До момичетата в Бургас-информация за гинеколог 4

• 253 919
  • 1 618
  •   1
Отговори
# 585
  • На морето!
А за Д-р Габровска в М.Рудник някой да даде мнение newsm78
Аз имам проблем и ходих при нея по спешност /тя беше на работа/, но останах много доволна- внимателна е, обърна ми достатъчно внимание, прие нещата присърце и ми помогна.  Peace

# 586
Преди колко време беше това, а видеозона и добър ли е? Вагинален видеозон има ли ?Мисля при нея да се запиша,че ми е на близко,но нишо не съм чувала за за нея,освен че притупва набързо  :thinking:newsm78 Sad

# 587
А за Д-р Габровска в М.Рудник някой да даде мнение newsm78

Има и други мнения и аз преди питах за нея и аз съм давала подробни отговори!

Сега с две думи, тя ми следеше бременноста и аз съм доволна! Относно видеозона... то си до човека, който гледа на него, а не само до самият апарат! Имах много проблеми в началото на бременноста и тя много ми помогна. Много силно впечатление ми направи, че за по сигурно ме прати за второ мнение!

# 588
  • На морето!
Преди колко време беше това, а видеозона и добър ли е? Вагинален видеозон има ли ?Мисля при нея да се запиша,че ми е на близко,но нишо не съм чувала за за нея,освен че притупва набързо  :thinking:newsm78 Sad
Днес, сутринта. Ходих в "Николай Чудотворец", в Първа. Както казах доволна съм. В тази и предходните теми има много информация за всички гинеколози в града. Прочети ги, но дори да ги прочетеш и да запомниш всичко па няма да срещнеш доктор, за който всички пациентки са единодушни.  Wink

# 589
Благодаря ви много момичета Hug А след като се запиша при нея нали може да си ходя в кабинета и в М.Рудник? newsm78

# 590
Аз само там съм ходила и болничните ми ги даваше от там. Мисля, че има значение в кой компютър/кабинет ще въведе направлението, затова може да е така с болничните, не съм сигурна обаче.

# 591
Дано да се падна в М.Рудник:(,че заради това най-много искам да се запиша при нея. А как става с предарително записан час или отивам и чакам newsm78

# 592
Честно казано отдавна не съм ходила.  Blush
Преди се отиваше и се чакаше. Обикновенно ходих в събота сутринта и никога не съм чакала. Гледай да не е в пиков час!  Peace

# 593
  • Айтос/Бургас
ЗДРАВЕЙТЕ МОМИЧЕТА!  bouquet

Бих искала да помоля за мнение някой,който има наблюдение за др.Златин Трепечов! Благодаря предварително! Hug

# 594
Дано да се падна в М.Рудник:(,че заради това най-много искам да се запиша при нея. А как става с предарително записан час или отивам и чакам newsm78
ами отиваш тогава в мед.рудник в кабинета и там се записваш!

# 595
  • Бургас
Здравейте! Може ли да ви попитам д-р Ковачева работи ли по здравна каса и ако да,в кои дни приема с направление.
Благодаря   bouquet

# 596
  • Бургас
Здравейте! Може ли да ви попитам д-р Ковачева работи ли по здравна каса и ако да,в кои дни приема с направление.
Благодаря   bouquet
вторник и четвъртък

# 597
  • Бургас
irina_boneva ,благодаря!

А телефонния номер от първия пост -д-р Ковачева 0888920713 ,още е същия ли,защото гледам че темичката е от април миналата година  Thinking .Адресът на кабинета още ли е в центъра..не съм ходела от 2-3 години и затова питам Blush

# 598
  • Бургас
irina_boneva ,благодаря!

А телефонния номер от първия пост -д-р Ковачева 0888920713 ,още е същия ли,защото гледам че темичката е от април миналата година  Thinking .Адресът на кабинета още ли е в центъра..не съм ходела от 2-3 години и затова питам Blush
Няма промяна на телефона.Адреса е сменен, сега приема в Зорница.Има един медицински център, намира се от ляво на пицария Зорница.Кабинетът е на първия етаж, мисля, че номер 6 беше.

# 599
  • Бургас
Момичета,препоръчайте ми гинеколог,но не за бременност.Просто от няколко дни имам леки болки в яйчниците.Мисля днес да отида при Градева.Не искам да ходя при Георгиев и Ковачева.Ходила съм при Гавазова преди,но тя е само първа смяна,а аз нямам възможност да отида.И при Градева съм ходила,но по-отдавна.Та какво мислите,Градева добър избор ли е ?

Общи условия

Активация на акаунт