До момичетата в Бургас-информация за гинеколог 4

• 253 933
  • 1 618
  •   1
Отговори
# 570
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Д-р Георгиев работи само на частно, но не знам къде му е кабинета.

За следене на бременност аз бих препоръчала Миринчев, защото работи и в родилно, за сега е съвестен и не е корумпиран. Но от друга страна е с по-малко опит от останалите  Thinking

Аз ходих при Гавазова, за нея мога да ти кажа да НЕ ходиш. В 8ми месец ме пита дали ще се записвам при нея, при положение, че аз се записах още в началото на 2ри месец, та след 6ти месец жената още не знаеше че съм й пациентка.  ooooh!
Миринчев го препоръчах на моя приятелка заради впечатленията ми от него от родилно и тя е доволна. Прави и всички изследвания, които й се полагат  Peace 

# 571
  • Бургас
Therisa, благодаря Hug
За Миринчев имам впечатление от родилното. Минаваше на следобедните визитации. Човека най-подробни ми обясни за контракциите и болките по време на кърмене, при свиването на матката. Направи ми много добро впечатление Peace

# 572
  • Бургас
Вижте какво пише за Драгнева и Добрева. Маджуров не го знам, някой чувал ли го е?

http://news.burgas24.bg/251242.html
 Confused

# 573
  • Burgas
А някой знае ли нещо за женската консултация в Дева Мария, води я Сияна Драгнева?

# 574
 Здравейте и от мен!Някой може ли да ми каже мнение за Д-р Факалиева за следене на бременността смятам да се запиша при нея но не съм много сигурна....От меден рудник съм и искам някой гинеколог който да ми е на по близко ,че като дойдат жегите в автобусите става ад , а както ми се гади неззнам newsm78
Или някой друг да препоръчате по здравната каса   Grinning благодаря ви предварително  bouquet

# 575
  • Бургас
me4opuhhh , в Меден рудник е д-р Габровска( в кооперацията на Син Сити) , както и д-р Хърков в поликлиниката до Болерото. И двамата работят по ЗК .

Аз си водих бременността при д-р Габровска, доволна съм. Ако я питаш ти обяснява ,винаги ми е давала направления ,когато съм имала нужда и също и изследвания ми е пускала.Не е от най-приказливите ,ама ако искаш да знаеш нещо ще ти обясни.

За д-р Хърков съм чувала добри отзиви от приятелки,но лично не съм ходила при него.

# 576
Благодаря ти мила . Моя близка беше при Габровска но не остана доволна каза ми че много на бързо притупвала,не обръщала много внимание.Иначе ми пасва идеално на близко ми е и долу има и поликлиника ако не се лъжа .
Други ме съветват да си намеря лекар който да ми следи бременността да ми е удобен на мен , а от време на време може да ходя при някой специалист...
Направо незнам накрая ще хвана някой за ушите и толкова,то така или иначе винаги ще има доволни и недоволни  newsm78

# 577
Здравейте момичета! Чета добри отзиви от вас за д-р Миринчев Simple Smile Моя приятелка също ми го препоръча. Русенка съм и изобщо не съм наясно с добрите специалисти в Бургас. Как обаче да се свържа с него? И дали би ме поел от 6 месец занапред?! Аз ходя при една докторица тук в Поморие, но ми се струва, че ме претупва, а и днес ми направи впечатление, че не ми назначава изследванията, които така или иначе ми се полагат по ЗК. Направо побеснях, като едва ли не трябваше да и се моля да ми изследва захарта и да провери шийката на матката, която според нея нямало нужда да се проверява. Отделно ме пита дали ИСКАМ да ме гледа на видеозона- ами искам разбира се!!!!  НО НА ВРАТАТА И ПИШЕ С ГОЛЕМИ БУКВИ, ЧЕ НИ СЕ ПОЛАГАТ САМО 2 ТАКИВА!!! Казвам и да ми направи микробиология, защото до сега не е правила, а тя ми заявява: "тук пише, че съм ти взимала секрет"  #Cussing out #Cussing out #Cussing out Просто жената си пише каквото си иска, а мен кучетата ме яли!!! Добре че отделно ме следи и д-р Георгиев, но той ме гледа на частно и до сега САМО с ехограф.
Съжалявам, че така ви досаждам, но цял ден рева и не мога да си обясня какви са тия лекари- лекари УЖ призвани да ни помогнат да дарим живот!!!
Ще съм ви благодарна, ако можете да ми дадете някакви координати на д-р Миринчев или да ме насочите към друг специалист, за когото работата му е призвание, а не отбий номер както при моята наблюдаваща!

# 578
И дали би ме поел от 6 месец занапред?!
Няма проблем. Аз също се записах по-късно при него. Работи понеделник, сряда и петък от 8.00 до 13.00 часа newsm78 Час се взима на регистратурата в Медицински център "Св. Николай Чудотворец" или на тел. 816-454.

# 579
 Благодаря Янина  Hug

# 580
  • Burgas
А знаете ли какъв е кабинета на д-р Миринчев в Николай Чудотворец ... има ли видеозон и тнт .... аз бях запазила час при Драгнева, но след това, което прочетох по- горе не мисля да ходя ... това с избора на лекар в Бургас се оказа много трудна задача  Sad

# 581
  • Бургас
Обикновен кабинет с обикновен ехограф. Но пък ме гледа с него всеки път, а не само колкото ми се полагат от ЗК Peace

# 582
  • Burgas
Благодаря  Simple Smile май при него ще ходя

# 583
  • DE
Аз засега съм доволна от Люцканов. Любезен и обяснява всичко.
Доколкото знам работи в Света София и Дева Мария.

# 584
А за Д-р Габровска в М.Рудник някой да даде мнение newsm78

Общи условия

Активация на акаунт