До момичетата в Бургас-информация за гинеколог 4

• 253 918
  • 1 618
  •   1
Отговори
# 630
Aз искам да ппопитам, някоя от вас правила ли си е Цветна снимка при Парушева ?

# 631
  • Бургас
Много съм доволна от Парушева,може да се каже,че съм и редовна пациентка,но цветна снимка май не съм правила.Какво точно е това? Можеш ли да ми обясниш? След ехографа ми дава снимка,но явно не е това.Извинявай за тъпия въпрос.Относно цената на изследванията моята ПКК+урина струваше към 50лв.Трябва да се прави на гладно.

# 632
Славка, това е изследване за проходимост на тръбите  Peace
Иначе и аз съм много доволна от Парушева  Wink

# 633
Дано и аз остана доволна утре Praynig А можете ли да ми кажете точен адрес .Само знам ,че е в сградата на 5D киното в Зорница newsm78,нещо етаж?

# 634
  • Бургас
Да,това е адреса.Входът се намира точно до ресторант Анкъл Крок.Като влезеш,момичето ще ти каже къде да отидеш.Успех!

# 635
Благодаря  Hug Утре ще пиша как е минало,дано всичко е ок  bouquet

# 636
  • Бургас
Благодаря  Hug Утре ще пиша как е минало,дано всичко е ок  bouquet

Всичко ще е ок,  Hug . Д-р Парушева е много добър професионалист и прекрасен човек. За мен тя е най-добрият гинеколог, при когото съм ходила, а съм ходила при немалко и в София.

# 637
Цветната снимка няма нищо общо с гледането на ехограф.  Хистеросалпингография (цветна снимка на матката и фалопиевите тръби) -  http://www.puls.bg/diagnostic/procedure/procedure_160.html

# 638
  • Бургас
има ли в бургас гинеколог-ендокринолог?

# 639
И аз останах много доволна от Др.Парушева Hug Смятам и при моя да си ходя и при нея,защото и апартурата и тя като лекар е много добра....

# 640
Здравейте, момичета! Искам да попитам как минава прегледа при др Маринчев при ЖК- по точно искам да знам дали всеки път преглежда и на видеозон.

# 641
  • Бургас
Доктор МИринчев всеки път гледа на ехографа, въпреки че по каса не ни се полага повече от 2/4 пъти Peace

# 642
Доктор МИринчев всеки път гледа на ехографа, въпреки че по каса не ни се полага повече от 2/4 пъти Peace
Браво!!!
Люцканов ме е гледал само веднъж по ЗК от началото - 2 пъти си платих за скапания им видеозон в Св.София и сега просто ходя при него за добър ден.../Не съм доволна въобще!!!/ По добре да платя на Калчева, но да съм спокойна, отколкото да чакам на прегледа по ЗК при Люцканов...Явно и на него пациентите му дойдоха в повече от прекалените хвалби Close

# 643
  • Burgas, Bulgaria
Ако трябва да съм честна ,заведох майка ми при Люцканов и въпреки ,че аз съм доволна от него останах разочарована и даже леко възмутена.....

# 644
  • На морето!
Браво!!!
Люцканов ме е гледал само веднъж по ЗК от началото - 2 пъти си платих за скапания им видеозон в Св.София и сега просто ходя при него за добър ден.../Не съм доволна въобще!!!/ По добре да платя на Калчева, но да съм спокойна, отколкото да чакам на прегледа по ЗК при Люцканов...Явно и на него пациентите му дойдоха в повече от прекалените хвалби Close
Не, че искам да те разочаровам, но и Калчева не е един от най-добрите варианти, за които се сещам. Peace Пробвай Хубчев в Девата, щом си решила да ходиш на 4Д.

Общи условия

Активация на акаунт