До момичетата в Бургас-информация за гинеколог 4

• 253 962
  • 1 618
  •   1
Отговори
# 660
  • До морето :)
Значи за Миринчев бая време трябва да почакам  ooooh! Искаше ми се другата седмица да ме приеме. Според вас дали е проблем да ида при друг лекар, да ме прегледа как съм с шъвовете след раждането  newsm78

# 661
  • Бургас
Аз не мисля че е проблем, но защо бързаш? Ако Миринчев те е шил и може да чакаш /в смисъл че няма краен срок за прегледа/ - по-добре си го изчакай, заслужава си.

# 662
Едва ли ще ме помни мене, мернах му се пред погледа за 2 часа сама  Laughing И то преди почти месец и половина

# 663
  • Бургас
Ако шевовете са негови - със сигурност ще познае поне тях  Mr. Green

# 664
Негови са, пък и каза, че ще ме направи красива.  Laughing Да видим колко съм красива  Joy

# 665
  • Бургас
Хахахах, струва си значи да изчакаш!  hahaha

# 666
Мнението ми за Люцканов е абсолютно същото.
И аз бях записана при него, но се приместих при Миринчев в 5-я месец. Много съм доволна. До сега само един път се е случвало да не чакам, но определено си заслужава човек да отиде при него. Peace

# 667
  • Beyond the Frontiers
Здравейте,
Няма да питам за раждане в Бургас, а за добър специалист. Тук съм на почивка, която по план трябва да продължи повечко, но леко съм притеснена от слаб болки и контракции, така че търся кадърен специалист, който да провери за евентуални проблеми с шийката и т.н. Видях че във МБАЛ Дева има и Фетална морфология, но не знам до колко си струва и дали при нея ще видят за такива проблеми или директно да отида в спешеният им кабинет. Благодаря предварително за всяка насока.

# 668
Виждам, че препоръчвате Хубчев за фетална, ами аз съм много разочарована от него. Ей така от много похвали тръгнах да правя фетална при него, първо изобщо не разбра защо съм отишла, беше много разсеян и прегледа ми беше 5 минути.

# 669
Виждам, че препоръчвате Хубчев за фетална, ами аз съм много разочарована от него. Ей така от много похвали тръгнах да правя фетална при него, първо изобщо не разбра защо съм отишла, беше много разсеян и прегледа ми беше 5 минути.
Аз нямам доверие на никой практикуващ или гастролиращ "специалист" в Бургас за ФМ.Няма обучен такъв.Доволни може и да има от някой,но то когато всичко е наред е лесно да си доволен.За съжаление изкушението е голямо да прибереш парите на бременната,а последствията от непрофесионализма са за пациентите.Аз лично ще си правя ФМ в София,защото имам лоши примери с познати доверили се на лекар в Бургас.Да уточня,че не говоря за Хубчев,а за всички правещи ФМ в Бургас.Не е важно с какъв апарат те гледат,а кой стои зад него.
Здравейте,
Няма да питам за раждане в Бургас, а за добър специалист. Тук съм на почивка, която по план трябва да продължи повечко, но леко съм притеснена от слаб болки и контракции, така че търся кадърен специалист, който да провери за евентуални проблеми с шийката и т.н. Видях че във МБАЛ Дева има и Фетална морфология, но не знам до колко си струва и дали при нея ще видят за такива проблеми или директно да отида в спешеният им кабинет. Благодаря предварително за всяка насока.
Препоръчвам д-р Парушева. Peace

# 670
Да, Парушева е добър избор, но трябва да има и резервни в сезона на отпуските Peace
Др. Бояджиев и Гамишев от Дева Мария

# 671
  • На морето!
Аз нямам доверие на никой практикуващ или гастролиращ "специалист" в Бургас за ФМ.Няма обучен такъв.Доволни може и да има от някой,но то когато всичко е наред е лесно да си доволен.За съжаление изкушението е голямо да прибереш парите на бременната,а последствията от непрофесионализма са за пациентите.Аз лично ще си правя ФМ в София,защото имам лоши примери с познати доверили се на лекар в Бургас.Да уточня,че не говоря за Хубчев,а за всички правещи ФМ в Бургас.Не е важно с какъв апарат те гледат,а кой стои зад него.
Ако не ти се ходи чак до Сф има добри варианти и във Варна. Но ако дължиш на сертифициран специалист, те май са 2ма-3ма, запази си час от сега. При Марков в София, свободните часове в момента са в края на август и началото на септември, а за ФМ е важно и в коя седмица отиваш.

# 672
  • Бургас
Здравейте,

И аз препоръчвам д-р Парушева.

# 673
  • Бургас
Един глас за д-р Парушева и от мен, а аз съм обиколила доста доктори.

# 674
И аз към края на месеца смятам да ходя за ФМ при др.Парушева.Някой знае ли какви пари взима за фм и колко време предварително се записва час при нея за това излседване?  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт