ПАЗАРДЖИК-4400-)))

• 48 889
  • 743
  •   1
Отговори
# 60
Очаквате да ви оспамя темата? Crossing Arms Laughing
Тцъ, няма да се получи  Whistling
За какво си говорим тука?

а добре дошла  Hug   ма то тука врАти нЕма.. Mr. Green
Ти да ме чу да чукам Mr. Green
Няма и да се събувам Laughing
Нели Hug

# 61
  • Пазарджик
Изпуснала съм новата тема  Rolling Eyes .

# 62
Цитат
За какво си говорим тука?

Напоследък, малчугана все подава теми....
Ако незнаеш  Whistling  ...вече си имаме..един вид талисман  на темата Grinning   15-годишен тийнейджър  Grinning  който е много последователен във включванията си ...
(Калине сине, само с добри чувства го казвам  Hug  )

Инак..те чакаме на танците  Grinning  ...намери време  Naughty ...желание знам,  че все ще намериш  Mr. Green  И за банкет им подхвърлям..ама си правят оглушки   Thinking

Последна редакция: сб, 01 май 2010, 02:15 от mother-of-pearlS

# 63
  • Nearby
Ииииих,голямо скитане днес  Whistling
Бяхме на Панагюрище,гледахме възстановката на битката.Пукаха пушки,вдигаха се бунтове...много беше хубаво Party
Пък и аз нали си имам слабост към подобни прояви,не пропуснах да се документирам с разни четници,попове,пушки,знамена и тем подобни  smile3540

# 64
Чакаме снимки Hug

Малкото е с коклюшоподобна кашлица. Ще видим какво ще каже джипито.... Thinking ....при наличие на всички ваксини до момента, освен МПР Tired #2gunfire

# 65
Нали посоката беше Батак.... Къде в Панагюрище стигнахте, декемврийче?!

Айде днес на плаж

# 66
  • Nearby
Батак остана за днес  Rolling Eyes
Аз вчера като се прибрх и имах изгорял нос  Mr. Green така ме беше лепнало слънцето.
Ма то това моето не е като хората.На разходка да ида-50 SPF и то още от сега  Crossing Arms

# 67
Честит имен ден на Борянка!  Да си ни жива и здрава, много щастлива и все така да ни търпиш капризите Laughing

Честито на всички с име Борис, Борислав...

# 68
Честит имен ден на Борянка   bouquet
Много семейно щастие, здраве и  повод още веднъж да се разпише в темата на многодетните мами  Wink

# 69
Малкото е с коклюшоподобна кашлица. Ще видим какво ще каже джипито.... Thinking ....при наличие на всички ваксини до момента, освен МПР Tired #2gunfire

Гуш на Мели  Hug
Нинкоооо  Rolling Eyes  май си малко предубедена   Confused  ...от къде знаеш кашлицата каква е..... дали не е от вирусните...или алергична...и т.п.
Дано да е най-малкото дяволче  Hug  и да кажеш след посещението при ДжиПи-то...

# 70
Благодаря за поздравите за имения ден! Никога не съм го празнувала, а доскоро не знаех че имам такъв. Вчерашния отбелязах с активен агро фитнес, та работната седмица ми започва уморено.
Бързо оздравяване на болничките!
И хубава пролетно-лятна седмица!
А танцуващите да мислят за банкетче...

# 71
Ох, днеска с две дружки от класа видяхме кмета и търчахме през цялата торта за автограф  Joy Joy Joy
Нещо хич не ме свърта от няколко дена, по всичко имам да уча, а така ми се мотае по кафетата  #Cussing out

# 72
Коклюшче....коклюшче...
Днес бяхме пак на преглед. И доки се съмнява. Каза, ако искаме да я изследваме дали е коклюш, но според него няма смисъл.
Ангината започва да поминава, ама.... #Cussing out Кашлицата днес понамаля май, та може и да не е коклюш, му викам, той сви рамене.
Още е доста зле - днес за първи път хапна 3 лъжици манджа....от 4 дена насам.
Това дете, дето не спира да яде.....
Вчера беше почти цялото денонощие с 39.5. От тази нощ насам почна подобрение...
Писна мииииии.....
Гери, не съм предубедена, напротив - изключвах го до последно, че нали е ваксинирана. Tired

Нямам нищо против да вечерям с кмета, автограф не ща Mr. Green Joy

Днес пак без мен на танците, че малката и баща си не признава тия дни Tired

Между другото, черпя за седем годинки брак днес, ама не ми се рови за картинки Tired Mr. Green

# 73
  • Пазарджик
Нинка честита годишнина!С пожелание за много здраве и още дълги години семейно щастие! newsm51
Аз да ви се похваля.Днес правихме контролен скенер на малкия и добрата новина е,че хематома се е резорбирал от самосебе си.
Спорна седмица на всички и много прегръдки!  Hug Hug Hug

Последна редакция: пн, 03 май 2010, 15:40 от vancho1963

# 74
    Нинка, есента и аз имах съмнения, че Йоана е болна от коклюш. Кашлицата беше мъчителна, пристъпна. Продължи близо 2 месеца и не се влияеше от АБ... Close
    Да черпя и аз, че вчера направихме 12 години от годежа. Simple Smile
    Ванчо, това са прекрасни новини! Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт