До момичетата в Бургас-информация за гинеколог 4

• 253 982
  • 1 618
  •   1
Отговори
# 1 440
  • Бургас
аз да ви кажа  какво ми сподели моя позната ....вече майка на две близначета ....
та една сутрин става и нещо започва да е тече  между краката ..... отива в болницата и я приемат за лечение в АГ-то ,защото от прегледа се установява ,че жената има миома и кисти .....Лежи си в болницата ,а тази течност си тече ама докторите колкото са на брой толкова и мнения има...
В един ден се появява Душепеев и и казва ,че трябва да я оперира и то спешно ..... Вика Миринчев и влизат на операция по време на която се оказва ,че зад миомата и киститте има ДВЕ БЕБЕТА .....
Сещате се какъв ужас е било първоначално щом и самите доктори са се чудили как да и кажат....
Двете момиченца са били по почти 2кг. и вече са госпожици на  9месеца .....

Стига бе - това ми звучи като история от предаването по ТЛС "Не знаех, че съм бременна".

# 1 441
  • в кукувиче гнездо
аз да ви кажа  какво ми сподели моя позната ....вече майка на две близначета ....
та една сутрин става и нещо започва да е тече  между краката ..... отива в болницата и я приемат за лечение в АГ-то ,защото от прегледа се установява ,че жената има миома и кисти .....Лежи си в болницата ,а тази течност си тече ама докторите колкото са на брой толкова и мнения има...
В един ден се появява Душепеев и и казва ,че трябва да я оперира и то спешно ..... Вика Миринчев и влизат на операция по време на която се оказва ,че зад миомата и киститте има ДВЕ БЕБЕТА .....
Сещате се какъв ужас е било първоначално щом и самите доктори са се чудили как да и кажат....

Стига бе - това ми звучи като история от предаването по ТЛС "Не знаех, че съм бременна".

Че тази жена не знае ли що е мензис?

# 1 442
А тя, сливи ли е имала в устата да им каже, че е бременна?  ooooh!
И двата пъти, по време на бременност, при всеки случай, първо започвах с това - че съм бременна. Без значение дали отивам на зъболекар, за болно гърло или каквото и да е.

# 1 443
  • в кукувиче гнездо
А тя, сливи ли е имала в устата да им каже, че е бременна?  ooooh!
И двата пъти, по време на бременност, при всеки случай, първо започвах с това - че съм бременна. Без значение дали отивам на зъболекар, за болно гърло или каквото и да е.
Тя не е знаела, че е бременна. Винаги съм се чудела на такива истории, ама да чукам на дърво дет се вика..

# 1 444
  • Бургас

Немога да си представя, как някой ще носи 2 двукилограмови бебета и няма нито веднъж, да се усъмни, какво й мърда в корема  Rolling Eyes Най- малкото е голяма безотговорност към самата нея, ако ги е усещала, да не отиде да провери, какво е това чудо!!!

Иначе имам колежка, която наистина е разбрала в 7-ми месец че е бременна, но тя е била с хормонални проблеми, липса на цикъл, наднормено тегло и всички лекари са твърдели, че неможе да има деца! Действие се развива в 80-те години! За сега... ума ми не го побира  ooooh!

# 1 445
  • Бургас
Да,бе да! Joy
Аз пък съм Ким Бейсинджър.

# 1 446
  • Burgas, Bulgaria
абе аз не смея вече толкова да съм крайна особено след като като ходих да ми махат конците и казах на доктора за този случай. Той пък ми каза за бременна със завързани тръби и така....
Момичето е много пълно ,ама много и е имало цикъл .... А бебетата не са с е виждали и усещали, заради заетата позиция от миомите ...

# 1 447
АЛЯ, шашкаш ме направо!
Моля за координати!  Hug  bouquet

ВЪПРОСНИЯТ  ГИНЕКОЛОГ  НАРУШАВА ПРАВАТА НА  ПАЦИЕНТА СЪГЛАСНО ДОГОВОРА СЪС ЗДРАВНАТА КАСА. ДЛЪЖЕН Е ДА ВИ НАПРАВИ ИЗСЛЕДВАНИЯ И ВИЕ САМА ДА ГИ ЗАНЕСЕТЕ В ЛАБОРАТОРИЯ ПО ВАШ ИЗБОР, КЪДЕТО СОБСТВЕНОРЪЧНО ДА ПОДПИШЕТЕ ТАЛОНА ЗА МДД. ЛЕКАРЯ  КОЙТО ХВАЛИТЕ ВЪРШИ МНОГО СЕРИОЗНО  НАРУШЕНИЕ.

# 1 448
Дами, да ви питам следното: искам да си направя профилактичен гинекологичен преглед. Каква е процедурата? Отивам при личния и искам направление за цитонамазка и микробиологични изследвания, така ли?
А знаете ли дали д-р П.Ганчев работи със здр.каса? Най ми е удобен сутрин преди работа, като закарам малката на градина.
И колко ще ми струва цялата работа? После зад МБАЛ ( 1-ва  поликлиника ли се носят пробите?)
Изобщо всякаква информация относно профилактични гинекологични прегледи ако може да ми дадете Blush
Благодаря предварително на отзовалите се   bouquet

# 1 449
  • Бургас
didida, да, отиваш при личния лекар и искаш, но направление за АГ, не за изследвания. Той ако е разбран, ти дава направление. На мен не винаги ми дава и понякога се налага да ходя на профилактични прегледи като си плащам сама.
После си избираш гинеколог, който работи с касата. Аз ходя при д-р Мърмърова и в общи линии съм доволна. Момичета много хвалят и д-р Кироваков. Ще го пробвам и него.
По каса преглед, ехограф и цитонамазка последния път ми излезе около 5лв. Микробиология май пускат при нужда или по желание на жената и тя се плаща отделно, но не съм сигурна за последното.

Цитонамазката можеш да занесеш сама в МБАЛ или в лабораторията на д-р Главашки на "Републиканска". В някои кабинети я носят сами и после ти казват и дават само резултата. При д-р Мъмърова примерно има такава опция /носят ги в болницата/, ако разбира се държиш, можеш и сама да я занесеш, където ти решиш.

Ако нямаш направление на мен ми излиза около 70лв профилактиката, понякога и повече, зависи от лекаря и нещата, които правиш. Добре е да се направи и колпоскопско изследване, но за съжаление в Бс няма такава практика. В Сф например, ми правят колпоскоп на всеки профилактичен преглед, без да имам нужда или аз самата да го изисквам.

В общи линии това е май.

# 1 450
Mон... благодаря ти мила за обстойния отговор.
А къде се намира кабинета на д-р Мърмърова (щом си доволна от нея), тя работи ли със здр. каса и има ли оборудване за колпоскопско изследване?

# 1 451
  • Бургас

А къде се намира кабинета на д-р Мърмърова (щом си доволна от нея), тя работи ли със здр. каса и има ли оборудване за колпоскопско изследване?

Намира се до лаборатория "Лина" на "Републиканска", ама сега не се сещам точно какъв е адресът.
Работи с касата - да.
Има колпоскоп, но няма консумативи за него. Самата тя ми каза, ако искам колпоскоп, да ходя в Транспортна болница при д-р Веселин Димитров.

# 1 452

Намира се до лаборатория "Лина" на "Републиканска", ама сега не се сещам точно какъв е адресът.
Работи с касата - да.
Има колпоскоп, но няма консумативи за него. Самата тя ми каза, ако искам колпоскоп, да ходя в Транспортна болница при д-р Веселин Димитров.

Точно така е. Не се знае вече може и да има консумативи, защото знам че си търсеше

# 1 453
Лаборатория "Лина" на "Републиканска" е зад Механотехникума, нали така? Или бъркам? Rolling Eyes
Дано да си е намерила консумативи, че искам всички изследвания - както си му е реда Laughing.
Лошото е, че съм на работа от 9.00ч. до 18.00ч - дано да отваря към 8.00ч/8.30ч.
Ако не, към кого ще ме насочите момичета?
Аз до сега ходих при Георгиев, нямала съм проблеми (благодаря на Господ) - за ражданията и 1 - 2 пъти цитонамазка, но сега мисля да се възползвам от всички екстри - преглед, ехограф, цитонамазка и колпоскопско изследване....та мисълта ми беше всичко да е на едно място, че съм ограничена с времето.

Последна редакция: чт, 12 юли 2012, 15:09 от didida

# 1 454
  • Бургас
Лаборатория "Лина" на "Републиканска" е зад Механотехникума, нали така? Или бъркам? Rolling Eyes

Бъркаш и то много.
Хич не ме бива в обясненията, нека някой по-добър в това отношение от мен да се включи.

И не се надявай особено, че някъде в Бс ще намериш всичко на едно място Peace За съжаление.
При д-р Мъмърова става след предварително запазен час.

Общи условия

Активация на акаунт