ПАЗАРДЖИК-4400-)))

• 48 884
  • 743
  •   1
Отговори
# 120
Виви, честито и от мен на махараджата Hug  bouquet  bouquet  bouquet

# 121
Честит рожден ден на съпруга ти, Виви!  bouquet

# 122
Виви, да ти е жив и здрав мъжа! Hug

# 123
Благодаря момичета Hug

# 124
  • Между два свята...
Здравейте мамчета! Hug
Честито лятно време! Топлота и усмивки... Hug
vivi75 честито на патерици... Hug
Да почерпя - днес моят племенник има рожден ден!

# 125
Диме да ти е жив и здрав племеника  Hug

Весе, и на твоя рожденик малко на патерици  Blush  Да ти е жив и здрав и много да ви слуша  Wink

п.с. Някой от вас запознат ли е "по-така" със Комисията за защита на Личните данни и въобще с този закон  Whistling

# 126
Мирна, честито на племенника Hug  bouquet  bouquet  bouquet Да ви е жив и здрав.
Гери, пиши ми на лични. Цеци имаше разправии едно време и доста подробно проучи нещата, може и да ти е полезен. Аз лично не съм.

# 127
http://www.novatv.bg/bg/news/view/7467/2010/05/11/%D0%A0%D0%B0%D … D0%B4%D0%B0%D1%80

Ето защо последните пратки Пентаксим правят проблеми!!! #Cussing out    Проблемите могат и да са мноооого сериозни. българска работа, еееееееееееееей   Twisted Evil

Гери, това за подкрепа на твърдението ми... Tired

# 128
  • Между два свята...
Нинке, завива ми се свят от тези индийски аватари... Laughing Laughing Laughing

Благодаря ви...

# 129
ооо, Диме, много си го тача моджахидина.... Mr. Green Толкова секс има в тоя тип, че.... Crazy
Нацвъкала съм си двайсетина гиф анимации, че сега съм на тази вълна, и ще ги сменям периодично.
Реших, че Мангъров ми загрозява профила Crossing Arms Laughing

# 130
Къде го тоз секс , в този....тъмнокож  екзепляр...я поне кажи от кой филм е..белкем...те разбера  Whistling  като го изгледам ...

Нинко, в случая не Пентаксима е виновен и ваксините като цяло..а некадърниците от РИОКОЗ  #2gunfire

# 131
Гери, че аз това писах де. От неправилно съхранение, нищо не съм казала за ваксините като цяло тоя път Mr. Green

Гери, кой от всичките му 76 хита искаш Mr. Green Не, сериозно, само кажи и ще ти дам 1-2 заглавия.

# 132
  • Nearby
Аз  днес ще пропусна тропането,настинала съм  yu5
А и свекървaта има имен ден,та ще я честваме.
Почерпете се  Simple Smile

Последна редакция: чт, 13 май 2010, 16:55 от my_december

# 133
Честит Спасов ден на именниците!

# 134
Момичета, заповядайте на 15 май от 19ч. в Етнографския музей в Пазарджик, на изнесена репетиция на Танцова формация "Хорце"! Танците са част от съпътстващата програма на "Нощта на музеите" в града. Носете си удобни обувки и много настроение за българските хорца!

Общи условия

Активация на акаунт