До момичетата в Бургас-информация за гинеколог 4

• 254 052
  • 1 618
  •   1
Отговори
# 1 230
Правила съм цито в Бургас,София и Варна.Само в Бургас не знаят ,че материала се взема с две четки -едната външно на шийката,а с другата вътре в канала....

Peace

inlove , сигурно има и една идея за реклама в тази кампания, но аз лично я приветствам. Не съм се възползвала само защото "не ми харесват" работещите там лекари. За преглед на гърди смятам да отида и аз. Както е писала Мон, може да пробваш.

# 1 231
Специално влизам, за да ви кажа колко съм доволна и възхитена от един гинеколог.
Малко предистория. Преди две седмици ходих на ехограф (на частно) в Трета поликлиника, за да си прегледам гърдите. Беше развален ехографът и се наложи да се качим да ме прегледат на ехографа в АГ кабинета. Там беше и гинекологът - абсолютно непознат за мен мъж ( а аз познавам или поне съм чувала за всички гинеколози в Бургас). Преглеждайки ме лекарката, гинекологът каза, че много уважава жени, които си правят профилактични прегледи. Споменах, че ще ходя на цитонамазка профилактично след десетина дни и то на частно. На въпроса му защо, отговорих "Защото имам неприятни спомени, използвайки талон за направление". Човекът ми каза да взема такъв от личния си лекар и да заповядам, когато реша. Реших да рискувам. Взех си талон от Джи Пи-то и днес ходих при въпросния гинеколог. Прегледа ме доста обстойно, взе ми проба за цитонамазката и аз реших да се обличам, при което ме попита дали не желая и ехографски преглед. Полагало ми се било в това направление. За първи път някой ми казва, че в това направление ми се полага И ехограф. Прегледа ме доста обстойно. Накрая ми каза да заповядам следващия четвъртък, за да ми каже резултата от цитото. Аз зяпнах. Нали все аз си нося изследването на лаборатория...Тогава не издържах и му казах: "Извинете, Вие не сте от Бургас, нали?" И той отговори положително. Та се заприказвахме. Както и да е. Очарована съм и влизам да ви го похваля.
А да, взе ми само 2.70лв. за всичко.
Ако има някой интерес, имам му номера. Пишете. Не бях попадала на подобен гинеколог в Бургас (работещ със Здравната каса).

# 1 232
  • Бургас
A kak се казва въпросният лекар?
Остави ми координати информативно /тук или на лични/. Благодаря!

# 1 233
АЛЯ, шашкаш ме направо!
Моля за координати!  Hug  bouquet

# 1 234
АЛЯ, шашкаш ме направо!
Моля за координати!  Hug  bouquet

То да ти кажа и аз се шашнах днес. Слизайки от "магарето", с полувдигнати бикини и ме попитаха "Не желаете ли И ехографски преглед?!". Заклевам се, никога не съм знаела, че в направлението за цитонамазка се полага и това.
Ще ти пратя и на теб координатите му на съобщение.

# 1 235
Освен кординати, аз моля и за име. Публикувай го в темата, нека и други се възползват Peace

# 1 236
Поради големия "зрителски" интерес тук и в пощата ми, ще публикувам имената му и телефона му. И това, което знам за него. Нарочно не писах отначало, понеже напоследък излиза, че все реклама правя на лекари. Мисля да си поискам %  smile3521
Та...Д-р Кироваков. Телефонът му е 0876 35 77 32.
Това, което разбрах от него, е следното: От Плевен. Работил в добра клиника (Клиника, за която знам само хубави неща). Дошъл в Бургас за постоянна работа поради липсата на (добри)  гинеколози в града. За справка човекът ми сподели, че в Плевен на 80 000 души население, се падали 90 гинеколога. Тук пропорциите са други, на всички ни е ясно. Работи в Трета поликлиника (мисля, че вторник и четвъртък сутрин до 12.30ч.) и в Окръжна болница.
Да се чувства похвален човекът и дано се задържи в града и да работи качествено. Това му пожелавам.
Айде, момичета, споделете после доволни ли сте.

п.с. Пак да кажа, че не познавам нито Кироваков, нито Веселин Димитров (освен като пациентка).

# 1 237
  • Бургас
Д-р Кироваков работи и в родилно в ОРБ, и ми направи много добро впечатление от визитациите! Като специалист, нищо немога да кажа, но като човек ми хареса  Peace

# 1 238
Д-р Кироваков работи и в родилно в ОРБ, и ми направи много добро впечатление от визитациите! Като специалист, нищо немога да кажа, но като човек ми хареса  Peace
Това много ме радва, и  ме прави малко по-спокойна, че има още един добър специалист! Бургас заслужава това!
От кога е в родилно?

# 1 239
  • Бургас
Това много ме радва, и  ме прави малко по-спокойна, че има още един добър специалист! Бургас заслужава това!
От кога е в родилно?

Ноември, със сигурност беше там! Но откога... идея си нямам  Laughing

# 1 240
  • Бургас
Аля,добре че сподели.Темата е за това и никой няма да си помисли,че правиш реклама.Тук достатъчно добре се познаваме и всяка информация е важна.Не се знае,може с поста си да си накарала някоя жена да си направи преглед,окуражена от добрите думи и цената и да си и направила услуга.
Винаги се радвам когато чуя за кадърни лекари дошли в Бургас.

# 1 241
  • Бургас
кажете кои лекари в Бургас правят изследване с колпоскоп

# 1 242
А дано! Дано съм накарала жените да се замислят за профилактичните си прегледи и дано съм успяла да убедя с думи (и цифри) поне една жена да се прегледа.
Момичета, много, много, ама много е важна профилактиката! Ако вие не си обърнете внимание, никой няма да ви хване за ръката и да ви моли да го направите. Ракът вече си е направо епидемия. Огледайте се и действайте. Преди да стане късно.

# 1 243
  • Бургас
кажете кои лекари в Бургас правят изследване с колпоскоп
д-р Веселин Димитров в Транспортна, пишеше по-назад, върни се и прегледай каквото те интересува.

# 1 244
Потвърждавам казаното от Аля за доктор Кироваков,аз лично не съм ходила при него,но майка-да.Много е доволна от него като човек,наистина е загрижен за пациента и се опитва да помогне.Дано и като специалист да е също толкова добър.Наистина имаме нужда от кадърни лекари,във всички области.Голям плюс е че човекът работи със здравната каса.
Аля,а  случайно да си го питала дали работи с колпоскоп?
asya02,мъничко по-напред обсъждахме това кои лекари работят с колпоскоп-Веселин Димитров,и в Св.София има-но там кой лекар е -не знам.А в ОРБ и Дева Мария дали няма колпоскоп,и също някой лекар онколог-Михайлов например?Някой знае ли нещо?

Малко е встрани от гинеколозите,но пак си е полезна информация за женското здраве-Вчера бях на профилактичен преглед за млечни жлези в Св.София-10лв.До края на месеца е.

Общи условия

Активация на акаунт