40 ЦДГ "Проф. Ангушев" - мнения и препоръки

• 2 000
  • 2
  •   1
Отговори
Здравейте! Искам да попитам мами, чиито деца са били приети в тази детска градина, за отзиви и мнения. Не можах да открия подобна тема и затова започнах нова. Ще бъда благодарна на всички, които се отзоват!

# 1
  • София, ж.к. Стрелбище
Градината е страхотна. От първия ден сина ми ходи с огромно удоволствие, никога не е плакал и не се е дърпал. Това се държи най-вече на персонала – от лелите, през учителките, до директорката – всички са много мили и грижовни към децата. Създадена е много хубава семейна атмосфера, на топлота и уют – не се чуват крясъци и всички е много спокойно, без излишни нерви и викове. Извеждат ги редовно – при първите слънчеви лъчи аз знам, че моето дете ще бъде на чист въздух.
Поне два пъти в месеца имат театър, имаха и пролетно тържество, за радост на всички горди родители Simple Smile
Базата също е добра – синът ми играе футбол и таекуон-до във физкултурен салон (а не във фоайето, както е в други градини), имат си и специална стая, в която се провеждат заниманията по приложни изкуства, английски.
Ако имаш други конкретни въпроси – питай, ще ти отговоря 

# 2
Много се радвам на този топъл и изчерпателен отговор! Дава ми надежда и успокоение. Благодаря Ви от сърце!

Общи условия

Активация на акаунт