До момичетата в Бургас-информация за гинеколог 4

• 254 053
  • 1 618
  •   1
Отговори
# 1 215
Да,в другата тема момичетата пишат че с раничка и добра цитонамазка не винаги се вижда проблема , затова се ползва колпоскоп,Ако евентуално има изменения в тъканта ,а пък на цитото не се отразява.
То в Бс читава фетална м-я не могат да ти направят,камо ли всеки гинеколог да има колпоскоп.
Да не говорим че дори не знам дали да вярвам и на резултатите от цитото,и от колпоскопията,защото три пъти в рамките на две седмици ми взимат Влаг.секрет и три пъти ми излизат различни резултати в една и съща лаборатория,та  накрая смених лабораторията ,та най накрая да видя какво ми има.

# 1 216
  • Бургас
Аз вече в Бс на почти нищо не вярвам.
Последния път, в Бс ми дадоха резултат от цитонамазка втора група, една седмица след това, в Сф, ми казаха, че съм първа група.

Плюс че в Сф стандартният профилактичен преглед включва И колпоскоп, без аз да го искам изрично. Тук като попитам и ме гледат все едно от пиле мляко искам  Crossing Arms

# 1 217
Denito,

ще споделиш ли коя е лабораторията? Знам, че най-добрата лаборатория е в Първа поликлиника. Правят се от патоанатомите в болницата. Но досега винаги съм си носила резултатите в тази на Републиканска. Та, сподели, моля те.
п.с. Не знам новото име на Републиканска.

# 1 218
  • Бургас
да, кажете наистина за лабораториите, на мен преди десетина години ми бяха препоръчали тази във Военна болница, ама после ме мързеше да ходя дотам и почнах на Републиканска Rolling Eyes

# 1 219
 Цитонамазки в Бургас се носят на две места само. В Окръжна отзад и на Републиканска в лабораторията на Главашки. В първата апаратурата е по-нова и уж по-добра, на Републиканска лекарят е с уж по-добро име. Тукашната ми гинеколожка твърди, че няма значение, в коя от двете ще си нося материала. Междудругото в тази на Републиканска са ми давали грешен резултат от цитото.
  Мон, тъй като аз редувам Бургас и София за цитонамазките, последния път попитах лекарката в Окръжна защо съм 2-ра група, след като на предната в София бях 1-ва. Тя ме погледна странно и ми каза: "Такъв резултат няма при раждали жени, т.е. тази 2-ра група е все едно 1-вата, която са ви писали в София". Ами не мога да коментирам. Да не говорим, че тук ми дават едно хвърчащо листче с надраскана на ръка група, а в София е 3 страници ферман. 

Вярно е, че въпреки добрата цитонамазка е добре да се направи колпоскоп. Аз го написах в смисъл, че мен не ме пратиха на такъв с лоша, та не знам как да стане с добра. А за конизацията не ми се иска да вярвам, че я правят превантивно и при добри резултати.

# 1 220
Аз за лаб-я имах в предвид за другите неща,не за цитото. За цито нося и аз при Д-рГлавашки и в Орб. А за влаг.секрет и всичко останало ходя до Първо районно-Тошкина се казва лабораторията,или където и да е другаде само да не е Лина и да нямат нищо общо с нея.

# 1 221
  • Бургас
Момичета, има нова лаборатория в "Славейков", Новалаб се казва. Собствениците имат и в Стара Загора, доколкото знам една доцентка я ръководи. Мисля, че не работят с касата, но са ми казвали лекари, че засега това е най-добрата лаборатория и откъм техника, и откъм точност на изследванията.

# 1 222
  • Бургас
За лабораториите - оставам с впечатление, че най-зле е в "Лина"...
На другите с едно или няколко наум, човек може да се довери  Mr. Green

# 1 223
  • Бургас
и аз имах предвид тези лаборатории, не за цито, къде точно са тези на Тошкина и тази новата в Славейков

# 1 224
  • Бургас
и аз имах предвид тези лаборатории, не за цито, къде точно са тези на Тошкина и тази новата в Славейков

Новата в "Славейков" е в 161-ви блок, зад Второ РПУ има една нова сграда.

# 1 225
Правила съм цито в Бургас,София и Варна.Само в Бургас не знаят ,че материала се взема с две четки -едната външно на шийката,а с другата вътре в канала.... Да 1и 2 група са добри групи и все известно е,че раждалите минават на 2 група.
Аз окончателно се насочих към София за годишен профилактичен преглед.Прегледа ми включваше колпоскоп,преглед с ръка,вземане на цито,ехограф на яйчниците .Тук са мн назад ,вече няма и при кого да се отиде!Наистина резултатите излизат напечатани и доста подробни,а в Бургас на хвърчащ лист само групата....
Да не говорим ,че раничките вече навсякъде ги горят с лазер ,в Бургас и това няма.Странно ми е как в Девата не са купили такъв!

# 1 226
  • Бургас
ако си доволна, може да споделиш къде точно в София ходиш

# 1 227
Момичета какво ще кажете за безплатните профилактични прегледи в Св. София и тези по програма Женско здраве , които се правят всеки четен месец? Мислите ли, че е PR на болницата с цел привличане на пациенти или наистина има на кого да се довери там човек, правейки си пакета от прегледи,защото са доста като гледам и то важни за една жена?

http://www.saintsofia.com/special-programs     ето линка за връзка

# 1 228
  • Бургас
Moже да отидеш, но не се предоверявай  Peace

# 1 229
ако си доволна, може да споделиш къде точно в София ходиш
Да доволна съм .В кабинета на др Гунев ходя от две години.В нета има мн за него .

В св.София ходя веднъж годишно на ехограф на млечни жлези.Всеки път различен е лекаря.Последно беше мъж ,стори ми се по-компетентен .

Общи условия

Активация на акаунт