До момичетата в Бургас-информация за гинеколог 4

• 253 948
  • 1 618
  •   1
Отговори
# 645
  • Бургас
За какви пари става въпрос при него за 4Д? И подробен преглед тип "фетална морфология" ли е или е просто запознаване на родителското тяло с муцунката на наследника? Mr. Green

# 646
  • На морето!
ФМ е, 70 или 90лв. Доколкото знам е добър и идва тук да обучава нашите АГ /от Русе е и работи в Девата само събота и неделя, за събота дори не съм сигурна/.

# 647
  • Бургас
Благодаря ти за инфото  bouquet Мен ме гложди просто да видя малкия дзвер, ама толкова пари пак не давам Whistling

# 648
Доктор МИринчев всеки път гледа на ехографа, въпреки че по каса не ни се полага повече от 2/4 пъти Peace
bradata, благодаря за информацията! Аз при първата ми бременност ходих при др Димитър Михайлов и той всеки път ме преглеждаше на ехограф, но апаратурата му е много стара, а на др Маринчев какъв е- да поясня, аз още не мисля за второ, но се интересувам за една приятелка yes

# 649
  • Бургас
някой дали знае до края на седмицата д-р Мърмърова кога е в кабинета на Републиканска?

# 650
  • До морето :)
Някой може ли да даде телефон, на който да си запазя час при д-р Миринчев?  Rolling Eyes Звънях на този в интернет, на Св. Николай Чудотворец, ама никой не ме отрази. Не знам дали е актуален
И дали д-р Бояджиев преглежда по ЗК и дали води ЖК?  Mr. Green

# 651
  • Бургас
Аз си запазвам час за д-р Миринчев винаги на този телефонен номер 056 816454 (вкл. и вчера на обяд го правих това упражнение) Peace

# 652
  • Бургас
Аз си запазвам час за д-р Миринчев винаги на този телефонен номер 056 816454 (вкл. и вчера на обяд го правих това упражнение) Peace

Аз имам същия номер, макар че отдавна се отказах да се вредя при него, сега пак се замислям дали да не подновя посещенията там като вляза в 9 месец. Все пак отново този номер ще ползвам!

# 653
  • Бургас
Хватката е да уцелиш още сравнително празен графика, а това става в последната седмица на месеца т.е. в края на месеца той си дава графика за следващия месец на регистратурата и тогава има избор на дни и часове. Аз така правя и засега не съм "увисвала" още. Друг е въпросът, че напоследък май често се случва да има дублирани часове и едното момиче, примерно, е записано, а другото - не, въпреки че уж са го записали и него. Като има такива случаи, става доста чакането  и за тези с часове и за тези с дублираните такива Rolling Eyes Успех Peace

# 654
За Миринчев звъннах на 14-ти и ми дадоха час за 29-ти.Естествено и при него часовете закъсняват/никога не ми се е случвало да вляза навреме при посещение пи АГ/.Нищо чудно,че е трудно записването,та той приема само един път седмично.
п.п Още при първото позвъняване ми вдигнаха на регистратурата на посочения телефон. Peace

# 655
  • Бургас
Никога не съм имала проблеми със записването на час. Проблемът ми беше че когато бях в 3 месец си записвах час  пъти при него и двата пъти като отида - се оказва че е викнат по спешност и така и не успях преди 4 месец да се запиша за ЖК /не че нещо съм изгубила с това де  Mr. Green/ така че се притесних че може да изпусна важни изследвания и не рискувах повече. В 4 месец просто намерих Люцканов /голямо откритие  Joy/

# 656
Люцканов и Бояджиев ми бяха "резервите". Peace

# 657
  • Бургас

Честно, и двамата вече ги отписах от списъка  Joy

# 658
  • DE

Честно, и двамата вече ги отписах от списъка  Joy

Ще споделиш ли за Люцканов?

# 659
  • Бургас
С удоволствие:
Първо искам да кажа, че наистина винаги е любезен и внимателен, каквото беше и първоначалното ми впечатление. Обаче.... бременна съм в 8 месец и досега са ми пуснати кръвна картина и урина само 2 пъти, а иначе лечението за нисък хемоглобин се удължава, независимо че няма данни дали изобщо има подобрение или влошаване.
Вече за кой път му казвам че искам МБ и цитонамазка и все ме убеждава, че не ми трябва да ги правя. Последния път тъкмо се зарадвах че аз успях да го убедя и накрая се оказа, че е съгласен, но по ЗК бил изчерпан лимита... а значи ако си платя за тях не е излишно да ги правя...
Имам право на поне 2 ултразвука през бременността, а той ми е пуснал само един по клинична пътека, останалите ме праща да ги плащам.
И накрая най-дразнещия въпрос е: Мърда ли бебето? И като му кажа "Да", какво ще си помисли? "Живо е" или...? Вместо да прослуша тоновете или да погледне на УЗ ме пита дали мърда. Ами че то и да е уплетено в пъпна връв пак може да мърда!
Ами това е, засега друго не се сещам. Но и това не е малко.

Общи условия

Активация на акаунт