чувала съм добри мнения за нея,та горе-долу и се доверих.Благодаря ви момичета за мненията все пак  Hug.

# 614
Здравейте момичета:) Може ли някой да ми даде мнение за АГ Др.Хърков или за някой друг АГ за следена на бременността в М.Рудник по ЗК:cry: много се колебая вчера ми казаха за Габровска,че била много невнимателна и видеозона и не бил добър,а бях се насочила към нея и още незнам при кого да се запиша  Thinking Моля ви помогнете с мнения   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт