До момичетата в Бургас-информация за гинеколог 4

• 253 958
  • 1 618
  •   1
Отговори
# 1 515
Здравейте ,можете ли да ми препоръчате гинеколог при който да се консултирам за микробиологични изследвания за зачеване.От година пробваме и не става. Cry

# 1 516
  • в кукувиче гнездо
Да, в София или Варна. В Бургас няма кой дори да назначи какви адекватни изследвания да се направят.

# 1 517
  • До морето :)
Аз лично ще ти препоръчам д-р Душепеев, но той работи само на частно.

lechugitka , с цялото си уважение, ама ти всички лекари ли си обиколила в Бургас?  newsm78

# 1 518
  • в кукувиче гнездо
С цялото си уважение, Лече-Буболече, ако ми се налагаше не бих си оставила бъдещето в ръцете на тукашните лекари, когато става въпрос за репродуктивна медицина. Още по-малко, моите извинения, в ръцете на Душепеев.  

Последна редакция: пт, 17 авг 2012, 14:20 от lechugitka

# 1 519
Какъв е смисълът на тази тема  тогава?

# 1 520
Здравейте ,можете ли да ми препоръчате гинеколог при който да се консултирам за микробиологични изследвания за зачеване.От година пробваме и не става. Cry

newsm78

Най-простото, от което може да започнете, е една спермограма на мъжа ти, във Варна или София. Ако там всичко е наред, почвай вече със себе си, първа стъпка  - хормонални изследвания и фоликулометрия,да проследиш имаш ли овулация. Това ще ти го каже всеки. Може да прочетеш и в подфорум "Проблемно забременяване" .
Но в Бургас, за съжаление, няма кой да ти помогне, включвам и измисленият инвитро център.

# 1 521
  • в кукувиче гнездо
Какъв е смисълът на тази тема  тогава?
[/quote
Взаимопомощ й е смисълът на тази тема. А като няма подходящ лекар или център в Бургас, просто няма.. Момичето пита и й се отговаря. Пък после всеки сам си решава какво да прави.

# 1 522
Благодаря ви за инфото.
Ах'Не изчетох доста теми в Проблемно забременяване,но за Бургас нямаше кой знае колко информация.Та затова реших тук да попитам.
Последният път когато ходих на гинеколог  за цитонамазка лекарката ми каза-"Точно в овулация си".

# 1 523
А Добрева как са я приели отново в МБАЛ, след като веднъж напуснали аз зная че нe ги приемат отново?!

# 1 524
  • в кукувиче гнездо
А Добрева как са я приели отново в МБАЛ, след като веднъж напуснали аз зная че нe ги приемат отново?!

Заради недостиг на лекари..

# 1 525
  • Бургас
Ти пък, аз не знам какви са правилата, но не ме учудва ... правилата са такива само на думи ... като много други неща ... за съжаление  Tired

# 1 526
  • Burgas, Bulgaria
Бе не ще я приемат ами не знам - няма доктори ,няма акушерки .... гледате какво става още малко и от университета ще ги вземат ..... четох и се смях скоро в една друга тема за едно ''светило' от Шейново ли беше ,Майчин дом ли - светилото няма и 30 години и вероятно има огромно бъдеще, но все още не е акушер-гиниколог  newsm03

# 1 527
мадам тиква , някой от светилата в София са съвсем млади. Доктор Марков е 73 набор, а Димитрова ако не се лъжа 79, та ....

да се поправя: Марков е 72 набор /значи все пак е станал 40/, а за Димитрова ... май ми е грешна информацията, че Димитрова от МД е доста по-голяма

Последна редакция: пт, 17 авг 2012, 17:18 от 2 в 1

# 1 528
  • Burgas, Bulgaria
 Peace ОК съгласна съм ,но въпросният д-р  няма специалност ,за да е светило.

# 1 529

newsm78

Най-простото, от което може да започнете, е една спермограма на мъжа ти, във Варна или София. Ако там всичко е наред, почвай вече със себе си, първа стъпка  - хормонални изследвания и фоликулометрия,да проследиш имаш ли овулация. Това ще ти го каже всеки. Може да прочетеш и в подфорум "Проблемно забременяване" .
Но в Бургас, за съжаление, няма кой да ти помогне, включвам и измисленият инвитро център.

Само да добавя спермограмата да е пусната задължително в клиника за репродуктивни проблеми, а не в обикновена лаборатория.   Peace

Общи условия

Активация на акаунт