ПАЗАРДЖИК-4400-)))

• 49 373
  • 743
  •   1
Отговори
# 165
# 166
  • София
Съжалявам, но ще ви помрача радостта. Родилка е починала в ХИГИЯ.
http://www.focus-news.net/?id=n1396396

# 167
Вече знаем. от лекарската тема на Пазарджик. Tired

# 168
Декемврийче, честит рожден ден на половинката! Да сте много, много щастливи!

# 169
 Cry Да и аз научих за починалата родилка ,към 19ч се обадиха от кронос да поръчат венци за нея Cry Cryпросто думи нямам.....

нека почива в мир Flowers Rose Flowers Rose

Последна редакция: ср, 19 май 2010, 21:44 от vivi75

# 170
съжалявам,  че трагедиите в Хигия продължават...и то при едни и същи мед. лица.  Cry 
Да почива в мир и да бди над ангелчетата си отгоре  Cry

# 171
Нинко..ние имаме 3 прахосмУЧКИ  Mr. Green 
Едната е тупаща, миеща..незнам си ква - пускала съм я всичко на всичко 3 пъти..Обаче имаме други две с воден филтър..Едната я купихме около 100лв преди 2 години покрай големия ремонт в къщи - смучеще всичко - от вар, през чакъл до парчета кнауф...По същото време видях същата в Продавалника за 50лв. и си я взех и нея..за всеки случай, ако другата сдаде багажа покрай ремонта...но "О чудо"  Mr. Green  издържа на напъна... Подарихме я нба девера, покрай техния ремонт  Mr. Green

подобна е..като тази..ако те интересува ще видя точния модел

# 172
Гери, мерси. Виж, ако може.
Гледаме до около 200 лв да се справим.

# 173
# 174
  • Buffyworld
Нинка, на нашата  пише отгоре много цифри и букви. Но понеже е от преди 5 години, предполагам, че вече ще е остарял модел. Сигурно има много по - хубави LG вече. Както казва Mother - of - pearls, смуче абсолютно всичко. Успех с търсенето.  Peace

# 175
# 176
# 177
Офф направо се шашнах като го прочетох това с горката жена  Cry.Най-вече ,че моя лекар е д-р Антонов!Ако може едно линкче към тази лекарска тема от Пазарджик?!

# 178
# 179
  • Nearby
Добро утро   bouquet

Случайно да знаете,дали мога да проверявам данъците некъде из нета.И ако да-къде?
В сраницата на НАП не става,там само разни закони ми мяткат  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт