До момичетата в Бургас-информация за гинеколог 4

• 253 980
  • 1 618
  •   1
Отговори
# 1 455
Лаборатория "Лина" на "Републиканска" е зад Механотехникума, нали така? Или бъркам? Rolling Eyes
Дано да си е намерила консумативи, че искам всички изследвания - както си му е реда Laughing.
Лошото е, че съм на работа от 9.00ч. до 18.00ч - дано да отваря към 8.00ч/8.30ч.
Ако не, към кого ще ме насочите момичета?
Аз до сега ходих при Георгиев, нямала съм проблеми (благодаря на Господ) - за ражданията и 1 - 2 пъти цитонамазка, но сега мисля да се възползвам от всички екстри - преглед, ехограф, цитонамазка и колпоскопско изследване....та мисълта ми беше всичко да е на едно място, че съм ограничена с времето.

това е телефона на сестрата - 0889078323, на който можеш да си запишеш час:) Успех и дано всичко е наред. И аз скоро ще ходя на прегледи при д-р Мърмърова.

# 1 456
Лаборатория "Лина" на "Републиканска" е зад Механотехникума, нали така? Или бъркам? Rolling Eyes
На бг мапс провери ,ориентир ул. Цар Симеон I №75, съмнявам е за час преди 10 ч дали дава, по здравна каса работи основно в сряда и по изключение в други дни от седмицата,на телефона който ти е записала tania_burgas   се обаждаш за час,всичко останало Мон... го е писала.

# 1 457
  • у нас
На бг мапс провери ,ориентир ул. Цар Симеон I №75, съмнявам е за час преди 10 ч дали дава, по здравна каса работи основно в сряда и по изключение в други дни от седмицата,на телефона който ти е записала tania_burgas   се обаждаш за час,всичко останало Мон... го е писала.

Адресът на кабинета на Мърмарова е ул. Републиканска 85. В тази сграда, само че от страната на пътя, се намира и лаборатория Лина.

# 1 458
Знаете ли дали д-р Кироваков работи?
Опивам се да се свържа,но тел. му е изключен.

# 1 459

да на 13 и 27  Sad

# 1 460

да на 13 и 27  Sad

bouquet

Жалко, искаше ми се по-рано да го посетя.

# 1 461
  • Бургас
2 дни в месеца ли работи?  Rolling Eyes

# 1 462
Ами трябваше и на 6 -и но се разболял и  Cry сега чакам 27 ,миналия месец два дни беше ама до колкото разбрах това е само за тези два месеца, за август не знам как ще е графика ,но най- вероятно ще се наложи да го науча

# 1 463
Благодаря ви момичета  bouquet

# 1 464
  • у нас
А Короваков по принцип работи ли някъде другаде, освен в Трета п-ка?

# 1 465
  • До морето :)
До колкото знам - в родилното отделение.

# 1 466
  • у нас
10х   bouquet Лече-Буболече

# 1 467
# 1 468
Здравейте момичета, знаете ли в коя лаборатория мога да си направя изследвания за токсоплазмоза и листериоза? Евентуално каква е цената и поемат ли се от ЗК?

# 1 469
Да похваля д-р Минчев Simple Smile
Миналата седмица се сетих, че тази година не съм ходила на профилактичен преглед и реших да го направя по програмата "Женско здраве" на Св. София (30 лв. - преглед, ехограф, цитонамазка+изследването на цитото при Главашки).
И попаднах на въпросния д-р Минчев, за когото не бях чувала досега.
Оказа се много мил, отзивчив, предразполагащ, "позна" ми някои неща и съм много доволна от прегледа като цяло.
С две думи - препоръчвам д-ра.

Общи условия

Активация на акаунт